Rom/leiligheter

Clubrom

Clubrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraseng i sovesofa. Minibar, vannkoker og TV. Gratis luftkondisjonering og safe. Badekåper, tøfler og badehåndklær. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjestene i clubrommene har tilgang til Royal Elite Service med egen restaurant der det serveres frokost og middag samt gratis internetthjørne, aviser, kaffe og te, mineralvann, snacks og drinker.
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom

Romslige familierom delt i en soveavdeling med to enkeltsenger, og en oppholdsdel med ekstrasenger for opp til tre personer i sovesofaer (åpen løsning). Minibar og TV. Gratis luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Luftige juniorsuiter med ett soverom, og oppholdsrom med ekstraoppredninger på sovesofa. TV i begge rom. Minibar (fylt med vann og mineralvann ved ankomst), espressomaskin og vannkoker. Gratis luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner (noen suiter har en liten jacuzzi). Havutsikt og to balkonger. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjestene i juniorsuitene har tilgang til Royal Elite Service med egen restaurant som serverer frokost og middag samt gratis internetthjørne, aviser, kaffe og te, mineralvann, snacks og drinker.
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Nyoppussede superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraseng i sovesofa. Minibar og TV. Gratis luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong; noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn