1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

HG Tenerife Sur

  • • Sentral beliggenhet
  • • Frokost eller halvpensjon mot tillegg
  • • Oppvarmede bassenger

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn (vinter). Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet, bassengområde, turmuligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

HG Tenerife Sur har et flott bassengområde med barnebasseng, og solterrasse med gratis solsenger og parasoller. Bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar.  Restaurant med frokost- og middagsbuffé. Underholdning enkelte kvelder i uken.

WiFi i fellesområdene mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Gratis lite trimrom for gjester over 18 år. Squash, massasje og badstue mot avgift. Air hockey og biljard mot avgift.  Vaskeriservice mot avgift. Minimarked. Ca. 700 meter til stranden Playa de los Cristianos, ca. 1,5 kilometer til stranden Playa de las Vistas. Støy fra nærliggende barer og gjennomgangstrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg (middagsbuffé).

Gjester på halvpensjon har julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag inkludert mens øvrige gjester kan kjøpe middagene mot tillegg.

Verdt å vite

Det er kun heis til ettromsleilighetene (syv etasjes bygning). toromsleilighetene ligger i treetasjes sidebygninger uten heis.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2019 er ikke ettromsleilighetene med bassengutsikt tilgjengelige samt det kan kun være 2 personer.