Callao Salvaje – rekreasjon i vakre omgivelser

  • • Ferieby med avkobling på menyen
  • • Gode utfluktsmuligheter
  • • Øyas mest solrike by!

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Callao Salvaje er siste tilskudd av feriebyer med avslappet atmosfære ved havet på Tenerife. De store turiststrømmene har ennå ikke funnet veien hit og det sjarmerende bysentrumet er rolig med noen få restauranter og barer. Ved leilighetshotellet Atlantic Holiday Center er det en liten lavastrand, og utelivet med barer og restauranter i Playa de las Americas ligger bare en taxireise unna.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Callao Salvaje

Bassengområdet

Atlantic Holiday Center

Fra 6 857 NOK

Fakta om Callao Salvaje

Mat og drikke

En toretters middag uten drikke koster omtrent 200 kroner per person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Reina Sofia til våre hotell i Callao Salvaje tar det ca. 50 min med buss. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Små lavastrender.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,8 av 10 Callao Salvaje
Våre gjesters vurdering, Basert på 906 vurderinger