Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 242 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

inger ,
asker

+
servicen , och den Trevliga Personalen
-

Bekreftet gjest: 2019-04-12


10 av 10

Marie,
Gjølme

+
Stille, rolig, rent og nok solsenger
-
Bedre sofa og stoler

Bekreftet gjest: 2019-04-12


8 av 10

Line,
Jessheim

+
Stille og rolig beliggenhet. Rent og fint overalt på fellesområder. Meget bra restaurant. Hyggelige ansatte. Underholdning noen kvelder i uka. Fin og romslig leilighet. Flott bassengområde.
-
Aircondition virket dårlig, og var kun i oppholdsrommet, og ikke på soverommet. Ikke så gode hodeputer. Litt dårlig rengjøring på rom. Vi takket nei til vasking et par ganger, men etter ankomst og vasking underveis, lå det alltid igjen litt «bøss» i enkelte hjørner. Bortsett fra dette ingenting å utsette på «cleaning». Litt få ansatte på jobb i restaurant på dagtid, vanskelig å få kontakt da personalet holdt på med forberedelser til kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-04-05


10 av 10

Per,
Oslo

+
Nærhet til basseng, restaurant, minimarked og lobby.
-
Litt mer utvalg på mininmarked og en scandinavisk TV kanal som virker. Pluss fixe dørlåsen på rom 115. Apollo vertene burde vært mer tilstede når bagasjehåndteringen krasjer. Kommunikasjonen her kan forbedres. Utreise er en utfordring med stopp i Billund.

Bekreftet gjest: 2019-04-05


10 av 10

Kari,
Hønefoss

+
Veldig bra standard!
-
Savnet åpen bar i bassengområdet. Noe bedre rengjøring de siste dagene.

Bekreftet gjest: 2019-04-05


8 av 10

Nils ,
STANGE

+
Rent og pent område. Praktiske leiligheter. Behagelige senger. Greit utstyrt kjøkkenavd.
-
Litt mer knagger/kroker til å henge fra seg tøy.

Bekreftet gjest: 2019-03-29


8 av 10

Terje,
Bjørkelangen

+
Flott leilighet, lys, romslig og pen. Fine bassengfasiliteter.
-
Det var forferdelig høy musikk i restauranten, så den brukte vi ikke, bortsett fra en drink en kveld!! Beliggenheten er det vi var minst fornøyd med; det ligger litt langt fra byen og for tett på flyplassen. Dermed blir det en del flystøy hele dagen. Mange av de beste gåturene vi fant lå på andre siden av byen, men busstjenesten var jo grei.

Bekreftet gjest: 2019-03-29


10 av 10

Wenche,
Balsfjord

+
Uteområdet til leiligheten.
-
Harde puter. Dårlig ventilasjon.

Bekreftet gjest: 2019-03-15


9 av 10

Line,
Oslo, Norway

+
Ryddig, rolig og god betjening.
-

Bekreftet gjest: 2019-03-08


5 av 10

Else ,
Son

+
Meget pene rom, rent og pent. Fine solområder og fint med butikk.
-
Dårlig atmosfære på hotellet. Strandbaren stengt og lite sitteplasser ute for gjestene. Plaststoler som var våte og lite komfortable. Ikke spesielt hyggelige i resepsjonen. Det virket som en bomaskin.

Bekreftet gjest: 2019-03-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

2795 vurderinger
Utmerket
 
2100
Veldig bra
 
565
Bra
 
94
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

08.04.2019

Innlegg av LineH79 Norge

Rolig og fint hotell

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på Costa Sal. Hotellet ligger stille og rolig til, en kort spasertur opp fra Matagorda-stranda. Anlegget er stort, og holdt i den lave byggestilen som er vanlig på Lanzarote. Dette gir hotellene et koselig preg, og man får følelsen av å bo i en liten landsby. Vi ble tildelt leilighet 421. Utsikten er mot hotellet i forkant, med et gløtt av hav og palmer. I og med at hotellene foran er lave, føltes det helt OK å bo på bakkenivå. Leiligheten er romslig, med lite bad, et romslig soverom med god skap-plass, og kjøkken og oppholdsrom i ett. Helt greie møbler, og en terrasse med sittegruppe og to solsenger. Terrassen er overbygd, og føltes derfor litt kald når vi var der, men er nok god å ha når temperaturene stiger, og man søker litt skygge. Stor seng, men spesielt hodeputene var i hardeste laget for min del. På badet var en glassvegg mellom servant og dusj, men denne viste seg å ikke være tett. Fullt opp med vann på gulvet hvis man ikke er forsiktig med vannet i dusjen. Det var aircondition, men denne er kun i oppholdsrom, og virket ikke særlig bra. Hotellet kunne ellers by på muligheter for spill og biljard, et lite supermarked, og restaurant. Det var også underholdning noen kvelder i uka. Vi var en tur på Queen/Robbie Willliams tribute, og opptreden basert på ABBA. Begge deler skapte god stemning, og var bedre enn forventet. I restauranten hvor dette foregikk, var det derfor til tider høy lyd, men de hadde også tilbud om en «stillere avdeling». Vi prøvde restauranten flere ganger, og var meget fornøyd (egen anmeldelse). Personalet vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. Må spesielt nevne de i restauranten på kveldstid. Flere med godt humør og glimt i øyet. Når det gjelder renhold var vi ikke helt fornøyde. Vi la merke til støvdotter i noen hjørner da vi ankom, og de forsvant ikke underveis. Det kan godt tas litt nøyere i kriker og kroker, spesielt ved bytte av gjester. Sånn generelt sett kan Costa Sal absolutt anbefales. Et rent og pent anlegg, god verdi for pengene, og en kort og rimelig taxitur (evt. buss som går rett nedenfor hotellet) unna sentrum av Puerto del Carmen. Tidvis en del støy fra flyplassen, men også litt artig å følge med på flyene. Flott strandpromenade kort vei unna, hvor man kan løpe/sykle/gå både i retning Arrecife og sentrum av PDC.

 
25.11.2018

Innlegg av Kari K

Costa Sal

Har nettopp kommet hjem fra Lanzarote etter to flotte uker på Costa Sal. Vi bodde i toroms superior leilighet. Anlegget var så rent og ryddig. Hyggelig personale. Frokosten var upåklagelig. Stille og rolig sted. Gode senger, og veldig bra WiFi. Kommer helt sikkert tilbake

 
06.05.2018

Innlegg av tveiten2015 Bergen, Norge

Topp feriemål!

Svært fin leiligheit med god standard. Me fekk nye handdukar og sengkle fleire gonger for veka. Sengene var gode ,og romsleg og fin terasse. Costa Sal ligg sentralt i Matagorda med kort avstand til strand,handlesenter taxi-haldeplass og buss-stopp.Hyggjeleg atmosfære på hotellet.

 
07.02.2018

Innlegg av Kristian F

Veldig bra!

Hotellet er rent, velholdt og har mange basseng. Vi hadde en toroms-leilighet, som hadde fin stue, godt kjøkken med spiseplass. og eget uteområde. Uteområdene er fine, med mange solsenger og flere aktiviteter for barn. Kort vei til butikker, spisested,strand, busstopp og taxiholdeplass gjorde det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske øya. God bussfrekvens gjorde buss attraktivt. Anbefales.

 
21.04.2017

Innlegg av Torill V

Greit hotell for alle

Hotellet er rent og innbydende. Det er store fine leiligheter som er godt utstyrt, både på kjøkken og bad. Vi valgte superior leiligheter og balkong. Vi spiste middag flere ganger på hotellet og de hadde god mat.