Las Costas

  • • Ved Playa de los Pocillos
  • • Halvpensjon mot tillegg

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Las Costas er et populært hotell i utkanten av Puerto del Carmen. Fra hotellets bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranden Los Pocillos og strandpromenaden utenfor hotellet går hele veien inn til et lite sentrum. På hotellet er det lett å holde seg aktiv med blant annet gratis treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet + service/hyggelige ansatte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Las Costas er et hyggelig hotell med mange stamgjester. Her er det to basseng; ett for voksne gjester, ett for de yngste. Begge er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med frokost- og middagsservering (pent antrekk). Bar med underholdning.

Gratis WiFi i resepsjonen. Internetthjørne mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barna. Gratis trimrom, squash, bordtennis og dart. Gratis zumba-/danseøkt daglig. Biljard mot avgift. Gratis badstue og massasje mot avgift. Vaskeriservice mot avgift, der du selv vasker. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 200 meter til nærmeste tettsted, ca. 2 kilometer til Puerto del Carmen, med restauranter, barer og et aktivt uteliv. Nærmeste strand er Los Pocillos. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Frokost fra kl. 7.30-10.30 Middag fra kl. 18.00-21.00

Poolbaren er åpen fra kl. 12.00-16.00 for de som vil kjøpe snacks.

Verdt å vite

Bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.