Ting å gjøre på Gran Canaria

Gran Canaria - våre beste reisetips

Gran Canaria er full av magiske øyeblikk. Bortenfor de større turistområdene venter en hel verden på å bli oppdaget. Hvitkalkede fjellbyer, bortgjemte bukter, magiske solnedganger og vakre naturscenarioer. Vi deler våre beste reisetips til Gran Canaria her.

Bestill din reise til Gran Canaria

Fjelltur på Gran Canaria

Aktiviteter på Gran Canaria

Her er det badeland å more seg i og tivoli som får adrenalinet til å pumpe. Eller vil du kanskje ta en fjelltur, se delfiner i sitt rette element eller se fotballaget UD Las Palmas spille en La Liga-match?

Se forslag på aktiviteter
Karneval på Gran Canaria

Karnevalet på Gran Canaria

Noen uker hvert år i perioden januar-februar er det karneval på Gran Canaria. Øya forvandles til en stor fest og du kan ta bli med på en karnevals fest og flotte parader uten sidestykke.    

Les mer om karnevalet
Las Palmas

Oppdag Las Palmas

Trendy tapasbarer, gode restauranter, fin gamleby severdigheter, hyggelig shopping og Spanias beste strand. Se våre tips om hva du ikke bør gå glipp av i Las Palmas!

Se tips om severdigheter
Gran Canarias 7 beste strender

Gran Canarias 7 beste strender

På Gran Canaria finner du noen av Spanias aller beste strender. Variasjonen er stor – barnevennlige strender uten bølger, surfeparadis, naturist-mekka og mektige ørkenstrender.

Se våre 7 favorittstrender
Naturlig vakkert på Gran Canaria

Naturlig vakkert

De er lett å glemme hvor vakker denne øya er! Her er det vulkaner, ørkener og storslåtte fjell – la deg overraske og henføres av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur.

Se våre tips om naturopplevelser
Smak på det kanariske kjøkken

Kanariske spesialiteter

Nyt kanariske spesialiteter i ferien. Det finnes mye godt å velge mellom, alt fra sterk kaffe til grillet fisk. Øya Gran Canaria har noe for alle – her har du en guide for smaksløkene.

Se våre kanariske favoritter
Restauranttips for Gran Canaria

Restauranttips for Gran Canaria

Utforsk det kanariske kjøkkenet på det rette viset – gjennom å spise på restaurant! Vi viser deg hvor du finner det møreste kjøttet og de ferskeste skalldyrene.

Se våre restauranttips
Las Canteras - bystranden

Las Canteras – bystranden

Las Canteras er den brede, gylne sandstranden midt i Las Palmas. Den strekker seg hele tre kilometer langs Atlanterens klarblåe hav. Like ved finner du et yrende byliv med restauranter, parker og butikker.

Les mer om bystranden Las Canteras
Fataga

Gran Canarias sjarmerende byer

På tide med en pause fra stranden? Lei en bil og ta en utflukt til noen av Gran Canarias sjarmerende byer! Ta turen opp i fjellene eller langs den herlige kysten. La oss inspirere deg med våre tips.

Se byene du bør besøke
Gjør et kupp på Gran Canaria

Shopping på Gran Canaria

På Gran Canaria har du et bredt utvalg, bra priser, små marked og store shoppingsenter – med andre ord, her har du mangfoldet du trenger for en god shoppingrunde. Vi gir deg våre beste shoppingtips!

Se våre shoppingtips
Ditt Gran Canaria

Finn ditt Gran Canaria!

Trenger du hjelp til å finne din favoritt på Gran Canaria? Her har vi samlet litt om de ulike byene og vi håper at det hjelper deg til å finne akkurat det som passer deg på denne høyt elskede øya.

Guide til Gran Canaria