Surfing

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er et paradis for deg som liker å være i aktivitet i ferien. Her finner du alt fra dykking, fotturer og surfing til spennende dyphavsfiske i Atlanterhavet, SUP (StandUpPaddleboard) og Paracraft. På Lanzarote er det enkelt å holde seg i aktivitet og kanskje prøve noe nytt i ferien!

Centro Deportivo Fariones

Treningssentret Centro Deportivo Fariones, Lanzarotes største og beste sportssenter, tilbyr et bredt utvalg av trening, sport og aktiviteter for deg som vil ha en aktiv ferie. Her har du tilgang til tennis, squash, fitness-rom og boblebad. Og om du liker salsa som treningsform kan du også bestille en spennende og lærerik dansetime. Som gjest på ett av hotellene Fariones Apartamentos og Fariones Playa Suites Hotel har du gratis inngang og mange av aktivitetene er uten ekstra kostnad. Treningssenteret ligger ca. 1-5 minutters gange fra det respektive Fariones-hotell.

Dykking på Lanzarote

For den som vil prøve dykke er det gode muligheter på Lanzarote. I det spennende undervannslandskapet er det en mengde fargerike fisker. Det er mange dykkersenter rundt om kring på øya som tilbyr både dykking og kurs for dykkersertifikat.

Golfbane på Lanzarote
Surfing

Surfing på Lanzarote

Lavaflow Surf henter deg på hotellet og kjører deg til det stedet som har de beste forholdene for surfing den dagen. Paul fra Skottland og Borghild fra Norge garanterer en uforglemmelig surfeopplevelse, der du både får lære deg surfe og dessuten får dokumentert opplevelsen med bilder som du kan ta med deg hjem! Lunsj serveres på stranden. 

Dyphavsfiske

Hvorfor ikke bli med på dyphavsfiske i ferien? Sport Fishing Lanzarote arrangerer dagsturer fra Puerto del Carmen med stødige og sjøsikre båter. Vi lover en spennende fiskeopplevelse og hyggelige ferieminner!

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf er øyas nyeste golfbane, som du finner litt ovenfor Puerto del Carmens sentrum. Apollos reiseleder hjelper deg mer enn gjerne med å bestille tee time!

Stand up padling – SUP

En annerledes måte å surfe på! Man står helt enkelt oppe på surfebrettet og tar seg frem ved hjelp av en åre. Det er en både morsom og utfordrende sport, og du kan prøve den hos Lavaflow Surf i Puerto del Carmen.

Lanza Flecha – bueskyting

Hvorfor ikke teste bueskyting i ferien? Med skikkelig utstyr og stødig, kunnskapsrik veiledning kan du teste din bueskyteteknikk. Dra til Lanza Flecha i Macher utenfor Puerto del Carmen så får du hjelp med til å spenne buen.

Fotturer på Lanzarote

Liker du fotturer i vakker natur så kan vi anbefale en tur opp til byene Haria og Orzóla som ligger på nordsiden av Lanzarote. Her er det fine, markerte turstier, der du selv bestemmer tempo og løype.

Paracraft

Playa Chica er en hyggelig sandstrand som ligger i enden av Puerto del Carmen på vei mot havna. For den som er ute etter litt spenning ligger vannsportsenteret Paracraft der og du kan prøve så vel bananbåt som jet ski og paragliding.

Fotturer