1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Riosol

  • • Hit kan du reise hele året!
  • • Bassenger for store og små
  • • Deluxeleiligheter med stor uteplass

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På fine Riosol i Puerto Rico behøver du aldri å kjede deg. Den fantastiske utsikten over byen er en opplevelse i seg selv!


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-4 personer. 2-romsleiligheter superior for 1-3 personer. 2-romsleiligheter deluxe for 1-3 personer. 3-romsleiligheter for 2-5 personer. 3-romsleiligheter superior for 2-5 personer. 3-romsleiligheter deluxe for 2-5 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Basseng , beliggenhet og store leiligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2,5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riosol ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet. Bassengområde i øverste etasje med to basseng. Ett av dem, og barnebassenget (dybde 50 cm), er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar. I tillegg er det et nytt bassengområde med adgang mot avgift der badehåndkle og drikke er inkludert.

Restaurant (pent antrekk). Dag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uken. Gratis WiFi i resepsjonen og ved poolbaren. Biljard og bordtennis. Lekeplass. Lite trimrom mot depositum. Myntvaskeri. Minimarked. Mange trapper inne og ute i hotellområdet. Lite kjøpesenter ca. 200 meter fra hotellet, og ca. 2,5 kilometer til sentrum av Puerto Rico. Mange trapper ned til stranden. Lokaltrafikk.

Måltider

Noen toromsleiligheter har halvpensjon samt julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag inkludert.
Andre leiligheter har ingen måltider inkludert, men frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive er mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 7.45-10.00
- Lunsj (fra meny) kl. 11.00-15.00
- Middagsbuffé kl. 18.00-21.00
- Kaffe, te og kaker kl. 16.00-18.00
- Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00


For de som bor 2-romsleiligheter superior eller 3-romsleiligheter superior/deluxe og legger til All Inclusive er gratis adgang til det separate bassengområdet. Der er bassenghåndkle og drikke er inkludert.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Ett av hotellets to basseng er stengt pga. ombygging. Hotellet bygger også en ny resepsjon samt at hotellets heis byttes ut. Frem til den nye heisen kan tas i bruk hjelper personalet til med transport (med golfbil) inne på hotellområdet ved behov. Det nye bassengområdet, resepsjonen og heisen beregnes stå klart i 9. januar 2019

Sesongvariasjoner

Kampanjerom, 3-romsleiligheter deluxe og 3-romsleiligheter superior er ikke tilgjengelige etter 1. mai 2019.