Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 1036 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Aina Elisabet,
Roverud

+
-
Litt bedre rengjøring

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Herbjørn Kjell,
Oslo

+
God service og hyggelig betjening. Fine leiligheter - romslige og praktisk innredet. Renholdet upåklagelig, både inne og ute. Fine bassenger og grei avstand til strand/strandpromenade og busstopp like utenfor.
-
Vi hadde frokost inkludert og akkurat det svarte ikke til forventningene. Grei nok frokost - varm mat kunne bestilles etter egen meny. Men dårlig atmosfære i spisesal. Som regel støyende musikk og betjening som skrålte og ropte til hverandre for å overdøve musikken. Bedre under servering av middag de gangene vi var der - tydeligvis annen betjening.

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Solveig,
Degernes

+
Rolig og godt tilrettelagt for rullestolbrukere og handikappede
-
Savnet en nyhetskanal på norsk

Bekreftet gjest: 2019-11-30


10 av 10

Asgeir,
Rendalen

+
Romslig med havutsikt
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Stig Olav,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


10 av 10

Svein Henry,
Ytre enebakk

+
Koselig hotell med hyggelig personale
-
Maten burde være mer spansk og ikke irsk. Jeg reiser ikke til Spania for å spise mat fra Irland.

Bekreftet gjest: 2019-11-23


10 av 10

Ellen Merethe,
Moss

+
Bassengområde og leilighet
-
Rengjøring av rommet var litt sent på ettermiddagen Senger som ikke sklir fra hverandre

Bekreftet gjest: 2019-11-23


8 av 10

Odd,
Follebu

+
Generelt godt renhold, god service, god mat
-
Savnet TV-kanaler fra Norden, "haugevis med kanaler fra "alle land" i Sør-Europa og Tyskland. Supermarkedet alt for lite

Bekreftet gjest: 2019-11-16


10 av 10

Kari,
Rolvsøy

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-09


8 av 10

Ellen Braaten,
Sandefjord

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

2806 vurderinger
Utmerket
 
2108
Veldig bra
 
568
Bra
 
94
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

08.04.2019

Innlegg av LineH79 Norge

Rolig og fint hotell

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på Costa Sal. Hotellet ligger stille og rolig til, en kort spasertur opp fra Matagorda-stranda. Anlegget er stort, og holdt i den lave byggestilen som er vanlig på Lanzarote. Dette gir hotellene et koselig preg, og man får følelsen av å bo i en liten landsby. Vi ble tildelt leilighet 421. Utsikten er mot hotellet i forkant, med et gløtt av hav og palmer. I og med at hotellene foran er lave, føltes det helt OK å bo på bakkenivå. Leiligheten er romslig, med lite bad, et romslig soverom med god skap-plass, og kjøkken og oppholdsrom i ett. Helt greie møbler, og en terrasse med sittegruppe og to solsenger. Terrassen er overbygd, og føltes derfor litt kald når vi var der, men er nok god å ha når temperaturene stiger, og man søker litt skygge. Stor seng, men spesielt hodeputene var i hardeste laget for min del. På badet var en glassvegg mellom servant og dusj, men denne viste seg å ikke være tett. Fullt opp med vann på gulvet hvis man ikke er forsiktig med vannet i dusjen. Det var aircondition, men denne er kun i oppholdsrom, og virket ikke særlig bra. Hotellet kunne ellers by på muligheter for spill og biljard, et lite supermarked, og restaurant. Det var også underholdning noen kvelder i uka. Vi var en tur på Queen/Robbie Willliams tribute, og opptreden basert på ABBA. Begge deler skapte god stemning, og var bedre enn forventet. I restauranten hvor dette foregikk, var det derfor til tider høy lyd, men de hadde også tilbud om en «stillere avdeling». Vi prøvde restauranten flere ganger, og var meget fornøyd (egen anmeldelse). Personalet vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. Må spesielt nevne de i restauranten på kveldstid. Flere med godt humør og glimt i øyet. Når det gjelder renhold var vi ikke helt fornøyde. Vi la merke til støvdotter i noen hjørner da vi ankom, og de forsvant ikke underveis. Det kan godt tas litt nøyere i kriker og kroker, spesielt ved bytte av gjester. Sånn generelt sett kan Costa Sal absolutt anbefales. Et rent og pent anlegg, god verdi for pengene, og en kort og rimelig taxitur (evt. buss som går rett nedenfor hotellet) unna sentrum av Puerto del Carmen. Tidvis en del støy fra flyplassen, men også litt artig å følge med på flyene. Flott strandpromenade kort vei unna, hvor man kan løpe/sykle/gå både i retning Arrecife og sentrum av PDC.

 
25.11.2018

Innlegg av Kari K

Costa Sal

Har nettopp kommet hjem fra Lanzarote etter to flotte uker på Costa Sal. Vi bodde i toroms superior leilighet. Anlegget var så rent og ryddig. Hyggelig personale. Frokosten var upåklagelig. Stille og rolig sted. Gode senger, og veldig bra WiFi. Kommer helt sikkert tilbake

 
06.05.2018

Innlegg av tveiten2015 Bergen, Norge

Topp feriemål!

Svært fin leiligheit med god standard. Me fekk nye handdukar og sengkle fleire gonger for veka. Sengene var gode ,og romsleg og fin terasse. Costa Sal ligg sentralt i Matagorda med kort avstand til strand,handlesenter taxi-haldeplass og buss-stopp.Hyggjeleg atmosfære på hotellet.

 
07.02.2018

Innlegg av Kristian F

Veldig bra!

Hotellet er rent, velholdt og har mange basseng. Vi hadde en toroms-leilighet, som hadde fin stue, godt kjøkken med spiseplass. og eget uteområde. Uteområdene er fine, med mange solsenger og flere aktiviteter for barn. Kort vei til butikker, spisested,strand, busstopp og taxiholdeplass gjorde det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske øya. God bussfrekvens gjorde buss attraktivt. Anbefales.

 
21.04.2017

Innlegg av Torill V

Greit hotell for alle

Hotellet er rent og innbydende. Det er store fine leiligheter som er godt utstyrt, både på kjøkken og bad. Vi valgte superior leiligheter og balkong. Vi spiste middag flere ganger på hotellet og de hadde god mat.