Utflukter – Gran Canaria

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Delfinsafari

Å stå ved relingen når en flokk delfiner plutselig bryter den solskimrende vannflaten er noe man sent glemmer. For den som aldri har sett delfiner i sine naturlige omgivelser er dette en fantastisk opplevelse. En herlig utflukt for alle aldre. Båten Multiaqatic har soldekk og det blir badestopp underveis.

Det er et rikt dyreliv i havet utenfor Gran Canaria så det er ikke umulig at vi får se både skilpadder og flyvefisker. Utflukten har delfin- eller hvalgaranti, så om du ikke ser noen på utflukten kan du avtale med mannskapet om bord om å bli med på en ny tur.

Ikke inkludert: Lunsj

Voksne (12+ år): 303 NOK
Barn (2-11 år): 161 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Torsdag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

Show på Garbo's

Kombinér en god treretters middag med et sang- og danseshow på Garbo's. Konseptet er det samme som på Wallmans salonger – det vil si at artistene også er kelnere. Høy stemning, god mat og feiende flott underholdning!

Inkl. treretters middag med drikke. Transfer er ikke inkludert.

Rocky Adventure – fotturer

Disse utfluktene viser at Gran Canaria er mye mer enn bare soling og bading. Bli med på én eller flere fotturer langs urbefolkningens gamle vandringsleder mellom pinjekledde fjellskråninger. Hver ukedag har sin egen tur – den korteste er på seks kilometer – men alle går høyt oppe i fjellene der luften er tynnere enn nede ved kysten.

Mandag: Turen går i naturreservatet West Roque Nuble, gjennom tre av Gran Canarias fire klimasoner.

Tirsdag:
Dagens tur går gjennom vill og vakker natur i Pilancones-skogene. Panoramautsikten kan ta pusten fra noen og enhver. (November-februar.)

Onsdag: Vi følger den gamle jernbanen "Camino de la Plata" opp mot Gran Canarias høyeste fjelltopp, Pico de las Nieves, 1 949 meter over havet.

Fredag: Vi går i vindistriktet ovenfor den koselige byen Santa Lucia mot Guayadequedalen.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert, og kan ikke kjøpes underveis. Ta med matpakke.

Voksne (12+ år): 520 NOK
Barn (2-11 år): 520 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk, Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Mandag, Onsdag, Fredag
Bestill

Jeepsafari, et villmarkseventyr

Bli med på en spennende og fartsfylt dag i vakre omgivelser, langs kysten og opp i fjellene. Med jeep passerer vi dramatiske klippeformasjoner, sjøer og grønne daler. Vi kjører gjennom pinjeskoger og vulkansk landskap, til de høyereliggende delene av øya. Lunsjen inntas i den lille fjellandsbyen Fataga, som har røtter 2000 år tilbake i tid.

Etter lunsj starter returen til hotellene på smale og svingete veier i det dramatiske og vakre landskapet.

Inkludert: Lunsj.

Voksne (12+ år): 482 NOK
Barn (2-11 år): 340 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

Angry Birds aktivitetspark

Angry Birds aktivitetspark – parken er inspirert av det kjente spillet og her kan voksne og barn more seg sammen. Parken oppmuntrer til lek og bevegelse i omgivelser som er spesialet utformet for ulike aldersgrupper. Løp, hopp og skli dere gjennom parkens attraksjoner sammen.

Ikke inkludert: Mat og drikke, men kan kjøpes i parken. Det er ikke tillatt å nyte medbragt inne i parken. Inngang til parkens 10-D kino er ikke inkludert.

Aphrodite

Tilbring en herlig dag til havs om bord på den flotte trebåten Aphrodite. Vi seiler langs Gran Canarias sørvestre kyst forbi dramatiske fjell, fine strender og grotter. Ved lunsjtid legger vi til i en bukt der vi kan bade i det krystallklare vannet innen lunsjen serveres. Lokale spesialiteter står på menyen.

Inkludert: Lunsj og drikke
På torsdagsutflukten er aldersgrensen 18 år.

Buggy-safari i De tusen palmers dal

li med på en spennende og fartsfylt dag der du får oppleve Gran Canarias gjemte skjønnhet langs den sørlige kysten og opp i fjellene.

Med en buggy, som går i ca. 90 km/t passerer vi heftige fjellformasjoner, innsjøer og De tusen palmers dal innen vi kommer frem til øyas fantastiske vulkanlandskap.

Inkludert: En drikke og transport
Verdt å merke seg: Du må være minst 18 år for å få lov til å kjøre. Det er plass til 2 personer i en buggy. Er passasjerene barn er minimum høyde 135 cm.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Båttur med katamaranen Supercat

Bli med på en avslappende heldagsutflukt for hele familien. Vi tilbringer dagen om bord på Supercat, som er en av verdens største seilekatamaran.

Vi forlater havnen i Puerto Rico og seiler langs den sør-vestre kysten av Gran Canaria. Vi koser oss på Atlanterhavet og om bord er det jacuzzi. Lunsjen består av kylling, kanariske poteter i mojosaus og salat.

Inkludert: Lunsj og drikke

Voksne (12+ år): 501 NOK
Barn (2-11 år): 265 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag, Lørdag, Mandag
Bestill

Delfinsafari og markedet i Puerto Mogán

Å stå ved relingen når en flokk delfiner plutselig bryter den solskimrende vannflaten er noe man sent glemmer. For den som aldri har sett delfiner i sine naturlige omgivelser er dette en fantastisk opplevelse. Det blir tid til litt shopping på markedet i Puerto de Mogán før bussturen tilbake til hotellene.

Ikke inkludert: Mat og drikke

Voksne (12+ år): 331 NOK
Barn (2-11 år): 170 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Fredag
Bestill

Gran Canarias høydepunkter

På denne utflukten opplever du Gran Canarias vakre natur i minibuss, med plass til åtte personer. Vi kjører først gjennom Fatagadalen, som også kalles De 1000 palmers dal. Første stopp er byen Fataga hvor det er en fantastisk utsikt over dalen. Vi kjører deretter gjennom fjellbyene San Bartolomé, Ayacata og Cruz de Tejeda.

Lunsjen inntar vi på restaurant Balcon de Zamora, før vi fortsetter til frodige San Mateo. Dagen avsluttes med besøk på en stor aloe vera-plantasje og får høre litt om plantens bruksområder.

Inkludert: Lunsj

Inngangsbillett til Corallium Spa Costa Meloneras

Hvorfor ikke unne deg litt ekstra i ferien og bli med til det flotte spa-anlegget på luksushotellet Corallium Spa Costa Meloneras? Et herlig spa med stilig design og avslappet atmosfære. Blant annet har de en iskald iglo og naturtro lavagrotter som minner om Kanariøyenes vulkanlandskap. Tyrkisk hamam, afrikansk badstue og saltvannsbasseng med samme saltinnhold som Dødehavet.

Vil du ta i litt ekstra kan du legge til behandlinger. Kanskje vil du prøve en algeinnpakning, tradisjonell anti-stressmassasje eller en sjokolademassasje?

Fire timers spa samt badekåpe, tøfler og håndkle er inkludert.
Massasje og behandlinger er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 312 NOK
Barn (2-11 år): 0 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk:
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

Rundtur på Gran Canaria

Bli med på tur gjennom Gran Canarias skiftende landskaper og de fire klimasonene som finnes på øya. Vi kjører gjennom små fjellandsbyer, og vi ser Gran Canarias kjente landemerke, Roque Nublo-klippen som ligger 1 800 meter over havet. I klarvær er det mulig å se helt over til Tenerife og Teide herfra. Vi besøker også Firgas, og gjør et stopp på romfabrikken i Arucas.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert, men kan kjøpes underveis.

Voksne (12+ år): 529 NOK
Barn (2-11 år): 265 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Mandag
Bestill

Shopping og tapas i Las Palmas

De beste shoppingmulighetene har du i Las Palmas – vareutvalget er stort og prisene gode. Her handler også lokalbefolkningen, så det finnes mer å velge blant enn bare de typiske turistbutikkene. Bli med oss og bruk dagen i shoppingstrøket, før du avslutter på spansk manér med tapas.

Vi starter ved et større shoppingsenter utenfor byen, før vi fortsetter inn til sentrum av Las Palmas. Få gjerne også med litt kultur, f.eks. den berømte Sant Ana-kirken som ligger i gamlebyen Vegueta.


Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 232 NOK
Barn (2-11 år): 133 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Skandinavisk
Varighet: Kveldsutflukt
Dag(er): Torsdag
Bestill

Snorkling

Min. alder 10 år.
Er du nysgjerrig på hva som rører seg under havoverflaten? Vi drar til stranden i Tauritio hvor erfarne skandinavisktalende instruktører venter på oss for å snorkle sammen med oss – fisk får du i alle fall se, kanskje havskilpadder også.

Inkludert: Utstyr.
Ikke inkludert: Mat og drikke, men det er restauranter i området.

Voksne (12+ år): 454 NOK
Barn (2-11 år): 227 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk, Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag, Fredag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

Snorkling og dykking

Min. alder 10 år.
Benytt anledningen til å prøve snorkling og dykking i ferien. Vi drar til stranden i Tauritio hvor erfarne skandinavisktalende instruktører venter, og begynner dagen med en snorkletur. Etter lunsj er det tid for prøvedykk – ca. tre kvarter på 6 meters dyp.

Inkludert: Utstyr
Ikke inkludert: Mat og drikke, men det er restauranter i området.


Voksne (12+ år): 756 NOK
Barn (2-11 år): 756 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk, Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag, Fredag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

Verdt å vite om kanariske viner

Bli med til vindistriktene oppe i fjellene. Vi passerer flere vingårder underveis og får en innføring i øyas forutsetninger for vinproduksjon. Fotostopp oppe i Fataga-dalen ("Dalen med de 1 000 palmer"), før turen avsluttes på Bodega de Tirajanas med smakfulle tapas og prøvesmaking av seks kanariske viner. Viner til salgs for den som vil ha lokal vin med hjem.

Inkl. tapas og vin til maten.

Voksne (12+ år): 591 NOK
Barn (2-11 år): 293 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Finsk, Skandinavisk
Varighet: Kveldsutflukt
Dag(er): Tirsdag
Bestill