1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Sol Lanzarote

  • • All Inclusive
  • • Nært stranden
  • • Familievennlig

Sol Lanzarote ligger praktfullt til i utkanten av Puerto del Carmen. Utsikten er vakker fra store deler av hotellområdet, rommene er fine og bassengområdet innbyr til late dager. Her har du også underholdning og aktiviteter som trimrom, tennis og klatrevegg.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer hvorav 2 barn. Suiter for 2-5 personer hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Fint hotellområde, rent og pent, rolig på kveldstid
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Lanzarote er et pent hotell med et hyggelig bassengområde med barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndkleservice mot depositum. Ett av de tre store bassengene og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar med lett matservering om ettermiddagen.

Bufférestaurant som serverer internasjonale og lokale retter til frokost, lunsj og middag. Den italienske restauranten har en uslåelig beliggenhet ved strandpromenaden; livemusikk eller DJ hver uke. Lobbybar som holder åpent kveldstid.

Barneklubb for barn fra 5 år i hotellets regi og med engelsktalende personale. Gratis klatrevegg og super-jumper. Velværesenter med manikyr, pedikyr, massasje og frisør – alt mot avgift. Gratis trimrom. Tennis, bordtennis og biljard mot avgift. Spillrom med elektroniske spill mot avgift.

Gratis WiFi i hele hotellet. Myntvaskeri med tørketromler. Port mellom hotellet og stranden (låst om natten). Ca. 200 meter til tettstedet Matagorda og nærmeste strand er Matagorda-stranden. Ca. 3 kilometer til Puerto del Carmen. Gode bussforbindelser, holdeplass i nærheten. Begrenset lokaltrafikk. Flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

All Inclusive, julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

- Frokostbuffé kl. 7.30-10.30
- Snacks i poolbaren kl. 12.00-17.30
- Iskrem i poolbaren
- Lunsjbuffé kl. 13.30-15.30
- Middagsbuffé kl. 18.30-21.30
- Italiensk restaurant kl. 18.30-21.30
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.30-23.30


Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. og i blant kan det være at du blir bedt om å signere for å hente ut mat og drikke. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet har miljøstasjoner hvor avfallet blir sortert og gjenvunnet.