Maracaibo

  • • Populært leilighetshotell
  • • Fint bassengområde
  • • Gangbro over veien til stranden

Maracaibo i Puerto Rico ligger utmerket til på solsiden mellom havna og shoppingsenteret. Bassenget oppvarmet vinterstid, men foretrekker du sjøbad, så er det ikke lange spaserturen til stranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for superior 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter deluxe for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, bassengområdet, uterestaurant/kiosk, renhold, fine folk i resepsjon
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Maracaibo har et hyggelig bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet vinterstid (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar med sofagrupper. Hyggelig restaurant.

Hage. Ca. 800 meter til sentrum. Supermarked rett over gaten. Støy fra poolbaren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Stranden nås via gangbro over veien.