Fariones Playa Suite Hotel

  • • Ligger midt på stranden
  • • Gratis gruppetrening og treningsrom
  • • Ved øyas beste sportssenter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Midt på stranden, rett ved strandpromenaden i Puerto del Carmen ligger populære Fariones Playa Suite Hotel. Her venter et herlig bassengområde med oppvarmede bassenger for store og små, kafé, trimrom og squashbane. Ikke langt unna ligger øyas beste sportssenter treningssenter og timer som bodypump, yoga og aqua-fitness – som du kan benytte uten å betale en krone!


Rom/leiligheter

Suiter i de øvre etasjene for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-2 personer/ 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 75 vurderinger

Siste vurdering

quick check in, good breakfast, location, pool area was nice
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fariones Playa Suite Hotel har den beste beliggenheten i Puerto del Carmen, på stranden like ved strandpromenaden. Her bor du i luksuriøse suiter. Hotellet har et flott bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift.

Ca. 100 meter fra hotellet ligger det delvis renoverte sportsanlegget. Centro Deportivo Fariones, som anses å være det beste på Lanzarote. Her er det gratis treningsrom og basseng med liner (badehette obligatorisk), og svømmeopplæring for barn og voksne mot betaling. Du kan være med på gratis Les Mills-timer som for eksempel bodypump og body combat, dansetrening som zumba, crosstraining, pilates, spinning og mye mer. Tennis og paddle tennis mot avgift (Apollos gjester får 20 % rabatt på ord. pris). Tennisundervisning for voksne og barn mot betaling. Bordtennis og minigolf mo avgift. Gratis badstue og jacuzzi. Inngangskort mot et lite depositum.

På selve hotellet er det sykkelutleie, morgenyoga, streching, bodyfit, vannaerobics og mye mer. Strandpromenaden utenfor hotellet strekker seg nordover helt til Arrecife og Avenida Olof Palme og er utmerket for løping og jogging, det er ca. 3 mil frem og tilbake.

Underholdning på hotellet består av levende musikk, show og minidisco for barna. Biljard mot avgift. Gratis WiFi. Suvenirbutikk. Konferansemuligheter for opp til 100 personer og en festsal. Trenger du noe er det et supermarked på hotellet, og det er kort vei til restauranter, barer og forretninger i Puerto del Carmen. Gjennomfartstrafikk utenfor hotellet.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost fra kl. 7.30-10.30
  • Snackbar/lunsj fra kl. 13.00-15.30
  • Middag fra kl. 18.00-21.00

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet i området rundt hotellet.