1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2718 vurderinger
Utmerket
 
1221
Veldig bra
 
1120
Bra
 
277
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

05.03.2019

Innlegg av 875ragnhildw Norge

Fin ferie, fint hotell.

Først gang vi var på dette hotellet og angrer ikke. Fin, stor og oppusset leilighet. Gode senger, stille og rolig. Stor balkong med solsenger og dusj. Kjempefint, men pga et par palmer og en busk like utenfor balkongen var det nesten ikke sol der. Disse palmene kunne med fordel vært fjernet, ikke var de fine heller. Hagemøblene hadde sett sine beste dager, men de fungerte. Rent og fint, det sørget trivelige og serviceinnstilte renholdere for. I det hele tatt var alle som jobbet på hotellet blide og serviceinnstillte. Til og med de håndverkerne som drev og skiftet fliser i gangene var hyggelige og hilste når vi kom trampende. Vi hadde frokost og middagsbuffee på hotellet, og var kjempegodt fornøyd. Vi syntes begge deler var veldig bra, med stort utvalg. Har opplevd mye dårligere middagsbuffeer enn dette. Kokk sto klar til å steke den fiskefileten eller kjøttstykket man pekte på, i tillegg var det godt utvalg i buffeen, både av kjøtt og fisk i forskjellige former, samt grønnsaker og flere salater. Desserter var også bra. Kelnerne var hyggelige og oppmerksomme. Vi kommer gjerne tilbake hit.

 
15.02.2019

Innlegg av Lars Erik L

Ferie

Flott ny oppusset leilighet. Romslige rom og en deilig terrasse m dusje. Vi valgte halvpensjon, frokost og middag. Flott frokostbufe med stort utvalg, middagen var midt på treet. Matsalen kunne kanskje blitt gjort noe koseligere på kvelden. Betjeningen var super bra.

 
13.02.2019

Innlegg av Tinapatur

Et flott opphold!

2. Gang jeg besøker dette hotellet. Flott hotell med romslige leiligheter og hyggelige ansatte. Vi liker å sove til 11 og fikk tilbud om renhold senere på dagen, som passet oss ypperlig. Vi prøvde buffe én dag, og det ble med den ene gangen. Det var svært skuffende med kald mat, som hadde stått på varmen så lenge at det satt fast til fatet sitt, pluss dårlig utvalg. Drikke kostet mer enn på resturanter og var ikke inkludert. Heldigvis er leilighetene utstyrt med det man trenger for å lage egen frokost/lunsj osv. Alt i alt et svært fint opphold på en vakker og rolig plass.

 
04.02.2019

Innlegg av Knut H Vikersund, Norge

Avslappende og fint

Her var det bra. Nyoppussede, rene og velstyrte leiligheter med stor terrasse og gode senger. Vi bodde på toppen og det medførte endel gåing/heising for å komme ut og til måltidene da vi hadde bestilt halvpensjon. Heis systemet var en litt rar affære og virket når de ville av og til. Det samme med varmeanlegget som ikke ville varme når vi ville men når anlegget ville. Maten var ypperlig, variert og smakfullt. Meget hyggelig og service vennlig betjening hele veien. En bra ferie og vi kommer sikkert tilbake. Anbefales

 
10.12.2018

Innlegg av Zlyngel Bergen, Norge

Flott beliggenhet, vennlig og serviceinnstilt personale, rene og lekre leiligheter.

Romslige lekre leiligheter som er nylig renovert. Godt renhold, det vi manglet på rommene fikk vi på etterspørsel. Resepsjonistene var serviceinnstilte, gode i engelsk og gav god informasjon når vi ba om hjelp til buss, severdigheter o.l. Barnevennlige fasiliteter. Fine bassengområder for hele familien. God beliggenhet, kort vei til strand (10 min.), buss, dagligvarer og spisesteder. Kommer gjerne igjen hit. Brannsikkert/ gode rømningsmuligheter.