1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Salobre Hotel & Resort

  • • Mange treningsaktiviteter
  • • Fint spa
  • • Høy kundetilfredshet

Velkommen til det førsteklasses hotellet Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria. Et slikt hotell som må oppleves! Her trives golfentusiastene og alle andre som liker luksuriøs ferieavkobling i vakre omgivelser. Til hotellets eget Beach Point ved sanddynene i Maspalomas er det bare 10 minutter med hotellbussen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 8 km
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige basseng
Hotellet har hele sju basseng, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Poolbar.

Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Mat og drikke på hotellet
På Salobre Hotel & Resort er det flere virkelig gode restauranter og barer. På restaurant The Sens serveres hotellets populære frokostbuffé og til middag er det en buffé basert på lokale råvarer. Lunsjrestauranten Palmera ligger ved bassenget og serverer salater, pasta og fisk med Middelhavstouch. Restauranten The S Club serverer enkle retter og cocktails i en innbydende atmosfære. I restauranten Sidecar tilbys lekre á la carte-retter og restaurant Casa Salobre har en herlig utsikt over golfbanen.

Sunset Bar, i hotellets ikoniske 11. etasje, er forbeholdt gjester over 16 år. Her kan du bestille deilige lunsjretter og drinker til en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

Nyt av deilige behandlinger Hotellets spa, be Aloe, har et bredt tilbud av massasjer og behandlinger, mot avgift. Her er det også dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasjebasseng, mot avgift.

Egne golfbaner
Salobre Hotel & Resort ligger i en dal og har to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Old and New Salobra Golf. Fra hotellet har du utsikt over golfbanene og fjellene omkring. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på en runde. Her er det både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfsett. Green fee kommer i tillegg og protimer kan bestilles mot betaling.

Trening i vakker natur
De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsstudio med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Gruppetrening.

Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 m, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen).

Gratis buss til hotellets Beach Point
Gratis buss til hotellets eget Beach Point ved Maspalomasstranden, som ligger ca. 9 kilometer fra hotellet. Her er det basseng, dusjer og solstoler. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar ca. 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen.

For øvrig på hotellet
Gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass. Barneklubb for barn 4 til12 år i hotellets regi som er åpen fra 10 til 17 hver dag, engelsktalende personale. Room service hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.