Marina Elite

Marina Elite ligger rett ved stranden Balito Beach, rett utenfor Puerto Rico på Gran Canaria. Her venter rolige omgivelser, der utsikten over havet aldri er langt unna. Det er to basseng, bufférestaurant, treningsrom og tennisbane. Et stort underholdningstilbud finner du i de nærliggende feriebyene Puerto Rico og Arguineguin.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter superior for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,6 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,4 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marina Elite ligger i et rolig område i nærheten av Puerto Rico på Gran Canaria. Hotellet består av tre deler, med til sammen ni bygninger, med en mindre vei mellom, og leilighetene er fordelt på samtlige bygninger.

Hotellet har to bassengområder med solsenger og parasoller. I det øvre bassengområdet ligger det en pool-/snackbar og ved det andre en poolbar. Eget barnebasseng. Håndkleservice mot avgift. Hotellet ligger ved havet, men stranden ved hotellet, Balito Beach, er ikke egnet for bading. Vil du bade i havet ligger nærmeste badestrand, Anfi Beach, omtrent 1,4 kilometer fra hotellet. Det er gode bussforbindelser til Anfi Beach og Puerto Rico.

I bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag, med vakker utsikt over stranda og bølgene. Gratis lite treningsrom (aldersgrense 16 år) og tilgang til mulitisportsbane for fotball, basket og tennis. Gratis bordtennis og biljard mot avgift.

Marina Elite ligger fint til for deg som vil se seg om i området. Livlige Puerto Rico og Arguineguin ligger i passe avstand, og her er det restauranter, barer, butikker og fornøyelser. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet (i den grad det er plass). Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Bussholdeplass like ved hotellet. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.