The Volcan Lanzarote

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Fin beliggenhet ved havna Marina Rubicón

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære The Volcan Lanzarote er et drømmeanlegg som ligger perfekt i ferieperlen Playa Blanca. Arkitekturen er elegant og hyggelig så vel inne som ute. I hagen ligger et herlig bassengområde. Den fine strandpromenaden finner du rett utenfor hotellet og den eksklusive båthavnen Marina Rubicón med sjarmerende restauranter og barer ligger bare et steinkast unna.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Clubrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 14 vurderinger

Siste vurdering

Clean, excellent service, space, quiet and exceptional architectural solutions.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Volcan Lanzarote har et herlig bassengområde, der tre av bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis badehåndklær, solsenger og parasoller.

Flere restauranter med forskjellige typer mat, pent antrekk til middag, menn må ha langbukse, til middag. Lobbybar med livemusikk og diskobar. Dag- og kveldsaktiviteter/underholdning.

Gratis tennis, squash, bordtennis, biljard og trimrom. Tennisbanen ligger en kort spasertur unna ved havna Marina Rubicón. Hotellet har et spaanlegg med jacuzzi, badstue, hamam og behandlinger, alt mot avgift.

Gratis WiFi i fellesarealene samt internetthjørne. Liten lekeplass. Room service og vaskeriservice mot avgift. Souvenirbutikk og frisør. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 50 meter til Marina Rubicón og ca. 2 kilometer til sentrum av Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert. Halvpensjon mot tillegg. Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon i juleferien. Det betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Sesongvariasjoner

Vinter 2019/20 kan dobbeltrommene kun bestilles for 2-3 personer. Kampanjerommene er ikke tilgjengelige vinter 2019/20.