HG Lomo Blanco

  • • Hyggelig leilighetshotell
  • • Oppvarmet basseng
  • • Gangavstand til alt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hotell HG Lomo Blanco ligger i de nyere delene av Puerto del Carmen, med den gyllengule sandstranden rundt hjørnet. Ved det palmekledde bassengområdet er det et oppvarmet basseng og barnebassenget inviterer de små til plasking og leking. I de romslige leilighetene finner du det du trenger for å ordne deg selv i ferien, men vil du slå deg ned ved en hyggelig restaurant ligger sentrum i Puerto del Carmen bare en kort tur unna.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

verandan
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 450 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet HG Lomo Blanco byr på en komfortabelt  opphold i romslige leiligheter i Puerto del Carmen. I det frodige bassengområdet er to basseng, hvorav et er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. For de yngre er det et separat barnebasseng og en lekeplass. I bassengområdet er det også solsenger, parasoller og en poolbar.

Vil du være i aktivitet er det et gratis lite treningsstudio. Bordtennis mot depositum og biljard mot avgift. Fra mandag til lørdag kan du unne deg massasje, mot avgift. Underholdning de fleste kveldene i uka, og det er et selskapsrom med TV og et gratis filmrom for barna (på forespørsel). WiFi mot avgift i resepsjonen. Lokaltrafikk.

En kort spasertur fra hotellet ligger sentrumet i Puerto del Carmen med den hyggelige strandpromenaden med restauranter og barer, samt små butikker og mindre shoppingsenter.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokost eller halvpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Bassenget er åpent fra kl. 10.00 til 18.00.