Liv og røre i Puerto del Carmen

Morgenfly på lørdager med SAS

  • • Stort fornøyelsestilbud
  • • Lang og barnevennlig sandstrand

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Puerto Del Carmen

Bassengområdet

Parque Tropical

Fra 4 747 NOK
Bassengområdet

Sol Lanzarote

Fra 6 950 NOK
Bassengområdet

Barcarola Club

Fra 7 023 NOK
Bassengområdet

Bahia Kontiki

Fra 6 125 NOK

Fakta om Puerto del Carmen

Mat og drikke

2-retters middag inkl. vin og vann ca. kr 170 pr. person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det ca. 15 min til våre hoteller i Puerto del Carmen. Merk at det vil tilkomme en avgift på ca. 10 euro for transport av spesialbagasje som f.eks. sykkel, golfbag, surfebrett. Avgiften betales på destinasjonen. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Puerto del Carmen er det en lang og finkornet sandstrand. Langs hele kysten, fra Puerto del Carmen til Arrecife ligger det flere herlige sandstrender, bl.a. i Los Pocillos og Matagorda. I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - bl.a. Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,5 av 10 Puerto del Carmen
Våre gjesters vurdering, Basert på 1225 vurderinger