1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Ulf,
Kristiansand

+
Sol plass, nærheten til havet, basseng med de små sitteplasser nedenfor bassenget. Rommene.
-
Bedre opplysning om fisk og skalldyr, på grunn av allergi, i restaurangen.

Bekreftet gjest: 2019-01-19


10 av 10

Knut ,
Gjøvik

+
God atmosfære. Veldig hyggelig betjening. Fin design både ute og inne. Bassengområdet vår veldig fint, men kanskje litt fullt med solsenger.
-
Om mulig fjern noen solsenger så det blir litt bedre plass rundt bassenget.

Bekreftet gjest: 2018-10-24


10 av 10

Lena,
Tønsberg

+
Rom, service og bassenget
-

Bekreftet gjest: 2018-07-18


8 av 10

Aksel og Solrunn,
Kolsås (Bærum)

+
Beliggenhet. Bassegområdet
-
Stadig problemer med skandinaviske TV-kanaler. Forskjellige unnskyldninger fra resepsjonen hele tiden. Adgangskortene til rommet måtte ommagnetiseres 8-10 ganger under oppholdet. Sengene rundt bassenget var plassert alt for tett. Litt slitne rom / møbler.

Bekreftet gjest: 2018-03-28


10 av 10

Gerd,
Sandnes

+
Fantastisk beliggenhet, alle rom med havsutsikt må bare være fantastisk, ville ikke likt å hatt rom mot båthavn og by. Så vi var kjempefornøyd med vårt rom!
-

Bekreftet gjest: 2018-03-17


10 av 10

Tom,
Bodø

+
Beliggenhet, servicen og renholdet. Må heller ikke glemme den supre frokosten!
-
Norsk NRK TV på rommet var altfor ustabil og dårlig. Bildet hakket og hakket og lyden var ofte fraværende. Nå er vi ikke på G K for å se TV, men det hadde vært ok å få sett Dagsrevyen! Internett derimot var toppers!

Bekreftet gjest: 2018-03-16


9 av 10

,

+
Sentralt,oppvarmet basseng,hyggelig betjening.
-
Lang ventetid på Apollo representant for bussreise fra flyplass til hotell 30 min. Ventetid alle reisende var på plass i buss.

Bekreftet gjest: 2018-03-10


8 av 10

Erling,
Stord

+
Generelt god standard på hotellet og servicen. Men baderommet holder ikkje mål etter dagens standard.
-
På badet må badekaret byttes ut med eit dusj kabinett. Vasken på badet var minst 20cm for høgt. Vasken var og for langt fra speilet. Her har kortvokste personer problem med tilfred- stillende tilkomst til vask og bruk av speil.

Bekreftet gjest: 2018-03-10


9 av 10

Per ,
Trondheim

+
Romservice (renhold), frokost, beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2018-03-10


6 av 10

Knut ,
Tønsberg

+
sentral beliggenhet. Bra poolområde.Bra trimrom.
-
Mye støy fra busser/varelev./marinavirksomhet. Bedre stoler/sittegrupper i rommets stuedel. barområdet i 0 etg. burde vært avgrenset ifh.resepsjon- og hyggeligere /bedre bekvemt innredet.

Bekreftet gjest: 2018-03-07


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

3799 vurderinger
Utmerket
 
2632
Veldig bra
 
910
Bra
 
191
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
22

Fem siste vurderinger

14.01.2019

Innlegg av 533stinel Sarpsborg, Norge

Topp standar

Dette var en super 40års gave fra min mann .Supre store rom ,rent og pent .Frokosten var fantastisk .Hyggelig betjening på hele hotellet . 8 etasje hadde en utrolig utsikt . Ingen sol helt i enden ,men det funket . WiFi fungerte .Det som trekker ned litt ,heisen var ekstrem treg (fikk trena beina)og rommet var kaldt og trykket i dusjen ,den var lik 0.Derfor ikke full pott. Men Anbefalles på det sterkeste .

 
10.01.2019

Innlegg av LillAnn L

Supert

Kjempe fint hotell, store rom, store balkonger ( du må minst opp i 4. etasje for å få sjøutsikt ) Hyggelig betjening i resepsjonen . Kjempe god frokost , deilige rundstykker , ferskpresset appelsinjuice og cava :) Terningkast 6 for maten på grillaften . Terningkast 2 for buffeen nyttårsaften . Den var dyr, 65euro pr pers uten drikke og veldig skuffene . For tett med senger rundt bassenget . Gikk greit nå i januar men må være sild i tønne i sommer mnd ? Flott beligenhet, gåavstand til strand og by . Rolig .

 
16.12.2018

Innlegg av 798oleo Orkanger, Norge

Hotell i toppklasse

Nydelig plassert hotell i sjøkanten som har alt av aktiviteter for barn og voksne. Store fine leiligheter med balkonger mot vest slik at ettermiddagssola kunne nytes på slutten av dagen. Det eneste som vi ble helt fortrolig med var brødet under frokosten. Var mye bedre brød på bakeriet i byen. Anbefales for alle å komme hit.

 
26.11.2018

Innlegg av anders_andersen Ålesund, Norge

Meget bra hotell

Vi hadde bestilt hotellet nesten ett år før for å feire en 50-års dag. Vi regnet da med å få et bra rom. Vi ble imidlertid skuffet da vi kom frem fordi vi fikk et rom uten utsikt. Jeg kontaktet resepsjonen, og de ordnet et nytt rom med en gang - kjempebra. Vi fikk et meget godt førsteinntrykk av stedet og det endret seg ikke i løpet av ferien. Hyggelig og hjelpsomt personal og rent og pent overalt. Frokosten var meget bra. Det var også middagsbuffe som vi prøvde en dag. Bassengområdet var fantastisk. Var det noe å pirke på? Nei, vi kan ikke komme på noe. Spesielt positivt, var at vi fikk bytte rom og det av en skandinavisktalende resepsjonist. Alle i resepsjonen hilste på oss da vi gikk og kom. Og det var en særdeles hyggelig "hovmester" som møtte oss da vi kom ned til frokosten. Slike ting (service) teller mye for oss. Vi benyttet oss mye av treningsrommet som var lite, men hadde det vi trengte. Vi hadde ei flott uke og kan anbefale hotellet - meget bra.

 
02.11.2018

Innlegg av Roald Ovid I

Dette var et skikkelig bra hotell med fin beliggenhet

Par på ukes ferie. Hadde hørt mye positsivt om dette hotellet av venner. Det visste seg å stemme. Flotte og store rom. Gjennomført maritim stil. Rent. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Flott frokostbordet i poolbarområdet. Her kan også lunsj kjøpes. Fantastisk bassengområde og basseng ut mot havet. Litt trangt om plassen der solsengene er. Håndklebytte. Rent og fint over alt. Kort spasertur til sentrale deler av Puerto Rico. Stille område om natta. Litt støy fra nærliggende marina om dagen. Dette er vårt nye favoritthotell i Puerto Rico.