Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 66 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Flott beliggenhet. Nydelige rom. Veldig hyggelig betjening, alt fra resepsjon til badevakt vaktmestere og rengjøringspersonell. Flotte uteområder . I det hele tatt; veldig godt fornøyd. Kommer sikkert tilbake!
-
Det eneste kunne være lenger åpningstid i restauranten samt utvidet meny med middagsretter. I tillegg kunne det være ønske om et par skandinaviske TV-kanaler.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


10 av 10

+
Hotellet er jo nytt, så leiligheten var veldig bra. Dobbeltseng istedet for to enkle senger var positivt. Flott basseng-område. Betjeningen var blide og hyggelige.
-
Renholdet på gulvet i leiligheten var dårlig. Grå og hvite sokker ble svarte hvis vi gikk over gulvet uten slippers. Å vi hadde slippers som bare ble brukt inne. Vi fikk besøk av et lite barnebarn og foreldrene hennes. Hun kunne ikke krabbe rundt på gulvet. Ble svart på hender og knær. Syns ikke det er helt bra at renholderne legger sammen klær og legger de på plass i skapet selv om klærne ligger på gulvet når de kommer for å vaske.

Bekreftet gjest: 2020-02-15


10 av 10

+
Stille og rolig
-
Dumt at aircondition var slått av siden det var "vinter". Var godt over 26 i rommet når vi la oss på kveldene og det var for varmt. Fikk ikke hatt vinduene åpne pga mye mennesketrafikk utenfor rommet tidlig på morgenen(Stuepiker, teknisk ansatte og andre ansatte).

Bekreftet gjest: 2020-02-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-08


9 av 10

+
Beliggenhet, renhold
-

Bekreftet gjest: 2020-02-08


10 av 10

+
Meget bra leilighet, alt fungerte som det skulle.
-
Vi syntes alt var meget bra.

Bekreftet gjest: 2020-02-08


8 av 10

+
Hyggelig betjening, god frokost og flott utsikt fra vårt rom. Utmerket beliggenhet.
-
Rengjøringen var ikke bra. Håndklær bør skiftes daglig når man er på "solferie", i det minste bør vi kunne få velge det.

Bekreftet gjest: 2020-02-01


8 av 10

+
Terrassen overrasket og gjorde at vi ikke savnet balkong som vi i utgangspunktet ønsket. God plass på et stort område med masse "solsenger".
-
Litt bedre utstyr i kjøkkenskapene, savnet bl.a. vinglass og skikkelige kjøkkenkniver. Ordentlige stoler rundt spisebordet inne.

Bekreftet gjest: 2020-01-25


9 av 10

+
Utsikten
-
Manglet vin glass på rommet å skulle hatt bedre stoler på balkong

Bekreftet gjest: 2020-01-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

532 vurderinger
Utmerket
 
169
Veldig bra
 
165
Bra
 
92
Mindre bra
 
58
Dårlig
 
48

Fem siste vurderinger

01.03.2020

Innlegg av froded87 Svelvik, Norge

Fint, rolig og sentralt

Fantastisk utsikt og kort vei ned til stranden. Et ok basseng og enkel restaurant/bar. Ikke et «partyhotell» på noen som helst måte, men veldig kort vei til masse barer og restauranter i nærheten. Mange godt voksne tror jeg er hovedkunden på dette hotellet, det var det under vårt besøk også. Badevakt helt frem til 1800 (?). Ta ikke med ball i bassenget, det er ikke tillatt her. Flere steder på hotellet du kunne ligge å sole deg, ikke bare rundt bassenget. Alltid solsenger ledig. Rommene er helt ok utstyrt og du får (kun?) wifi for 2 enheter pr rom. Sengene er harde med minst like hard og rar pute. Er også første gang jeg har hørt om at hele aircondition-anlegget må settes for enten oppvarming eller avkjøling. Kunne ikke velge dette PR rom (ref resepsjonen) til tross for at det var 2 styringsenheter pr rom. Synd de ikke kan bake inn småting som wifi, badehåndklær og safe inn i prisen. Sprenger neppe reisebudsjettet. Frokosten er helt ok, ihvertfall så lenge du kan få stekt den type eggevariant du ønsker. Litt dårlig utvalg av pålegg. Husk genser/jakke på kvelden i vinterhalvåret, kan bli ganske «kjølig». Men på dagtid er det bare herlig. Synes ellers at hele området var veldig fint bygd opp. Ryddig og rent strandområde. Dette er etter min mening den klart peneste kanari-øya.(Har ikke vært på Fuerteventura da😉)

 
17.11.2019

Innlegg av LEKVENIANER-66 Osøyro, Norge

Sentralt og bra hotell

Fikk leilighet med terrasse ut mot gaten. Gaten lå i en bratt bakke opp frå strandpromenaden der det gikk mye folk også på nattestid . En del bråk derfra med fulle folk, bossbil og tømming av glassflasker i glasskontainer om natten. Ellers rolig og fint. Gode senger, men hadde vært godt med en overmadrass som vi først skulle få, men etter ny beskjed om at det hadde de ikke likevel. Pent og nyoppusset, men ganske mørk leilighet då den vendte mot nord og fikk ikke sol inn. Mye trapper. Pent og innbydende basseng og nydelig utsikt fra solterassen. Måtte betale 2 euro pr dag for WiFi på rommet. Aircondition anlegget bråkte slik at vi slo det av om natten. Lå heller med gløtt på vinduet som har faste innbrudds sprosser.

 
16.03.2019

Innlegg av 190479Abc Bekkestua, Norge

Flott nyrestaurert aparthotel

Ett flott nyrestaurert aparthotell som var ferdig i juni 2018. Leilighetene var betydelig oppgradert. Stort fint soverom, god seng, badet var også av bra størrelse. Oppholdsrommet var også bra utstyrt, kunne kanskje ha litt mere kjøkkenutstyr , men man lager jo ikke mye mat på en uke! En ikke så stor balkong, men helt ok til to personer. Komplekset er ganske lite, kun to etasjer , liten hyggelig restaurant , med god frokost servering. Flott beliggenhet rett over strandpromenaden, litt bratt bak ned. Nydelig ute terrasse med utsikt rett ned på havet. Vi ville gjerne ha en leilighet med havutsikt, noe vi ikke fikk i første omgang, men vi fikk oppgradert til en ny leilighet til 20 euro pr dag. Hyggelig betjening. Flott opphold . Stille og rolig område, veldig sentralt til alt.

 
29.10.2018

Innlegg av Line H

Dårlig service

Vi måtte vente 4 timer for å få rommet og når det ble klart byttet de til et annet rom. De sa det nye rommet var bedre enn det vi opprinnelig skulle få noe det ikke var. Vi ble plassert lengst bort fra fasilitetene. Vi måtte be om rene håndklær hver dag, det ble rengjort kun en dag på en hel uke. Virker som det er uerfarne mennesker som jobber på hotellet. Frokosten var god, personalet som jobbet med maten var uerfarne men hyggelige. Det regnet ute og da fosset vannet inn gjennom veranda døren.

 
09.02.2013

Innlegg av TorfinnD

Ikke reis hit!!!!!

Vi hadde bestilt 14 dager på dette stedet som vi viste godt om hvor lå og hvilken kvalitete som var der. Vi hadde tre ønsker, det var høyt oppe i anlegget, havutsikt og dobbeltseng. Da vi ankom anlegget 21 januar 2013 fikk vi tildelt en leilighet så langt nede det var mulig å komme. Leiligheten var svært slitt og rett og slett elendig. Fra terassen var det ca 5 m inn i en murvegg, det var havutsikten, og ikke var det dobbeltseng heller selv om det var det minst vesentlige. Etter å ha forsøkt å kjøpt oss opp til bedre leiilighet fikk vi raskt beskjed om at det ikke var mulig, for alle leielighetene opp i anlegget var solgt med fokus på langtidsleie. Vi ble der en natt, og fikk kjøpt oss inn på et sted i nærheten. Det hjelper lite å være billig og levere slike kvaliteter, herved er dere advart mot dette stedet.