1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Apartotel Puerto Carmen

Apartotel Puerto Carmen er et trivelig leilighetshotell som ligger sentralt i Puerto del Carmen. Pent bassengområde med oppvarmet svømmebasseng og det er kun en kort spasertur til stranden.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-3 personer. 3-romsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Hyggelig personal , beliggenhet , god service, flott basseng område.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apartotel Puerto Carmen ligger midt i Puerto del Carmen i gangavstand til stranden. Frodig bassengområde med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet til ca. 20 grader fra 1. november til slutten av februar. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool-/snackbar. Kveldsunderholdning.

WiFi i fellesområdene og internetthjørne, begge mot avgift. Tennis, bordtennis og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Lekeplass. Ca. 800 meter til stranden og ca. 500 meter til Biosfera Shopping Center med butikker, barer og restauranter. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Trafikkstøy kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen.
Frokost eller halvpensjon mot tillegg.
Kontakt våre selgere om du ønsker å legge til halvpensjon til jul og nyttår. Det tilkommer et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.