Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 49 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Magne,
Stavanger

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-17


8 av 10

Karin,
Drammen

+
Veldig hyggelig betjening og vaskehjelp.
-
Veldig dårlig plass på badet. Vi så muligheter til hotellet å lage noen hyller under vasken, slik at det gikk an å legge fra ting på badet. slik det var nå gikk det ikke an. Måtte ha alt på soverommet, og der var det heller ikke mye plass å legge fra seg ting på. Litt flere hyller der også hadde gjort seg.

Bekreftet gjest: 2019-11-17


5 av 10

Eva,
Bergen

+
Location
-
Beds (awful)! Bathroom old and smelly and humid - needs repair/refurbishment. Wifi expensive! Free wifi useless for downloading. Cleaning staff gathered outside my bedroom window early every morning, talking loudly for a long time. I did not by food and beverages at the hotel…… cannot answer question 14

Bekreftet gjest: 2019-11-10


8 av 10

Inger Marie,
Hundvåg

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-03


7 av 10

Helge,
Brøttum

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-27


7 av 10

Pernille Høilund,
Sandnes

+
Det var et veldig bra hotell til å "bare" være 3-stjerners.
-
I restauranten var det veldig dyrt for både mat og drikke,sammenlignet med andre restauranter.

Bekreftet gjest: 2019-04-21


8 av 10

Nicholas Johan,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2019-03-31


6 av 10

Gro,
Lillehammer

+
Basseng-baren
-
Wee fee - mangelfull

Bekreftet gjest: 2019-03-17


8 av 10

Jan Magne,
Straume

+
-
De må slutte å ta betaling for WiFi og madrasser på solsenger + parasoller

Bekreftet gjest: 2019-03-17


7 av 10

Bjørn Sigurd,
Saudasjøen

+
Nærme sentrum
-
Litt bedre senger

Bekreftet gjest: 2019-03-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

2186 vurderinger
Utmerket
 
691
Veldig bra
 
986
Bra
 
356
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
62

Fem siste vurderinger

14.10.2018

Innlegg av MoccaMoe Oslo, Norge

Fint hotell

Bodde her 1 uke med min mor og 2 søsken. Vi var alt i alt fornøyde med hotellet, men ikke så fornøyde med sovesituasjonen. Rommet vi fikk har 1 soverom med behagelig dobbelseng, men sovesofaen i stua var helt forferdelig. Sovesofaen har en skuff du trekker ut så en må sove på madrassen i skuffen, mens den andre sover på selve sofaen - ingen av dem er behagelig å sove på. Pass på hvis du har vond rygg! Vi valgte å bytte på hvor vi sov hver dag så ingen måtte sove en uke i strekk på sofaen.. Gjestene deres fortjener bedre sovesofa enn dette. Utenom det så er vi som sagt fornøyde. Gåavstand til stranda og butikker. Bassenget var veldig behagelig og ble mye brukt. Hyggelig personale som forstod og snakket engelsk godt. Bra renhold.

 
24.05.2017

Innlegg av Lillian T Moss, Norge

Gjennomsnittlig bra sted for ferien.

Apartamentos Aguamar, ligger 1 km fra sentrum av Los Christianos på Tenerife. I nærheten er det flere restauranter og små lokalbutikker hvor det meste kan kjøpes av det du trenger på ferien. Også kjekt å ha butikk i nærheten når du velger å ha et opphold uten måltider. Vi har vært på stedet flere ganger de siste 10 år. Stedet er nå under oppgradering på rommene, noe som er absolutt nødvendig. Det er fortsatt mye som gjenstår. Skal du ha et opphold så sørg for å få avstand fra leiligheter som er under utbedring pga støy. Stedet er generelt er bra sted ut fra hva du betaler. Det kan bli noe trangt ved bassenget. Det er utidig at turister går ut tidlig på morgen og "tar" plasser. Men er du ikke avhengig av et basseng er et godt tips så bruke takterrassen. Der er det som oftest god plass. Utstyr på kjøkken er ikke optimalt og det er viktig å ha i tankene med hva du skal lage av mat. Det innbyr ikke til de store "kokkekreativiter". Til det er det altfor lite med utstyr. Renhold og bytte av håndkle og all annet ift renhold er veldig bra. Det er hyggelig betjening på hotellet og stedet kan anbefales totalt sett. En stor fordel er alt som ligger i nærheten, og ikke minst den korte avstand til strand som er 1 km.

 
13.02.2017

Innlegg av sunprime Oslo, Norge

Greit hotel i mellomklassen.

Beliggenhet, ca 15min til stranden. Flere matbutikker i umiddelbar nærhet. Leilighetene noe slitt, men helt brukbare. Alle ser ut til å vende ut mot basseng. Eneste aber er at det er lite sol på terrassene, ivertfall om vinteren. Bassengbar med matservering, ellers frokost/restaurant innendørs. Godt med spisesteder rundt i området. Utrolig bra rengjøring både i leilighetene og hotellet generellt. Hyggelig betjening. Hotellet ga totalt sett et veldig godt inntrykk. Wifi på rommene funket hele tiden og var raskt. Mulig de har oppgradert dette ut fra tidligere klager.

 
21.04.2015

Innlegg av Lillian T Moss, Norge

Leilighetshotell 3* - fasaden finere enn innholdet.

Dette er leiligheter på 2 og 3-roms, hvor man kan velge måltider på stedet. Det er et kjøkken med kaffetrakter, vannkoker, to-platers komfyr og mikrobølgeovn. Øvrig kjøkkenutstyr er utgått på dato og er ikke beregnet på å lage full middag som hjemme. Til å åpne en boks er det greit nok. Stedet ligger ved en av hovedveiene inn/ut til Los Christianos med mye trafikkstøy hele døgnet. Spesielt natterstid kan det bli plagsomt. Beliggenhet er greit mtp avstand til strand og sentrum ( ca 1 km). I nærheten er det mulighet å handle kolonialvarer m.m. Det er rengjøring 5 dgr i uken, og tømming av søppel hver dag. Bytte av håndklær ved ønske. Rengjøring er ok. Møbler inngir null komfort, det er hardt å sitte og preget av slutasje. TV-kanaler er det ingen skandinaviske. Det er elendig wifi, det faller hele tiden ut. Å betale pr uke 20 euro er kritikkverdig. Å klage hjelper ikke, det synes ikke at de forstår problemet. Egentig har de for svakt anlegg. Fasademessig ser komplekset flott ut men innvendig er moden for modernisering. Det er også harde senger men de tilbyr overmadrasser til de som ønsker det. Stedet er ok men ikke verdt prisen norske operatører tar for oppholdet. Kan du reise utenfor skoleferien får du mer for pengene, dvs det er ikke verdt mer.

 
26.03.2014

Innlegg av jorunn53 Sarpsborg, Norge

Bra hotel til en rimelig pris

Synes hotellet var helt ok. Passer godt for voksne, eventuelt voksne med små barn. Helt greie, men slitte leiligheter og bra størrelse på balkong, men mangler sol på de fleste. Sengene var ok når man får fjernet det fryktelige plastlakenet. Rengjøringen var over all forventning, både i leilighetene og ellers på hotellområdet. Frokosten var utmerket. Resepsjonsdamen var det største minuset ved dette hotellet. Lite interessert i å svare på spørsmål, hilste aldri og så heller eldri et smil. Hun hadde ikke noe der å gjøre.