Fariones Apartamentos

  • • Nær øyas beste sportssenter
  • • Populær frokostbuffé
  • • God service

Velkommen til Fariones Apartamentos, et leilighetshotell med den beste beliggenheten i Puerto del Carmen på Lanzarote, der stranden og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. Dessuten har du tilgang til øyas største sportssenter med treningsstudio og timer som bodypump, yoga og aqua fitness - alt uten ekstra kostnad. På Fariones Apartamentos kan du nyte godt av et aktivt opphold blandet med late dager på stranden og morsomme hendelser i Puerto del Carmen.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer, hvorav 1 barn/4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 57 vurderinger

Siste vurdering

Pool området
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Fariones Apartamentos har et herlig bassengområde der bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Liten restaurant med enkel matservering. Kafé og bar. Aktiviteter på dag- og kveldstid for både barn og voksne. Solterrasse på taket med solstoler og jacuzzi (min. alder 18 år).

Gratis WiFi i resepsjonen og baren. Lekeplass. Biljard mot avgift. Butikker, shoppingsenter og restauranter i området. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Over gaten, ca. 50 meter fra hotellet, ligger øyas største sportssenter, Centro deportivo Fariones, som anses å være Lanzarotes beste. Som Apollogjest på Fariones Apartamentos, kommer du inn gratis og kan fritt benytte treningsrom, basseng og delta på Les Millis-klasser i f.eks. body pump og body compat, og danseklasser som zumba. Det er også timer innenfor cross training, pilates, spinning og mye mer. Svømmeleksjoner for både voksne og barn mot avgift. Tennis- og paddle tennis-baner mot avgift (Apollos gjester har 20 % rabatt på ord. pris). Voksne og barn kan få tennisleksjoner mot avgift. På sportssenteret finnes også bordtennis og minigolf mot avgift. Jacuzzi og badstue mot avgift. Inngangskort mot et lite depositum.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Middagen serveres på Fariones Playa, knapt 250 meter unna. Reiser du i over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.

Sesongvariasjoner

Vinteren 20/21 kan du bestille treromsleilighet for 4-6 personer, hvorav 1 barn.