Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 932 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Tove,
BERGEN

+
Beliggenhet.
-
Bedre rengjøring på kjøkken. Manglet muligheter for å vaske av kjøkkenbenken selv.

Bekreftet gjest: 2019-04-21


9 av 10

Jens,
Hafrsfjord

+
Beliggenhet, utsikt, betjeningen, stor leilighet, yoga program, Apollo rep. Alltid plass ved basseng eller ute.
-
Kunne tenkt en bar som var åpen om kvelden

Bekreftet gjest: 2019-04-14


8 av 10

Lindis,
Jeløy

+
Rommene, beliggenheten, bassengområdet, trimrommet, gratis yoga
-

Bekreftet gjest: 2019-04-14


8 av 10

Kerstin,
Østlandet

+
Aktivitetstilbudet; (yoga og bassengtrening). Frida som instruktør var meget dyktig. Godt utvalg av TV-kanaler. Romslig leilighet.
-
Istedet for å kjøpe all inclusive for 1 uke, hadde det vært fint å kjøpe enkeltvis måltider eksempelvis med kuponger. Bedre imøtenkommenhet (dansk recepsjonist) da vi kom til hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-04-14


7 av 10

,

+
Utsikt
-
Rengjøring

Bekreftet gjest: 2019-04-14


10 av 10

Audhild ,
Asker

+
Fantastisk beliggenhet. Svært hyggelige og hjelpsomme ansatte. Deilig oppvarmet saltvanns basseng. Gode senger med dyner.
-
Flere TV kanaler. Norsk TV 2 og f.eks BBC , CNN eller ZDF.

Bekreftet gjest: 2019-04-07


10 av 10

Bente,
Bergen

+
utsikt
-

Bekreftet gjest: 2019-04-07


10 av 10

Per,
Oslo

+
Flott beliggenhet. Vi hadde rom med havutsikt, meget bra.
-
Lite å utsette, det som kan forbedres er leselamper ved sofa, når vi om kvelden satt å så ut mot havet og samtidig skulle lese noe. Vanskelig å lese, for det var dårlig belysning.

Bekreftet gjest: 2019-04-07


10 av 10

Ellen ,
Bergen

+
utsikt mot havet stille og rolig
-

Bekreftet gjest: 2019-03-31


9 av 10

,

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-03-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

456 vurderinger
Utmerket
 
185
Veldig bra
 
199
Bra
 
47
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

14.04.2019

Innlegg av MISHAAK Fredrikstad, Norge

Godt sydenhotell

Vi hadde et godt opphold her i en romslig, ren og delikat leilighet med nydelig havutsikt. Hotellet ligger i et rolig, lite tettsted. Du ser havet hele tiden. Fin terrasse rundt poolen med havutsikt og enkel matbestilling. Personalet holder hotellet og rommene rent og pent og betjeningen er hyggelige. Fin hage med hengekøyer under palmene.

 
24.03.2019

Innlegg av 2512henning Tønsberg, Norge

Fantastisk

Vi var to uker her og hadde det helt fantastisk. Hotellet ligger idyllisk til i enden av en blindvei - helt «uti» Atlanterhavet. Vi hadde sjøutsikt - og fikk da også med oss de flotte solnedgangene over La Gomera. Hotellet fremstår som godt vedlikeholdt. Det ryddes på rom hver dag - og alt er helt topp. Bassengområdet er flott - med en poolbar som serverer de du trenger. Frokosten er flott - men som på alle steder, man blir litt lei etter 14 dager. Middagen var også bra, men Tapas aftenen skuffet noe! Hotellet leide ut badehåndkleder for en rimelig penge, som man kunne bytte så ofte man ville. Betjeningen var enestående, smil og vennlige ord fra alle! Det er en god del spisesteder, puber og kafeer i umiddelbar nærhet. Flotte områder å gå tur på også! Stedet er absolutt verd et besøk!!

 
01.04.2018

Innlegg av Yngve E

Fint hotell i rolige omgivelser

Hotellet ligger med fin utsikt over sjøen. Anbefaler å oppgradere til sjøutsikt, om ikke annet så for å slippe å ha rom ut mot gaterestaurantene på baksiden. Der kan det bli litt livete på kvelden. Terrassene på rommene på østsiden var hyggelige og på ganske romslige 6 kvadratmeter. Kokeplater og oppvaskkum samt noen gryter, kjøleskap og dekketøy/bestikk til fire personer på rommet. Flere små supermarkeder fem minutters gange fra hotellet. Kommer ikke til å bestille all inclusive neste gang vi skal hit. Mange bra og rimelige restauranter like ved hotellet. Pouls Auto rett oppi gaten har rimelig bilutleie om man bestiller en dag i forveien. De leverer også bilen til flyplassen om man bestiller i forkant. Maten på hotellet er god. Man kan risikere å måtte vente litt på servering under lunsjen og middagen når restauranten er full. Frokosten er buffet, så det er det ingen venting. Bassengområdet er ryddig og pent. Ellers var hotellet rent og pent og betjeningen hyggelig. Vi kommer gjerne tilbake.

 
09.03.2018

Innlegg av audhildh2017

Veldig fint sted

Fint hotell. Rolig strøk, lite støy og fin utsikt. Store, fine rom. Hyggelig personale. Grei frokost. Lunsj og middag (all inclusive) måtte velges fra en forholdsvis liten meny og maten var rimelig kjedelig og smakløs. Vi var der i vinterferien (uke 9) og det var mange nordiske gjester på hotellet. Det var god plass ved bassenget og på øvrige solterasser. Det var deilig å ligge ved bassenget og høre brenningene rett utenfor bassengområdet.

 
03.03.2018

Innlegg av hagalindeland Notodden, Norge

Veldig rolig og behagelig hotell

Et av de bedre mellomklassehotellene vi har vært på. Ganske lite, stille, flott utsikt rett mot havet og La Gomera. Greit basseng, og enkel tilgang til spennende strand m bølger for barna. God, men begrenset matutvalg. Meget bra og romslige toroms- leiligheter, og veldig gode senger- med ekte dyner! Supert renhold. Eneste minus var at de ikke hadde noen ordning for å skille på all inclusive- gjester, og vi ble til stadighet spurt om romnr.