Fariones Playa Suite Hotel

  • • Ligger midt på stranden
  • • Gratis gruppetrening og treningsrom

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære Fariones Playa Suite Hotel ligger midt på stranda i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her venter fint bassengområde med palmer, oppvarmede basseng, elegante suiter og gangavstand til den fine stranda Playa Grande. Strandpromenaden utenfor hotellet strekker seg helt til Arrecife og Avenida Olof Palme – perfekt for en lengre tur eller jogging.


Rom/leiligheter

Suiter i de øvre etasjene for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-2 personer/ 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At det ligger ved stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fariones Playa Suite Hotel har den beste beliggenheten i Puerto del Carmen, på stranda like ved strandpromenaden. Her bor du i luksuriøse suiter. Hotellet har et flott bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid (november-april). Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift.

I hotellets restaurant serveres frokostbufféen, og legger du til halvpensjon er det er utvalg av internasjonale og lokale retter. Hotellet har underholdning som levende musikk, show og minidisko for barna. Biljard mot avgift.

Hotellet tilbyr sykkelutleie, morgenyoga, streching, bodyfit, vannaerobics og mye mer. Strandpromenaden utenfor hotellet strekker seg nordover helt til Arrecife og Avenida Olof Palme og er utmerket for løping og jogging, det er ca. 3 mil frem og tilbake.

Gratis WiFi. Suvenirbutikk. Konferansemuligheter for opptil 100 personer og en festsal. Trenger du noe er det et supermarked på hotellet, og det er kort vei til restauranter, barer og forretninger i Puerto del Carmen. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost fra kl. 7.30-10.30
  • Snackbar/lunsj fra kl. 13.00-15.30
  • Middag fra kl. 18.00-21.00

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet i området rundt hotellet.