1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Cordial Mogán Valle

  • • Store leiligheter, store terrasser
  • • Kort vei til Puerto de Mogán
  • • Herlig bassengområde

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranden og det herlige bassengområdet er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 3-romsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Ingen ting.Forresten var det ikke hotell ,men leiligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Cordial Mogán Valle består av to bygninger med resepsjonsdelen i midten. Herlig bassengområde med to bassenger som holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og plaskebasseng, solstoler og parasoller. I samme område er det også to jacuzzier, solterrasse med solstoler og pizzeria med bar. Snackbar med enkel matservering, og underholdning på kveldstid.

Gratis WiFi i fellesarealene; internetthjørne mot avgift. Barneklubb (4-8 år), lekeplass. Velværesenter, trimrom og spa med massasje, badstue, hamam og jacuzzi. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Sykkelutleie.  Hotellet ligger ca. 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og ca. 800 meter fra stranden og den hyggelige havnen med butikker, kafeer og restauranter.

Måltider

Ingen. Frokost og halvpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Det pågår byggearbeider i området utenfor hotellet.