1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Atlantic Holiday Center

 • • Beste beliggenhet ved havet
 • • Nyrenovert med store leiligheter
 • • Barn spiser for 1 krone

Til totalrenoverte Atlantic Holiday Center på det sørlige Tenerife reiser man for å koble av og bare ha det bra. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Altlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe for seg selv. Nå er også Atlantic Holiday Center en del av vår Apollo Mondo Selected-familie med fasiliteter og aktiviteter som Club Polly & Mino, svømmeskole, Mondo Coffee og gratis morgenyoga.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer. 2-romsleiligheter superior for 1-4 personer. 2-romsleiligheter Seafront for 1-4 personer. 2-romsleiligheter med mindre attraktiv beliggenhet for 1-4 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer. Suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenheten og flotte / flinke folk på hotellet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday Center er et fint leilighetshotell som ligger flott til ved havet på det lille stedet Callao Salvaje. Godt hotell for både par og familier og det er gangavstand til stranden samt til restauaranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Bassengområde med saltvannsbasseng som er oppvarmet til minimum 20 grader i vintersesongen. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Lite, separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Solterrasse. 

God mat & god kaffe
Hotellrestauranten Sea Soul er delt i én bufférestaurant og én à la carte-restaurant. Mondo Coffee serverer ekstra god kaffe, ulike juicer, lokale bakverk og iskrem.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole

På Atlantic Holiday Center tilbys et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. På Club Polly & Mino står morsomme aktiviteter i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.

Bestill barnepakken vår

For å underlette på reisen forslår vi at du bestiller barnepakken vår med trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Pakken bestilles samtidig med at du bestiller reisen. Du kan også legge den til i etterkant via Min bestilling. Du kan også bare bestille trillevogn, barnestol eller barneseng om du ønsker det.

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et treningsrom hvor du også kan delta på morgen yoga fem ganger i uken og tre andre treningstimer i løpet av uken. Alle timene har skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Tennisbane (racket mot avgift). Løyper for løping og sykling i tilslutning til hotellet.

WiFi og annet
Gratis WiFi i hele hotellområdet. Vaskeri, selvbetjent. Gangavstand til restauranter og barer. Lokalbuss ca. hver halvtime til Playa de las Americas (ca. 30-40 min. kjøring). Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Det er gangavstand til stranden, merk at det er en bakke ned til stranden. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Ingen.
Frokost, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når voksne bestiller måltider mot tillegg, spiser barna for 1 krone.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon eller All Inclusive i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 24/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
- Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
- Snacks, is og kaker kl. 11.00-18.00
- Middag kl. 18.00-21.30, fra dagens meny samt buffé med småretter og desserter.
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og drinker kl. 11.00-22.00

Det er mulig å spise middag (kanariske retter) på Café Europa som ligger på hotell Albatros. Bordreservasjon kreves, hør i resepsjonen.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport t/r hotellet

Som gjest på Atlantic Holiday Center kan du bestille transport direkte t/r flyplassen. Det betyr at transferbussens første stopp alltid er på Atlantic Holiday Center og ved avreise er det alltid siste opphentingssted før flyplassen. Bestill transporten i når du bestiller reisen på apollo.no eller ring oss på 21 01 75 40. Har du allerede bestilt reisen kan du legge til transport via Min reise.