1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Bjørn,
Brandval

+
De blide og serviceinnstilte ansatte!
-

Bekreftet gjest: 2019-03-16


8 av 10

Anne,
Ålesund

+
Betjeningen, uteområdet, rikelig med solstoler.
-
Mye akustikk / støy i restauranten. Etter at showet starter om kvelden er lydnivået så høyet at det er slitsomt å sitte der eller i baren. Savnet et stillere sted der en kan sitte og prate, med en kaffe eller en drink på kveldstid.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


8 av 10

Olaug ,
Ørsta

+
Fint uteareal
-
Demp støynivå frå musikkanlegg ved basseng. Fir ikkje å snakke om frå baren /scena med opptredener. Forderdelig høgt volum som gjorde d utrivelig i matsalen. Det var ingen stad å vere der du kunne sitte ved eit bord oc kose deg. Ikkje ute heller . Sakna benker og stoler ute. Spesielt om kvelden. Røykarane hadde tatt opp alle stoler. Skulle ha vore større plass utfor matsalen.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


10 av 10

Ernst ,
Rypefjord

+
Alle fasiliteter i nær tilknyting til boenhetene
-
Litt harde senger og utslitte madrasser/fjæring

Bekreftet gjest: 2019-03-16


8 av 10

monika,
Stårheim

+
Flotte uteområder, stille omgivelser, flott utsikt
-
Skifte ut sprukne fliser, generell oppdatering på rom/balkonger, få på plass senger som ikke knirker så innmari, skifte ut solsenger så blir alt tipp topp. Ser at det begynner å bli noen år, men helt ok.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


7 av 10

Geir,
Flatanger

+
-
Skulle vert noe drikke i minibaren.

Bekreftet gjest: 2019-03-09


6 av 10

Reinert,
Mosjøen

+
Hage/grøntanlegg med mange muligheter for soling. ingen håndkle mafia på morgenen for det var så mange mulige "små" oaser å ligge på.
-
alt for lite variasjon i varm måltidene. det er det dårligste all inklusive hotellet vi har vært på med så lite variasjon i menyen. Det var brukt bra råvarer i alt men etter en uke med kjøtt i saus så blir man lei,

Bekreftet gjest: 2019-03-09


7 av 10

Siw,
Mosjøen

+
-
Mer variert mat til middag.

Bekreftet gjest: 2019-03-09


8 av 10

Ane,
Hedmark

+
Alt innenfor et lite området. Barnevennlig. Rent
-
Senger. Hadde to ulike rom og begge hadde så harde senger ag vi våknet opp med vondt i kroppen

Bekreftet gjest: 2019-02-23


3 av 10

Anne-Lise,
Aurskog

+
God romservice, rikholdig utvalg av frukt og grønt. Rommet vi fikk hadde aldri en solstråle på balkongen og var iskaldt.
-
Mindre seigt kjøtt og bedre fiskemiddager. Lite tilgjengelig for bevegelseshemmede, bratt og heisen sto i mer enn ett døgn. 64 trappetrinn å slite seg opp eller ned.

Bekreftet gjest: 2019-02-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

3680 vurderinger
Utmerket
 
1087
Veldig bra
 
1590
Bra
 
635
Mindre bra
 
217
Dårlig
 
151

Fem siste vurderinger

24.02.2019

Innlegg av 188anef Hamar, Norge

Familietur

Pluss: Fint område uten biler, noe som gjorde at barna fint kunne ferdes rundt på egenhånd. Fotballlbane, volleyball og tennis. Fint bassengområde, nydelig utsikt mot sjøen ved deler av bassengområdet. Veldig pent og ryddig hele tiden. Flinke og hyggelige ansatte. Maten var grei, men gikk litt lei, men det var kanskje ikke annet å forvente, når man har all inclusive. Men mye god mat. Har en sønn som øever glutenfritt og det var litt tilfeldig hvem vi traff, hva han fikk. Han fikk som regel baguett pakket i egen stekepose, nyvarmet. Innimellom også kjeks og kake. Men de siste dagene var de tomme for baguett. Stekte pommes frites i egen frityr. Masse deilig frukt og salater. Minus: harde senger. Vi fikk først en kjellerleilighet der jeg frøs og sov med bukse. Det var ingen dyner,men tepper. Fikk ekstra tepper uten at det hjalp. Fikk så byttet til et rom høyere opp og det var supert. Følte vi fikk lys, ikke den råd lufta og det var mye varmere. Putene var også hakket mykere takket være at de var godt brukt. Men sengene hadde hatt godt av en tykk overmadrass eller så hadde hele hotellet tjent på å bytte ut både seng og sovesofa. Du føler du går inn på 80/90- tallet når du går inn på rommet. Jeg våknet hver morgen med vondt i kroppen pga den harde sengen. Kort spasertur til stranda. Digga plasseringa, kort vei, men likevel unna sentrum. Men alt i alt har vi hatt det kjempefint! Men alt i alt er vi beld

 
11.02.2019

Innlegg av StigK77

Ensidig buffetmat

Reiste i begynnelsen av februar 2019. Sol hele uken, men en iskald vind som ødela mye av opplevelsen. Dette kan riktignok ikke hotellet klandres for. Hotellet ligger litt i utkanten av San Augustin, og man blir derfor litt fastlåst til stedet om man ikke er rimelig sprek til bens. Buffetmaten til alle måltidene ble vi lei av etter to dager da det var lite variasjon. Lydnivået ved bassenget i forbindelse med aktiviteter for barn og voksne var til tider så høyt at det var direkte plagsomt og kunne høres over hele området. Samme plage med et alt for høyt lydnivå i baren på kveldstid slik at vi ikke orket å oppholde oss der. Hotellet bærer preg av stor bruksslitasje, og kan trenge en solid oppgradering. Dårlige møbler på rommet, slik at opphold der når det ble for kaldt ute dro også ned helhetsinntrykket. Stedet er nok best egnet for barnefamilier som ikke skal på mye utflukter utenfor hotellanlegget. Det mest positive var at det var stort hageanlegg og god plass rundt bassengene slik at det aldri var noe problem å finne en ledig solseng. Ikke et sted vi reiser tilbake til.

 
28.01.2019

Innlegg av Morten M Arendal, Norge

4 vennepar på tur

Flotte hage og basseng anlegg med mange solsenger. Noen av solsengene burde vært skiftet ut. Opplevde at musikken ved bassenget var alt for høy og støyende. Fint rom med gode senger. Vi hadde familierom med fin beliggenhet og solrik terrasse hele dagen. All inclusive var absolutt etter forventningene. Masse utvalg med god smak til alle måltider. Matsalen og barområdet lå med kun en skillevegg imellom. Det ble svært støyete i matsalen når underholdningen begynte. Alt for høy og støyende lyd her også. Savnet en plass som en kunne trekke seg tilbake etter middag og kunne nyte noe godt i glasset uten all støyen.

 
05.01.2019

Innlegg av Kåre H

Perfekt familiehotell med all inclusive

Veldig god mat med god variasjon fra dag til dag. Hyggelig og barnevennlig personell. Rommene er noe utdaterte og sengene er knallharde, men godt innenfor hva man kan forvente i denne prisklassen. Fem av fem stjerner fra oss:)

 
31.12.2018

Innlegg av 107annie2018

Fantastik

Flott hage, nydelig mat, all inclusiv er fantastisk, flotte basseng, men litt kaldt vatten i desember. Harde senger, og savnet kjøleskap, ellers er rommet helt ok. Kort avstand til strand og shopping. Rolig og fint for familier.