Bungalows Atlantida

Leilighetshotellet Bungalows Atlantida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.

Rabatt på alle reiser til Tenerife i vinter

Nå får du 500,– i rabatt per person på pakkereiser med charterfly til Tenerife. Tilbudet gjelder alle avreiser mellom 17. november 2019 og 5. april. 2020. Rabatten er allerede trukket fra prisen på alle reiser i denne perioden. (Rabatten gjelder ikke kun fly.)


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bungalows Atlantida består av flere bygninger og ligger bare en kort spasertur fra stranden i Los Cristianos. Hotellet har et hyggelig bassengområde tre basseng hvorav to med barneseksjon. Ett basseng er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Det er også et chill out-område med balinesiske solsenger.

I bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag. Vil du trene i ferien er det mulighet for å spille tennis, squash og basketball, disse er mot avgift. Det er også morsomme aktiviteter for hele familien i form av bordtennis, biljard og minigolf mot avgift. Kveldsunderholdning. Lekeplass på hotellet. Vaskeri der du selv vasker, mot avgift.

Nærmeste sentrum er Bahia de Los Cristianos og det er ca. 200 meter unna. Til hovedsentrumet er det ca. 1 kilometer. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Gjennomfartstrafikk

Måltider

Ingen. Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
  • Snacks som hamburger, sandwich og iskrem kl. 11.00-12.30 & 16.00-17.30
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30
  • Sportsaktiviteter som minigolf, tennis , squash, bordtennis og basketball (mot depositum).
  • Ubegrenset med vann, mineralvann, kaffe/te og lokalt øl og sprit kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Restauranten er stengt i februar, ingen måltider kan kjøpes på plass. For de som har lagt til frokost eller All Inclusive serveres denne fra et eksternt cateringselskap i Pianobaren og i poolbaren. Du kan også kjøpe snacks samt drikke i pianobaren og i poolbaren.

Det finnes nivåforskjeller og trapper på hotellområdet og til leilighetene.