1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Cordial Mogán Valle

  • • Store leiligheter, store terrasser
  • • Kort vei til Puerto de Mogán
  • • Herlig bassengområde

Cordial Mogán Valle ligger rolig i fine omgivelser med gangavstand til stranden. Herlig bassengområde med solsenger og parasoller.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 3-romsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Nærhet til sentrum
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Cordial Mogán Valle består av to bygninger med resepsjonsdelen i midten. Herlig bassengområde med to bassenger som holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og plaskebasseng, solstoler og parasoller. I samme område er det også to jacuzzier, solterrasse med solstoler og pizzeria med bar. Snackbar med enkel matservering, og underholdning på kveldstid.

Gratis WiFi i fellesarealene; internetthjørne mot avgift. Barneklubb (4-8 år), lekeplass. Velværesenter, trimrom og spa med massasje, badstue, hamam og jacuzzi. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Sykkelutleie.  Hotellet ligger ca. 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og ca. 800 meter fra stranden og den hyggelige havnen med butikker, kafeer og restauranter.

Måltider

Ingen.
Frokost mot tillegg, og halv- og helpensjon med eller uten drikke mot tillegg. Med drikke inkluderer mineralvann, øl eller husets vin ved måltidene.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Det pågår byggearbeider i området utenfor hotellet.