Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 13 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

Eirin,
Edland

+
-

Bekreftet gjest: 2019-03-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

439 vurderinger
Utmerket
 
312
Veldig bra
 
78
Bra
 
21
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

28.11.2015

Innlegg av noroddst Førde, Norge

meget bra .

Er eit meget bra hotell med store uteområder avskjerma og med eget basseng.hyggeleg betjening.totalt sett heilt topp.minus er avstand 2 km til gamlebyen og 5 til beste strand.ingen daglegvare verken på hotellet eller i umiddelbar nærhet.relax avdeling og fellesområdene var det klasse over .

 
20.01.2013

Innlegg av Per Olav S Bergen, Norge

Fint sted for familieferie

Kom akkurat hjem etter en uke på Alondra. Kan trygt anbefale stedet videre. Bildene som vises (i alle fall på Apollo) er helt korrekte, og viser en Suite (3-roms). Alle suitene har privat basseng, men det er bare noen av disse som kan varmes opp. I tillegg er det ulike bassenger på ulike suiter. Vårt basseng hadde en grunn del (30 cm) på ca 10 kvm, ideell for våre små barn. Men dessverre ingen oppvarmingsmulighet. Dermed var vannet alt for kaldt til bading. I januar ble det også ganske kaldt om natten inne i huset. Det er butikker og restauranter innen gåavstand, men det anbefales leiebil. Da har man tilgang til resten av øyen også. Bilen parkeres rett utenfor inngangsdøren til suiten. Det reklameres med trådløst internett, men dette er et teoretisk tilbud. Det trådløse nettet på Alondra var elendig. Noen ganger kunne man muligens klare å laste en nettavis, men i praksis endte vi opp med å bruke mobilt 3G nettverk (med de kostnader det medfører) for å sjekke epost etc. Det trådløse nettet var rett og slett dårligere enn det mobile, og det forteller vel det meste.

 
30.01.2012

Innlegg av Kenneth J Trondheim

Fint sted, men man bruker feile bilder

Villa Alondra er ett veldig fint sted. Negativt er at bassenget ved Villa ikke er oppvarma men veldig koselig og fredlig sted for familie er det! Fellesområdet var meget fint og bassenget oppvarmet. Lite barnebasseng og lekeplass var bra. Barnevennlig for familier som ikke ønsker mye mennesker rundt seg, men vil ha en fin ferie uten stress. Resturanten var meget bra, god service og hyggelige folk med rimelige priser og innbydende sted. Bør ha leiebil for å komme seg rundt. Villa og Suite er forskjellige.. vær obs på dette når man bestiller. Vi ble skuffet etter å ha fått Villa etter å ha trodd at det var Suite vi bestillte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale stedet!

 
05.02.2011

Innlegg av Shane G Dublin, Irland

En absolutt perle av en villa

Luksuriøs villa som er en virkelig nytelse, kvaliteten er langt over noe annet sted på øya. Beliggenheten kan bli bedre, på toppen av en stor bratt bakke med små barn, men hvis uten, i nærheten av gamlebyen og finere restauranter og et pulserende sentrum. Eneste ulempen er at privatbassenget ikke er oppvarmet som betyr at det er nesten ubrukelig bortsett fra veldig korte dukkerter, ingen avslapning med en øl her er jeg redd.

 
30.10.2019

Innlegg av RobBos772 Derby, Storbritannia

Beautiful Villas

We stayed here for a week in October, and had a great stay. The villas are all part of a resort, similar to a hotel in that you get cleaning done each day, and breakfast is served in their restaurant - all included in the price. Villas are lovely - spacious, well designed, great features and all with a private pool and decking area. Great place to relax - just on the edge of Puerto del Carmen and easy access from the airport. Highly recommended.