Tips til din Gran Canaria-reise

Gran Canaria - våre beste reisetips

Gran Canaria er full av magiske øyeblikk. Bortenfor de større turistområdene venter en hel verden på å bli oppdaget. Hvitkalkede fjellbyer, bortgjemte bukter, magiske solnedganger og vakre naturscenarioer. Vi vil gjerne dele våre beste Gran Canaria-tips med deg.

Bestill din reise til Gran Canaria »

Karneval på Gran Canaria

Karnevalet på Gran Canaria

Fra 26. januar til 18. februar 2018 er det karneval på Gran Canaria. Øya forvandles til en stor fest og du kan ta bli med på en karnevals fest og flotte parader uten sidestykke.    

Les mer om karnevalet»

Aktiviteter på Gran Canaria
Variasjon i ferien på Gran Canaria

En variert ferie på Gran Canaria

Ferien på Gran Canaria trenger verken å bli ensformig eller lat – her er det masse å se, gjøre og prøve for store og små.

Se våre forslag
Severdigheter på Gran Canaria

Fem severdigheter

På Gran Canaria finnes det mange severdigheter – både kjente og mindre kjente. La oss vise deg våre favoritter på denne øya, som for eksempel nordre Gran Canaria og Las Palmas.

Se våre forslag
Las Canteras - bystranden

Las Canteras – bystranden

Las Canteras er den brede, gylne sandstranden midt i Las Palmas. Den strekker seg hele tre kilometer langs Atlanterens klarblåe hav. Like ved finner du et yrende byliv med restauranter, grønne parker og butikker.

Les mer om bystranden Las Canteras
Gran Canarias 7 beste strender

Gran Canarias 7 beste strender

Glitrende hav og sand mellom tærne. På Gran Canaria finner du noen av Spanias aller beste strender. Variasjonen er stor – her finnes alt fra barnevennlige strender der bølgene aldri når frem, til surfeparadis, naturist-mekka og mektige ørkenstrender.

Se våre 7 favorittstrender
Naturlige skjønnheter på Gran Canaria

Naturlige skjønnheter

Vulkaner, ørkener og storslåtte fjell – la deg overraske og henføres av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur.

Se våre tips
maten på Gran Canaria

Mersmak på Gran Canaria

Utforsk det kanariske kjøkkenet på det rette viset – gjennom å spise på restaurant! Vi viser deg hvor du finner det møreste kjøttet og de ferskeste skalldyrene.

Se våre forslag
Smak på det kanariske kjøkken

Kanariske smaksbomber

Nyt kanariske spesialiteter i ferien. Det finnes mye godt å velge mellom, alt fra sterk kaffe til grillet fisk. Øya Gran Canaria har noe for alle – her har du en guide for smaksløkene.

Se våre forslag
Gran Canarias flotteste byer

Gran Canarias flotteste byer

På tide med en pause fra stranden? Ta en utflukt til en av Gran Canarias mange flotte byer! La deg inspirere av våre tips.

Se byene du bør besøke
Shopping på Gran Canaria

Handle vilt på Gran Canaria

Når har du en bedre anledning for shopping enn i ferien? At Gran Canaria i tillegg har betydelig lavere skatt på varer enn her hjemme, gir deg enda en god grunn til å handle vilt blant små, trendy butikker og hyggelige markeder.

Se våre shoppingtips
Gjør et kupp på Gran Canaria

Gjør et kupp i ferien

På Gran Canaria har du et bredt utvalg, bra priser, små marked og store shoppingsenter – med andre ord, her har du mangfoldet du trenger for en god shoppingrunde. Les om hvor du bør dra for å finne de shoppingstrøkene som passer deg best.

Se våre shoppingtips