Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 2554 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

Lise Lotte,
Karasjok

+
Sentralt.
-
Oppgradering.fjerne sprukne barkrakker og få vanlige stoler.overskap satt høyt opp.nådde ikke opp i de øverste hyller.ingen ting man kunne stå på.dempe lyden av musikken om kveldene.bodde nær resturanten.3 kvelder i uka kunne vi ikke sitte ute.prate sammen pga høy musikk som varte ca 2 timer.

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Arild,
Krokelvdalen

+
Good cleaning in the room
-
Sun beds at the pool are no good. Mattresses can be cleaned. Did not look too good. Spa pool full of sand and dirty mattresses. We did not rent as we first planned.

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Renate Toverød,
Søgne

+
Ligger ikke så langt fra stranden👍
-
3 roms leiligheten var litt liten for 5 personerđŸ€­

Bekreftet gjest: 2019-11-30


9 av 10

Dag,
Bjørnemyr

+
Beliggenheten
-
Wifi

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Ingve,
Klepp

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


10 av 10

Ingrid,
Sandnes

+
Beliggenheten.
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


3 av 10

Steinar,
Rådal

+
Butikken på andre siden av veien
-
Wi fi . heis . dårlig med skap, ingen oppbevarings plass verken på kjøkken eller stue

Bekreftet gjest: 2019-11-30


7 av 10

Ove,
Ålesund

+
Rent og pent
-
Bedre Internett, (Wi-Fi)

Bekreftet gjest: 2019-11-30


7 av 10

Ole,
Tiller

+
-
Renhold på leiligheten var ikke tilfredstillende. Gulvene ble ikke skikkelig vasket, når vi sjekket inn var det sand og støv på gulvene, oppdaget også hår som lå rundt omkring. Også under oppholdet vårt var rengjøring av gulv under enhver kritikk. Dette må hotellet skjerpe seg på.

Bekreftet gjest: 2019-11-23


10 av 10

Rita Solfrid,
Levanger

+
Beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-11-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

547 vurderinger
Utmerket
 
208
Veldig bra
 
192
Bra
 
89
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

05.05.2019

Innlegg av Ella8matogglede Ski, Norge

Styr unna!

La oss starte med renholdet. Leiligheten var ikke godt nok rengjort ved ankomst. Småflekker og støv hist og pist. Laken på dobbelt sengen var ikke dratt skikkelig over madrassen.Badet luktet gammelt og smådyr på gulvet. Service fra personalet var middelmådig.Badevaktene smiler ikke og noen ryddet heller ikke bassengområde om kvelden. Maten og drinkene i baren kunne vært hevet til det dobbelte av kvalitet om bare personalet der hadde blitt kurset og oppgradert på service og sjel ovenfor gjestene. Veldig lytt mellom leiligheter og sjenerende støy fra veien. Så ørepropper er ett must.Også noe fyllebråk fra noen gjester. Vi overlevde en uke her med gode venner men kommer ikke tilbake. Avslutningsvis til hotellet vil jeg si. Rydd stilen i baren,mye hummer og kanari i møbler og interiør. Trakk også veldig ned at dere har egen betalt plass med solsenger helt opp i resturanten. Dere må kvalitetssikre renholdet! Dere har en veldig fin og sentral beliggenhet i Puerto Rico så benytt den muligheten til å oppgradere stedet.

 
20.03.2019

Innlegg av 420grys Kyrksæterøra, Norge

Greit hotell, trivelig personale. Grei beliggenhet.

Ett helt greit hotell sentralt til stranda og shoppingsenteret i puerto rico. Trivelig betjening på selve hotellet og ved restauranten. Maten ved poolbaren er ikke den beste heller ikke drinkene, prøvde oss på happy hour men ikke helt fornøyd med drinkene, tror det var brukt mye konsentrat og coctails var ikke inkludert i happy hour.Leilighetene var helt Ok, en del dueskitt og litt maur på balkongen. Litt lite glass og utstyr på leiligheten, men de har kaffetrakter, vannkoker og hårføner. Litt sliten kjøkkeninnredning og glass og sitteplasser for 3. Det er ikke gratis wifi og aircondition. Men egen varmtvannstank på leiligheten, store skap på soverommet. Ikke tillatt med drikke ved bassenget. Greie solsenger med gode madrasser. Vannflasken min ble også fjernet. Meget god temperatur i bassenget og ett flott uteområde på framsiden. Synd at d koster å bruke jacuzzien. Levende musikk på hotellet om kvelden. Flott utsikt til stranden fra rommet vi fikk, vi bodde i 112 og 110. Ellers ett greit hotell m tanke på beliggenhet. Lite bråk utover kvelden.

 
20.01.2019

Innlegg av Lisunn Fredrikstad, Norge

Fin utsikt

Flott utsikt og gangavstand til det meste. Rene rom og butikk rett ved hotellet. Litt hard seng, og kaldt vann i bassenget. Hyggelig betjening, unntatt de som var bade vakter, ikke et smil å se hele uka vi var der. Grei mat i restauranten på hotellet og flott personal som jobbet her. Kommer gjerne tilbake. PS. Minibank inne på hotellet.

 
16.01.2019

Innlegg av EinarT19 Fetsund, Norge

Greit nok

Et enkelt og slitt leilighetshotell, hvor én uke var nok. Beliggenheten derimot var meget grei, og ligger sentralt til i Puerto Rico. Litt støy fra trafikken like nedenfor hotellet, men ikke slik at det var plagsomt. Bassengområdet var ok, med variert underholdning fra scenen om kvelden. God mat i baren.

 
18.10.2018

Innlegg av 614pera Oslo, Norge

Ikke så bra!

Hotellet har en flott beliggenhet og et flott uteareal. Men det er bygget i 1970 og har nok fått noen oppgraderinger. Imidlertid virker det som husøkavd ikke har god nok kvalitetsikring da det var mye mangler ved ankomst som raskt ble korrigert. Bodde i 5.etg og denne 1 roms leiligheten var veldig upraktisk innredet. Sengen var litt for bred til rommet slik at den ene siden gjorde det vanskelig å komme ut og inn til sengen. TV hang slik at den ikke var synlig fra sofaen og man var henvist til sengen. Hvorfor det var et stort panorama vindu mellom badet og sove-stuedelen skjønner jeg ikke. Var noen på toalett om natten ble hele leiligheten opplyst. Et stort pluss på servicedelen var nattportieren Martin som alltid var blid og hyggelig. Da man har utegående katter for å holde mus- og rotter unna området er det ikke tillatt å mate kattene. Men når vi fra balkongen flere ganger så at grillmaten står ubevoktet og med katten oppi fatet, ja så skygget vi grillmaten. Renholdet var veldig bra den første uken men ble gradvis dårligere de neste. Fant også døren ulåst en gang samt at det ble utelatt på dag hvor det skulle være renhold. Wifi anlegget er meget dårlig og virket sjeldent innendørs, mulig grunnet de tykke betongveggene Alt i alt en fin ferie, men hotellet er slitt og skriker etter vedlikehold. Får godkjent grunnet beliggenhet og utsikt!