1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Ole,
HORTEN

+
Sentralt
-

Bekreftet gjest: 2019-05-19


8 av 10

Ola,
Oslo

+
Beliggenhet, balkong, utsikt
-
Litt bedre utstyrt kjøkken

Bekreftet gjest: 2019-04-13


6 av 10

Wenche,
Lysekloster

+
Fin beliggenhet og fint uteområde.
-
Lavere eller transparrange gjerder langs terrassen - kunne ikke se over når vi satt på stolene.

Bekreftet gjest: 2019-04-13


8 av 10

Unni,
fyllingsdalen

+
Det var rent og ryddet. Den natten det hadde regnet ble det lagt ut tepper som suget opp vannet. Og vi fikk ikke noe vann inn i leiligheten.
-
Trappene ut i bassenget var veldig glatte, kun ytteres var det noen riller. Heisene kunne med fordel vært større.

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

Kari-Anne,
Ålesund

+
hyggelige ansatte,gode senger,stilie og rolig.sentralt. Har bodd på Maracaibo mange ganger og trives godt der.Reint og fint.
-
Bør absolutt bytte ut møblene.De er slitt og vonde å sitte i.Manglet også denne gangen en av ryggputene. Kjøkkenet bør også fornyes.

Bekreftet gjest: 2019-04-06


7 av 10

Laila,
Lindesnes.

+
Beliggenhet, utsikt, renhold.
-

Bekreftet gjest: 2019-04-06


9 av 10

Hans,
Verdal

+
-
Andre/nye møbler på rommet og ute,samt mykere madrass

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

Margith,

+
Sjøutsikt og formiddagsol !
-
Bedre sofa og stoler!Disse var lave og dårlig å sitte i,og på verandaen kunne en ikke nyte den fine utsikten uten å bruke alle puter som var tilgjengelig for å nå opp!

Bekreftet gjest: 2019-04-06


10 av 10

Snorre,
Sømna

+
Sentralt og koselig med fine og rene rom
-
Eneste kan være litt bedre utrustet med kjøkkenutstyr

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

Per ,
Trondheim

+
Beliggenhet. Inngang plan 5. Utgang plan 0.
-
Dårlig ytterdør, glipper, støy gjennom dør. Safe bør være med code. Toalettsete defekt. Strykerom for klær. Vaskemulighet for klær.

Bekreftet gjest: 2019-04-06


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

533 vurderinger
Utmerket
 
201
Veldig bra
 
189
Bra
 
87
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

05.05.2019

Innlegg av Ella8matogglede Ski, Norge

Styr unna!

La oss starte med renholdet. Leiligheten var ikke godt nok rengjort ved ankomst. Småflekker og støv hist og pist. Laken på dobbelt sengen var ikke dratt skikkelig over madrassen.Badet luktet gammelt og smådyr på gulvet. Service fra personalet var middelmådig.Badevaktene smiler ikke og noen ryddet heller ikke bassengområde om kvelden. Maten og drinkene i baren kunne vært hevet til det dobbelte av kvalitet om bare personalet der hadde blitt kurset og oppgradert på service og sjel ovenfor gjestene. Veldig lytt mellom leiligheter og sjenerende støy fra veien. Så ørepropper er ett must.Også noe fyllebråk fra noen gjester. Vi overlevde en uke her med gode venner men kommer ikke tilbake. Avslutningsvis til hotellet vil jeg si. Rydd stilen i baren,mye hummer og kanari i møbler og interiør. Trakk også veldig ned at dere har egen betalt plass med solsenger helt opp i resturanten. Dere må kvalitetssikre renholdet! Dere har en veldig fin og sentral beliggenhet i Puerto Rico så benytt den muligheten til å oppgradere stedet.

 
20.03.2019

Innlegg av 420grys Kyrksæterøra, Norge

Greit hotell, trivelig personale. Grei beliggenhet.

Ett helt greit hotell sentralt til stranda og shoppingsenteret i puerto rico. Trivelig betjening på selve hotellet og ved restauranten. Maten ved poolbaren er ikke den beste heller ikke drinkene, prøvde oss på happy hour men ikke helt fornøyd med drinkene, tror det var brukt mye konsentrat og coctails var ikke inkludert i happy hour.Leilighetene var helt Ok, en del dueskitt og litt maur på balkongen. Litt lite glass og utstyr på leiligheten, men de har kaffetrakter, vannkoker og hårføner. Litt sliten kjøkkeninnredning og glass og sitteplasser for 3. Det er ikke gratis wifi og aircondition. Men egen varmtvannstank på leiligheten, store skap på soverommet. Ikke tillatt med drikke ved bassenget. Greie solsenger med gode madrasser. Vannflasken min ble også fjernet. Meget god temperatur i bassenget og ett flott uteområde på framsiden. Synd at d koster å bruke jacuzzien. Levende musikk på hotellet om kvelden. Flott utsikt til stranden fra rommet vi fikk, vi bodde i 112 og 110. Ellers ett greit hotell m tanke på beliggenhet. Lite bråk utover kvelden.

 
20.01.2019

Innlegg av Lisunn Fredrikstad, Norge

Fin utsikt

Flott utsikt og gangavstand til det meste. Rene rom og butikk rett ved hotellet. Litt hard seng, og kaldt vann i bassenget. Hyggelig betjening, unntatt de som var bade vakter, ikke et smil å se hele uka vi var der. Grei mat i restauranten på hotellet og flott personal som jobbet her. Kommer gjerne tilbake. PS. Minibank inne på hotellet.

 
16.01.2019

Innlegg av EinarT19 Fetsund, Norge

Greit nok

Et enkelt og slitt leilighetshotell, hvor én uke var nok. Beliggenheten derimot var meget grei, og ligger sentralt til i Puerto Rico. Litt støy fra trafikken like nedenfor hotellet, men ikke slik at det var plagsomt. Bassengområdet var ok, med variert underholdning fra scenen om kvelden. God mat i baren.

 
18.10.2018

Innlegg av 614pera Oslo, Norge

Ikke så bra!

Hotellet har en flott beliggenhet og et flott uteareal. Men det er bygget i 1970 og har nok fått noen oppgraderinger. Imidlertid virker det som husøkavd ikke har god nok kvalitetsikring da det var mye mangler ved ankomst som raskt ble korrigert. Bodde i 5.etg og denne 1 roms leiligheten var veldig upraktisk innredet. Sengen var litt for bred til rommet slik at den ene siden gjorde det vanskelig å komme ut og inn til sengen. TV hang slik at den ikke var synlig fra sofaen og man var henvist til sengen. Hvorfor det var et stort panorama vindu mellom badet og sove-stuedelen skjønner jeg ikke. Var noen på toalett om natten ble hele leiligheten opplyst. Et stort pluss på servicedelen var nattportieren Martin som alltid var blid og hyggelig. Da man har utegående katter for å holde mus- og rotter unna området er det ikke tillatt å mate kattene. Men når vi fra balkongen flere ganger så at grillmaten står ubevoktet og med katten oppi fatet, ja så skygget vi grillmaten. Renholdet var veldig bra den første uken men ble gradvis dårligere de neste. Fant også døren ulåst en gang samt at det ble utelatt på dag hvor det skulle være renhold. Wifi anlegget er meget dårlig og virket sjeldent innendørs, mulig grunnet de tykke betongveggene Alt i alt en fin ferie, men hotellet er slitt og skriker etter vedlikehold. Får godkjent grunnet beliggenhet og utsikt!