Reisemål – Tenerife

feriesteder sortert etter

Playa de las Americas er Tenerifes kanskje mest kjente ferieby. Her finnes alt du kan ønske deg for en herlig ferie. Start dagene med sol og bad på de flotte strendene. Ettermiddagen og kvelden kan settes av til shopping og middag i sentrum, for så å avslutte på noen av de mange diskotekene eller na...

Mer om Playa De Las Americas 23 hoteller fra 3 598 NOK

Los Cristianos på Tenerife er en hyggelig ferieby som passer godt for deg som vil bo i noe roligere omgivelser, men samtidig ha tilgang til et godt tilbud av restauranter og butikker. Her kan du bade, sole deg og ha det deilig. Vil du røre litt på deg, så følg den herlige strandpromenaden til Playa ...

Mer om Los Cristianos 4 hoteller fra 4 448 NOK

På ferie i Callao Salvaje kan du virkelig slappe av og ta dagen som den kommer. Fred og ro og kort avstand til mange herlige utfluktsmål særpreger denne feriebyen.

Mer om Callao Salvaje 1 hoteller fra 4 698 NOK

Fred, ro og gode utfluktsmuligheter preger idylliske Los Gigantes på sydvestkysten av Tenerife. Her kan du både hvile ut og samle energi gjennom nye, fascinerende naturopplevelser. Du bor i sjarmerende Puerto de Santiago, rett ved stranden Playa de la Arena.

Mer om Los Gigantes & Playa De La Arena 3 hoteller fra 5 348 NOK

Til tross for at Puerto de la Cruz er Tenerifes eldste ferieby, har den så absolutt beholdt sitt genuine særpreg. Den lille byen er faktisk en av de mest kanariske av feriebyene på øya, og er også kjent for å være den mest sjarmerende.

Mer om Puerto De La Cruz 4 hoteller fra 4 698 NOK