1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Odd ,
Kristiansand

+
Geografisk plassering.
-
Bedre service i uterestauranten, flere av personalet virket misfornøyde. Utrolig dårlig mat i uterestauranten.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


7 av 10

Jan,
Sarpsborg

+
Beliggenheten
-
Høy musikkstøy i bassengområdet hele dagen

Bekreftet gjest: 2019-03-16


7 av 10

,

+
Plassering, utsikt fra stor balkong
-
Utbedre kjøkken og sørge for at nødvendig utstyr et på plass. Bedre puter i seng.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


7 av 10

Helge,
Volda

+
Beliggenhet /svømmebasseng/Underholdning på kveldenj
-
TV-en forsvant flere ganger. Burde være gratis wifi på rommet.(ikke god wifi i resepsjonen heller) Min seng var høyere på midten enn på sidene.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


5 av 10

,

+
-
Vifta på badet var fullt av mugg

Bekreftet gjest: 2019-03-16


6 av 10

Johanne ,
Steinkjer

+
Beliggenhet
-
Skifte ytterdør, forstår opning under. Kommer inn forskjellig Innsett og reklamer. Så redet veldig lytt.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


7 av 10

,

+
Rengjøring
-
Farlig fotgjengerovergang nedenfor hotellet. Trapp rett ut i veien.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Betre garderobeskap /plass

Bekreftet gjest: 2019-03-09


7 av 10

Erlend,
Norge

+
Beliggenhet og uteområdet.
-
Bedre seng. Seng er alt for hard og skapte søvnproblemer.

Bekreftet gjest: 2019-03-09


9 av 10

Thorbjørn,
Bærums Verk

+
Fine rom og god størrelse
-
Bemanning på dagtid kan godt smile mer. Nattevaktene var supre

Bekreftet gjest: 2019-03-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

529 vurderinger
Utmerket
 
200
Veldig bra
 
189
Bra
 
85
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

20.03.2019

Innlegg av 420grys Kyrksæterøra, Norge

Greit hotell, trivelig personale. Grei beliggenhet.

Ett helt greit hotell sentralt til stranda og shoppingsenteret i puerto rico. Trivelig betjening på selve hotellet og ved restauranten. Maten ved poolbaren er ikke den beste heller ikke drinkene, prøvde oss på happy hour men ikke helt fornøyd med drinkene, tror det var brukt mye konsentrat og coctails var ikke inkludert i happy hour.Leilighetene var helt Ok, en del dueskitt og litt maur på balkongen. Litt lite glass og utstyr på leiligheten, men de har kaffetrakter, vannkoker og hårføner. Litt sliten kjøkkeninnredning og glass og sitteplasser for 3. Det er ikke gratis wifi og aircondition. Men egen varmtvannstank på leiligheten, store skap på soverommet. Ikke tillatt med drikke ved bassenget. Greie solsenger med gode madrasser. Vannflasken min ble også fjernet. Meget god temperatur i bassenget og ett flott uteområde på framsiden. Synd at d koster å bruke jacuzzien. Levende musikk på hotellet om kvelden. Flott utsikt til stranden fra rommet vi fikk, vi bodde i 112 og 110. Ellers ett greit hotell m tanke på beliggenhet. Lite bråk utover kvelden.

 
20.01.2019

Innlegg av Lisunn Fredrikstad, Norge

Fin utsikt

Flott utsikt og gangavstand til det meste. Rene rom og butikk rett ved hotellet. Litt hard seng, og kaldt vann i bassenget. Hyggelig betjening, unntatt de som var bade vakter, ikke et smil å se hele uka vi var der. Grei mat i restauranten på hotellet og flott personal som jobbet her. Kommer gjerne tilbake. PS. Minibank inne på hotellet.

 
16.01.2019

Innlegg av EinarT19 Fetsund, Norge

Greit nok

Et enkelt og slitt leilighetshotell, hvor én uke var nok. Beliggenheten derimot var meget grei, og ligger sentralt til i Puerto Rico. Litt støy fra trafikken like nedenfor hotellet, men ikke slik at det var plagsomt. Bassengområdet var ok, med variert underholdning fra scenen om kvelden. God mat i baren.

 
18.10.2018

Innlegg av 614pera Oslo, Norge

Ikke så bra!

Hotellet har en flott beliggenhet og et flott uteareal. Men det er bygget i 1970 og har nok fått noen oppgraderinger. Imidlertid virker det som husøkavd ikke har god nok kvalitetsikring da det var mye mangler ved ankomst som raskt ble korrigert. Bodde i 5.etg og denne 1 roms leiligheten var veldig upraktisk innredet. Sengen var litt for bred til rommet slik at den ene siden gjorde det vanskelig å komme ut og inn til sengen. TV hang slik at den ikke var synlig fra sofaen og man var henvist til sengen. Hvorfor det var et stort panorama vindu mellom badet og sove-stuedelen skjønner jeg ikke. Var noen på toalett om natten ble hele leiligheten opplyst. Et stort pluss på servicedelen var nattportieren Martin som alltid var blid og hyggelig. Da man har utegående katter for å holde mus- og rotter unna området er det ikke tillatt å mate kattene. Men når vi fra balkongen flere ganger så at grillmaten står ubevoktet og med katten oppi fatet, ja så skygget vi grillmaten. Renholdet var veldig bra den første uken men ble gradvis dårligere de neste. Fant også døren ulåst en gang samt at det ble utelatt på dag hvor det skulle være renhold. Wifi anlegget er meget dårlig og virket sjeldent innendørs, mulig grunnet de tykke betongveggene Alt i alt en fin ferie, men hotellet er slitt og skriker etter vedlikehold. Får godkjent grunnet beliggenhet og utsikt!

 
30.07.2018

Innlegg av RanveigK Trondheim, Norge

Superfin ferie med datter og barnebarn:)

Jeg reiste ned med datter og barnebarn i slutten av april. Vi ble motatt av en meget hyggelig dame i resepsjonen og det er en god start på oppholdet:) Leiligheten vi fikk hadde en fantastisk utsikt over stranden og havet. Renholdet var meget bra og basengområdet med basengbar var koslig med trivelige folk som jobbet der.