1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

H10 Rubicon Palace

 • • Stort bassengområde
 • • Mondo Coffee og Polly & Mino Playtime
 • • Legg til All Inclusive

H10 Rubicon Palace er et typisk Lanzarote-hotell med sitt klassiske design og vakker utsikt over havet. Hotellets høye standard og komfortable fasiliteter gjør det til et av våre Apollo Mondo Selected-hotell. Her er det et stort bassengområde, velsmakende restauranter og kort vei til flere strender. Polly & Mino Playroom inviterer barna til morsom lek og på Mondo Coffee slukker du tørsten med kald drikke.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stort bassengområde og herlige bad
H10 Rubicon Palace er det et stort, frodig bassengområde med 4 basseng for voksne, hvorav ett er saltvannsbasseng (mot avgift), ett oppvarmet og et innendørsbasseng ved spaet. Det er hele 3 basseng for barna, hvorav to er oppvarmet vinterstid. Merk at temperaturen i de oppvarmede bassengene kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær. Ved ett av barnebassengene er det et stort piratskip med vannsklier. Håndkleservice mot depositum.

For bad i havet er det flere strender i området. Strandpropmenaden som går forbi hotellet går helt til Flamingo Beach (1,5 kilometer) og fortsetter ytterligere 2 kilometer til Dorada Beach. Til den kjente Papagayo Beach er det ca. 10 kilometer.

Restauranter med velsmakende tilbud og flere barer
God mat og drikke er en viktig del av ferien og på H10 Rubicon Palace tilbyr et stort tilbud av restauranter og barer. På hotellet er det to bufférestauranter. Janubio har et bakeri og stasjoner med ulike temaer samt en egen stasjon for barn. I begge restaurantene kan du se hvordan maten tilberedes. Du finner også fire á la carte restauranter; den italienske restauranter Dolce Vita, den asiatiske restauranten Sakura (noen dager er restauranten kun åpen for gjester over 16 år), den amerikanske restauranten Steakhouse for voksne over 16 år. Showteater som serverer á la carte-middager kun for voksne gjester. Bordreservasjon og pent antrekk i alle á la carte-restaurantene.

Ved piratskipet i ett av bassengene ligger snackbaren Daisy Truck som serverer enkle retter og drikke til barna. Også poolbaren La Choza Pool Bar serverer snacks. Ved Bistro Bar kan du bestille sunnere snacks, smoothies, iskrem, cupcakes, smørbrød og salat. Kaféen Mike's Coffee serverer kaffe, te, bakverk, smoothies og milkshakes. Ved lobbybaren kan du ta en drink og nyte utsikten over havet. Er du sportsinteressert kan du ta turen til Sports Bar Beefeater. Teatro Del Mar er hvor hotellets gallamiddager og show holdes.

Ekte baristakaffe med Mondo Coffee
På hotellområdet ligger også Apollos egen kaffe- og juicebar Mondo Coffee, som er det perfekte stedet for avkobling. Her kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere sorter nypresset juice, lokalt bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har instruert kafépersonalet i den edle kaffekunsten.

Sport, trening og spa
For den som liker både trening og avkobling er det mye å ta seg til på H10 Rubicon Palace. Gratis treningsrom og morgenyoga fem ganger i uken. Gratis sportsaktiviteter som aquagym, vannpolo, sandvolleyball, minigolf, boule, dansekurs, bordtennis, tai chi, tennis og fotball. Dykking mot avgift.

Her er det også et herlig spa Despacio Thalasso Centre som tilbyr massasje og flere behandlinger. Ved anlegget er det et saltvannsbasseng, vannmassasje, et basseng med kaldt vann, jacuzzi, badstue og hamam. Vil du skaffe en ny frisyre er det til og med frisør her. Du betaler for å komme inn i spaet og har da fri adgang til basseng, jacuzzi og badstue mens behandlingene er mot avgift. Barn er velkommen i spaet mellom kl. 10.00 og 12.00.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
På H10 Rubicon Palace er det fint å være barn og fem dager i uken er Apollos egne lekerom Pollynesien bemannet med profesjonelt, skandinavisktalende personale. Da venter Polly & Mino Playtime – to timer fylt med morsomme og lærerike aktiviteter som tegneskole og skattejakt. Aktivitetene er gratis og alle barn kan være med. En kveld i uken er det minidisko. På hotellet er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. Les mer om Apollos svømmeskole på H10 Rubicon Palace.

Hotellet har også en egen barneklubb for barn i alle aldre. Babyclub er for barn i alderen 1-3 år. Miniclub for barn i alderen 4-8 år. Juniorclub for barn i alderen 9-12 år med ballsport, brettspill, puslespill og et spillrom med Wii og PlayStation (kun åpen i høysesong).

Bestill vår barnepakke

For litt ekstra komfort når du reiser med mindre barn foreslår vi at du bestiller vår barnepakke med trillevogn, barnestol og spjell-/reiseseng. Barnepakken bestilles samtidig med reisen. Du kan også legge til barnepakken etterpå ved å logge inn på Min reise. Ønsker du kun å bestille trillevogn, barnestol eller barneseng går det også bra.

Øvrig informasjon

Gratis WiFi på hotellområdet. Trapper og nivåforskjeller inne på området. Kveldsunderholdning for både voksne og barn ved Montana Roja Disco. Døgnåpen resepsjon. 3 kilometer til Calle Limones, shoppingområdet i Playa Blanca. 15 kilometer til byen Yaiza.                                                                                               

Måltider

Halvpensjon, julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.
All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og middag. Drikke er ikke inkludert. 

All Inclusive

• Bufférestauranten Janubio
- Frokostbuffé kl. 7.30-10.30
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffé kl. 18.45-21.15

• Bufférestauranten Tabiaba
- Frokostbuffé kl. 8.30-10.15
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffé kl. 19.15-21.15

- Poolbaren La Choza kl. 10.30-18.00
- Sportsbaren Beefeater kl. 18.30-1.00
- Mike's Coffee kl. 10.30-19.00
- Snackbaren Daisy Truck kl. 10.30-17.30
- Obegrenset med øl, vin samt internasjonale og lokale drinker i utvalgte barer; i lobbybaren kl. 9.30-24.00, i discobaren kl. 20.00-1.00 og i bistrobaren kl. 20.00-1.00.
- Minst en middag i en av á la carte-restaurantene, bordreservasjon kreves og begrenset plass.
- Et middagsshow i Teatro del Mar pr. opphold.

Merk at tidene for måltidene er omtrentlige. Større endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Sykkel- og løpekart

Under finner du de ulike løypene du kan velge mellom rundt hotellet:

El Golfo
The Air Down there
The Ghost Hotel
The Rubicon Challange
The Ruby Red Crater Loop