Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 974 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Hilde ,
Rådal

+
Utsikten, bassenget
-
Wifi

Bekreftet gjest: 2019-04-20


8 av 10

,

+
Flott utsikt. God rengjøring
-
Personalet i resepsjonen trenger å "skjerpe" seg. Mye venting p.g.a. prating i telefon. I tillegg til feilinformasjon.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


7 av 10

Thor ,
Vikersund

+
-
WiFi på rommet inkl, i hotellprisen jeg kommer ikke til å velge dette hotellet eller annet hotell som ikke har inkl, WiFi på rommet. TV er også elendig en dag var norske kanaler der men ikke neste dag. Så det å bruke penger på TV er bortkastet.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


4 av 10

Teodoro ,
Klæbu

+
Renholdet på rommet
-
Ha rom klart når man ankommer. Være mere hyggelig i resepsjonen når man ber om hjelp ( Gjelder spesielt en person). Bedre utvalg til frokost.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


7 av 10

Vida,
Frøya

+
Mat. Gutta som jobbet i resepsjonen
-
Service! Barna fikk dynnetrekker bare etter 3 dager av våres ankomst. Vi blir skjelt ut at vi spørrer i feiltid av resepsjonsdama. Internett mot betaling var veldig dårlig! Vi merket at vi med all inklusiv blir nedprioritert ved baren.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


7 av 10

Andreas,
Tjørvåg

+
Basengområdene
-
Bedre renhold på rommene. Gammel skitt opp etter veggene.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


8 av 10

Mette ,
Valderøya

+
Veldig bra med litt forskjellig solplasser, roligere plasser. Flott utsikt fra hotellrommet
-
Mangler såpe ved vasken på badet. Virkelig noe når en tenker på bakterieflora

Bekreftet gjest: 2019-04-20


6 av 10

Åshild Larsen ,
Tromsø

+
Hyggelige folk som jobbet og stod på !
-
Informere om at hotellet er lagt familier med små barn

Bekreftet gjest: 2019-04-20


4 av 10

Arnt,

+
Bra frokost.
-
Madrassene på sengene er utslitt og vonde å ligge på. Kunne vært greit med et smil fra de restaurantansatte.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


6 av 10

Helge,
Vanylven

+
Bra renhold..
-
Uheldig å måtte gå tett inn på folk ved basenget når en skulle gå til resturangen fra rommene. Noe høg og "dårlig" musikk ved basenget, den burde bare brukes ved styrte aktiviteter og ikke i lange perioder utenom

Bekreftet gjest: 2019-04-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

1579 vurderinger
Utmerket
 
393
Veldig bra
 
619
Bra
 
333
Mindre bra
 
122
Dårlig
 
112

Fem siste vurderinger

13.04.2019

Innlegg av oyvhovda Verdal, Norge

Behagelig opphold

Bodde en uke på hotellet.Rommet var rent og trivelig. Det eneste vi savnet var såpe på badet. Vi hadde halvpensjon.Frokosten var bra. Middagen var på det jevne. Ikke mye variasjon. Det gikk på en rett med fisk,svin og kalv/storfekøtt. God underholdnig på kveldene.

 
21.01.2019

Innlegg av Tovepia Trondheim, Norge

Trivelig hotell på toppen av Puerto Rico

Helt ok hotell med god mat, godt renhold og trivelige ansatte. Tidlig sol på verandaen, men hos oss forsvant den kl 16. Vi bodde i 4.etasje. Det som trekker ned er at det ikke er wifi på rommene, kun i resepsjonen. Kjøpte 3 G to ganger for 10 euro pr stk, men det holdt ikke lenge. Badene bør også oppgraderes, lett for at vann flyter utover gulvet hvis du ikke passer på...kun dusjforheng. Nær avstand til Europasenterrt. Vi hadde All Inclusive, og maten var god.

 
02.01.2019

Innlegg av Reidar L Kristiansand

"Mitt" hotel på Grand Canaria i framtiden, alt veldig bra.

Hotellet ligger på toppen av en ås og alle rom har praktfull panorama utsikt over Puerto Rico og havet utenfor, og det er ikke langt å gå til marinaen. Men høydeforskjellen er stor, og det bør brukes taxi, ca € 4, eller gå ned trappen i åsen. (Må ha normalt sterke ben.) Ca. samme pris er det med taxi til stranden Amadores. Hotellet er meget stort, og går over flere etasjer nedover åsen med heiser og trapper side ved side. Inngangen er i toppetasjen med fin gangvei med busker og blomster ved siden. Det er enkelt å ta seg fram. Vi var to par ( ca 70 år) som reiste sammen og vi var der i 2 uker. Leilighetene hadde stue/kjøkken, soverom og bad. Alt var rent og greit: Vasking hver dag. Alt vi trengte av kjøkkenutstyr, var på plass. Betjeningen var hyggelige og hjelpsomme. Om kveldene var der restaurant som hadde a.la carte, og bufé. Vi prøvde begge, og var fornøyd. Men kan også legge til at 10 minutter unna ligger et stort kjøpesenter med mange restauranter. (Det eneste som jeg fant var mindre bra, var at vann hadde lett for å renne ut på badegulvet fra dusjen, for der var en forhøyning i enden av "bassenget" som ikke hadde kant rundt. Dette er noe hotellet bør forandre.) Min kone har vært på dette hotellet før, og anbefalte det for oss alle.

 
31.12.2018

Innlegg av TrailBlazer795691

Colina mar

Fantastisk utsikt. Rommene var helt fine. Rent og pent. Liten butikk, med det mest nødvendige. Vi kjøpte med frokost, litt skuffet over den. Det som trekker ned helhetsinntrykket, er at det var så mye håndklær som solte seg, dagen langđŸ€”. Selv om at det ikke var lov å reservere. Det burde det slås ned på.

 
10.12.2018

Innlegg av LenaK734

Reneste hotellet i PR, men irriterende daglige danseøvelser

Meget pen fasade, nydelig utsikt, fenomenal rengjøring (!) og hyggelig betjening! Rommene kunne trengt oppussing, og det var faktisk mugg på badet. Når det er sagt, så har jeg ikke sovet så godt på flere år, som jeg gjorde der! Og renholdet kan ikke skrytes nok av! Ligger helt øverst på toppen, så noe langt å gå til sentrum, men taxi var kun ca 4 euro. Men, vet ikke om vi var meget uheldige, men det va en "dansegruppe" på hotellet samme uka vi var der. De hadde øvelse/dansemøte ved bassengområdet i 2xTO TIMER hver dag! Musikken deres hadde en volumkonkurranse med musikken på bassenganlegget. Førstedagen så var de litt artige å se på, men når de holdt på i fire timer om dagen, så kan jeg love dere de skapte stor irritasjon for andre gjester!! Anbefaler ikke å ligge ved bassenget på ColinaMar hvis denne terroriseringen skjer.. De kunne i det minste tatt igjen veggene/glassdørene... Kjempefint hotell, men "danseøvelsene" gjør at jeg ikke gir full pott.