Fariones Apartamentos

  • • Populær frokostbuffé
  • • God service

Velkommen til Fariones Apartamentos, et leilighetshotell med den beste beliggenheten i Puerto del Carmen på Lanzarote, der stranden og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. Her blander du late dager på stranden og hyggelige opplevelser i Puerto del Carmen.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer, hvorav 1 barn/4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet frokosten og størrelsen på leiligheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fariones Apartamentos er et hotell av høy klasse og har et herlig bassengområde der bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid (november-april). Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. For gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi.

Hotellet har en liten restaurant som serverer enklere retter samt en kafé og en bar. Aktiviteter på dag- og kveldstid for både barn og voksne. Biljard mot avgift. Lekeplass.

Gratis WiFi i resepsjonen og baren. Hotellet ligger nært Puerto del Carmens nyere deler med butikker, shoppingsenter og restauranter. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Middagen serveres på Fariones Playa, knapt 250 meter unna. Reiser du i over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.