Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 144 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Morten,
Fåberg

+
Beliggenheten og alle fasiliteter
-
Tv kanaler for nordiske kunder. Kun tyske/spanske kanaler. Det er for dårlig. Så bør søppelbøttene på rommene byttes med noen som rommer mer.

Bekreftet gjest: 2019-03-29


10 av 10

Erik,
Kyrksäteröra

+
Hyggelig personale og flott anlegg.
-

Bekreftet gjest: 2019-03-29


7 av 10

Rune,
Bengtsfors Sverige

+
Leiligheten, bassengområdet, beliggenhet
-
Bedre renhold, lengre baråpningstid.

Bekreftet gjest: 2019-03-22


9 av 10

Norunn,
Slependen

+
Bassengområdet
-
Må være mulig at når et reisefølge på 4 bestiller reisen sammen..at leilighetene ligger ved siden av hverandre !! Regner med at hotellets personale får opplysning om gjestene FØR vi kommer. Meget “nebbete” og ubehagelig møte ved ankomst.., dårlig service....

Bekreftet gjest: 2019-03-22


9 av 10

Oslo,

+
Flott service, god mat (godt utvalg), fin beliggenhet og fine, store rom.
-
Bar fasilitetene stenger veldig tidlig, hadde vært hyggelig å kunne sitte litt lenger i rolige omgivelser. Litt bedre rengjøring (gulvvask skjedde kun 1 gang på hele uka) og vi måtte be om rene håndklær veldig ofte.

Bekreftet gjest: 2019-03-15


10 av 10

Anne ,
Bærum

+
-
Skulle gjerne sluppet oppvask

Bekreftet gjest: 2019-03-08


8 av 10

Kåre,
Gamle Fredrikstad

+
rent og pent
-
fikk eneste rom som manglet balkong eller terrasse som var bekreftet i biletten

Bekreftet gjest: 2019-03-08


9 av 10

Erik,
Moss

+
Oppvarmet basseng, matsalen
-

Bekreftet gjest: 2019-03-01


8 av 10

Helge,
Kvinesdal

+
Meget bra renhold og orden på synlige steder
-
Lite kjøkkenutstyr/kopper og glass. WIFI funksjon i på rommet var dårlig Litt mye støv under seng og oppå skap

Bekreftet gjest: 2019-02-15


10 av 10

Øivind ,
Oslo

+
Svømmebassenget og utsikten
-
Apollo må gi sine kunder anledning til å oppgradere leilighetene (beliggenhet). Vi fikk en leilighet med utsikt til en hvit vegg - og det er den tredje gangen at dette skjer. Vi fikk heldigvis mulighet til å flytte, men skulle gjerne ha unngått dette ved at vi allerede ved bestilling kunne bestemme hvor vi skulle bo. Vi fikk beskjed fra hotellet at det er Apollo som har bestemt at alle deres kunder har en gitt plassering. Vi snakket med både en dansk og en svensk familie som begge hadde irritert seg over det samme.

Bekreftet gjest: 2019-01-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

490 vurderinger
Utmerket
 
144
Veldig bra
 
152
Bra
 
91
Mindre bra
 
55
Dårlig
 
48

Fem siste vurderinger

16.03.2019

Innlegg av 190479Abc Oslo, Norge

Flott nyrestaurert aparthotel

Ett flott nyrestaurert aparthotell som var ferdig i juni 2018. Leilighetene var betydelig oppgradert. Stort fint soverom, god seng, badet var også av bra størrelse. Oppholdsrommet var også bra utstyrt, kunne kanskje ha litt mere kjøkkenutstyr , men man lager jo ikke mye mat på en uke! En ikke så stor balkong, men helt ok til to personer. Komplekset er ganske lite, kun to etasjer , liten hyggelig restaurant , med god frokost servering. Flott beliggenhet rett over strandpromenaden, litt bratt bak ned. Nydelig ute terrasse med utsikt rett ned på havet. Vi ville gjerne ha en leilighet med havutsikt, noe vi ikke fikk i første omgang, men vi fikk oppgradert til en ny leilighet til 20 euro pr dag. Hyggelig betjening. Flott opphold . Stille og rolig område, veldig sentralt til alt.

 
29.10.2018

Innlegg av Line H

Dårlig service

Vi måtte vente 4 timer for å få rommet og når det ble klart byttet de til et annet rom. De sa det nye rommet var bedre enn det vi opprinnelig skulle få noe det ikke var. Vi ble plassert lengst bort fra fasilitetene. Vi måtte be om rene håndklær hver dag, det ble rengjort kun en dag på en hel uke. Virker som det er uerfarne mennesker som jobber på hotellet. Frokosten var god, personalet som jobbet med maten var uerfarne men hyggelige. Det regnet ute og da fosset vannet inn gjennom veranda døren.

 
09.02.2013

Innlegg av TorfinnD

Ikke reis hit!!!!!

Vi hadde bestilt 14 dager på dette stedet som vi viste godt om hvor lå og hvilken kvalitete som var der. Vi hadde tre ønsker, det var høyt oppe i anlegget, havutsikt og dobbeltseng. Da vi ankom anlegget 21 januar 2013 fikk vi tildelt en leilighet så langt nede det var mulig å komme. Leiligheten var svært slitt og rett og slett elendig. Fra terassen var det ca 5 m inn i en murvegg, det var havutsikten, og ikke var det dobbeltseng heller selv om det var det minst vesentlige. Etter å ha forsøkt å kjøpt oss opp til bedre leiilighet fikk vi raskt beskjed om at det ikke var mulig, for alle leielighetene opp i anlegget var solgt med fokus på langtidsleie. Vi ble der en natt, og fikk kjøpt oss inn på et sted i nærheten. Det hjelper lite å være billig og levere slike kvaliteter, herved er dere advart mot dette stedet.

 
12.11.2019

Innlegg av LW75_12 Leeds, Storbritannia

Good hotel in a good location

Pleasant looking hotel, nice pool (immaculate) and modern, bright rooms with good facilities and nice bathrooms, all seemed newly renovated. good check in process, nice staff on reception and a welcome drink. Pleasant bar area and good service, drinks were reasonably priced as well. Breakfast was good quality with reasonable choice. Excellent location near a number of good restaurants, bars and the beach. Room was clean overall, but the floor seemed a bit dirty. Only other gripe was one time we ate lunch in the hotel, and when paying on card, after i entered my PIN, the waiter pressed the button and converted the payment into sterling instead of euros, without asking me, which basically meant I was overcharged.

 
01.11.2019

Innlegg av rofij Galway, Irland

Very comfortable

We booked this hotel because of the location and we got very lucky that our room was at the bottom of the hill so we were only 1 minute from the strip. Apartment was spacious and clean. When we booked in we got a complimentary drink which we thought had a nice touch. There are a lot of add on’s for example €20 for a sea view each night, €40 for a late check out which we bought as our flight was late and I would recommend booking if you’re in the same situation. Thought the apartments were perfect for couples. There’s also a lovely view from the top with comfortable chairs overlooking the beach.