1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Salobre Hotel & Resort – Vinteren 2019/20

  • • Mange treningsaktiviteter
  • • Fint spa
  • • Høy kundetilfredshet

På Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria trives golfentusiastene og alle andre som liker kombinasjonen trening og luksuriøs ferieavkobling og spabesøk. Rett ved hotellet ligger de frodige fairwayene til øyas nyeste golfbane og bidrar til de vakre omgivelsene. Til hotellets eget Beach House ved Maspalomas sanddyner er det bare 10 minutter med hotellbussen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 8 km
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Egne golfbaner
Salobre Hotel & Resort
(tidl. Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort) er et førsteklasses hotell med to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på greenen. Her er både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfkøller. Green fee tilkommer; golftimer mot betaling.

Mange treningsmuligheter
De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Aerobic, jogging og gruppetrening. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Yoga, pilates og vannaerobic mot avgift. Stort spa (mot avgift) med dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasje-basseng med havvann. Massasje og behandlinger mot avgift. Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 m, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen).

Mange basseng
Sju bassenger, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar.

Gratis buss til eget Beach House
Gratis buss til hotellets eget Beach House ved Maspalomasstranden. Her er det basseng, dusjer og solstoler. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar ca. 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen.

Mat og drikke
Hotellet har flere restauranter: Golf med buffé og à la carte, lunsjrestauranten La Palmera i bassengområdet, Camaleón med middelhavsretter og romantisk atmosfære. Tapasbar og Sunset Bar i 11. etasje med balinesiske solsenger, og Bar 230 med levende musikk i helgene. Den nyåpnede restauranten The Sens byr på gode smaksopplevelser i flotte omgivelser. 

For øvrig
To PCer med gratis internett i resepsjonen og gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass og barneklubb (4-12 år) fem dager i uken. Room service hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift.

Ca. 9 km til Maspalomas-stranden; gratis hotellbuss til hotellets Beach House med basseng, dusjer og solstoler. Bussavgang fra kl. 10.00, siste retur kl. 19.30. Begrenset plass i bussen. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag. Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.