Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2810 vurderinger
Utmerket
 
1271
Veldig bra
 
1150
Bra
 
286
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

09.10.2019

Innlegg av FrodeB138

Stabilt vær og et supert hotell

Vi ankom hotellet kl 02:15 på natten grunnet konkurs i Thomas Cook, så derfor en solid forsinkelse. Men vi ble allikevel møtt av hyggelig personale i resepsjon. Ønsket velkommen med en liten forfriskning. Vi fikk et flott rom, rent og med et nytt stort bad. Verandan var stor. Med spisebord med fire stoler, to solsenger, og dusj. Kommer gjerne tilbake hit.

 
02.07.2019

Innlegg av Svein F

Et veldig hyggelig hotell

Vi bodde der for andre gang for vi trives med stor balkong og bra beliggenhet. Hotellet har et «stille-basseng» hvor man virkelig kan slappe av. Maten i restauranten var utsøkt og veldig variert. Betjeningen var serviceinnstilt og hyggelig. Rengjøringen var bra.

 
28.06.2019

Innlegg av siljetur Norge

Bra hotell på bra plass

Et helt kurrant hotell plassert relativt sentralt på den kanksje beste plassen av de turistifiserte stedene på øya. Bra basseng, rent og greit. Vedlig hyggelig sentrum med masse kvalitetsrestauranter.

 
05.03.2019

Innlegg av 875ragnhildw Norge

Fin ferie, fint hotell.

Først gang vi var på dette hotellet og angrer ikke. Fin, stor og oppusset leilighet. Gode senger, stille og rolig. Stor balkong med solsenger og dusj. Kjempefint, men pga et par palmer og en busk like utenfor balkongen var det nesten ikke sol der. Disse palmene kunne med fordel vært fjernet, ikke var de fine heller. Hagemøblene hadde sett sine beste dager, men de fungerte. Rent og fint, det sørget trivelige og serviceinnstilte renholdere for. I det hele tatt var alle som jobbet på hotellet blide og serviceinnstillte. Til og med de håndverkerne som drev og skiftet fliser i gangene var hyggelige og hilste når vi kom trampende. Vi hadde frokost og middagsbuffee på hotellet, og var kjempegodt fornøyd. Vi syntes begge deler var veldig bra, med stort utvalg. Har opplevd mye dårligere middagsbuffeer enn dette. Kokk sto klar til å steke den fiskefileten eller kjøttstykket man pekte på, i tillegg var det godt utvalg i buffeen, både av kjøtt og fisk i forskjellige former, samt grønnsaker og flere salater. Desserter var også bra. Kelnerne var hyggelige og oppmerksomme. Vi kommer gjerne tilbake hit.

 
15.02.2019

Innlegg av Lars Erik L

Ferie

Flott ny oppusset leilighet. Romslige rom og en deilig terrasse m dusje. Vi valgte halvpensjon, frokost og middag. Flott frokostbufe med stort utvalg, middagen var midt på treet. Matsalen kunne kanskje blitt gjort noe koseligere på kvelden. Betjeningen var super bra.