Premiumreiser Gran Canaria – skreddersydde fellesreiser

 • • Sosial fellesreise med reiseleder
 • • Flyreise, hotell og halvpensjon
 • • Håndplukkede opplevelser

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Gran Canaria er som et kontinent i miniatyr og har alt – et herlig klima året rundt og det meste av det du ønsker at en ferie skal inneholde. Den solsikre sørkysten frister med varmt klima og fine sandstrender. Men Gran Canaria byr på mer enn sol og strender– her venter flott natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Og ikke minst Las Palmas, den vakre, lille storbyen som har lyktes med å beholde sin genuine kanariske identitet.

På våre Premiumreiser til Gran Canaria kan du velge mellom å bo enten på den solsikre sørkysten eller i Las Palmas. To steder med ulike fordeler, den solsugne som søker solfylte dager på stranden eller ved bassenget reiser til sørkysten, mens den som ønsker et mer storbypreget ferieliv, med mange restauranter, barer og elegante forretninger velger Las Palmas. Uansett hvilket alternativ som føles riktig har vi som alltid på våre premiumreiser inkludert sosiale og opplevelsesrike utflukter og måltider.

Populære hoteller – Premiumreiser Gran Canaria

Dette er inkludert i reisen:

 • Direktefly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø.
 • Transport mellom flyplass og hotell.
 • 7 netter i delt rom/leilighet på hyggelig hotell.
 • Reiser du alene? Ikke noe problem, vi tilbyr enkeltrom mot tillegg.
 • 7 frokoster, 1 lunsj* og 7 middager.
 • Drikkevarer til måltidene (halv flaske vin, øl, mineralvann).
 • Nøye utvalgt program med 3 utflukter.
 • Skandinavisktalende guider og reiseledere.
 • Lokalguider**.

*Middag første kvelden kan utgå ved sen ankomst til Gran Canaria. ** Lokalguidene kan være engelskspråklige på enkelte av utfluktene. En Apollo-guide følger i så fall med og kan ev. oversette ved behov. Vi tar forbehold om endringer i utfluktsprogrammet frem til ankomst. Større endringer meddeles normalt i god tid før avreise.

Opplevelser i ferien – grønne oaser, syngende kelnere og god mat og vin

Nesten halvparten av landskapet på Gran Canaria er i dag vernet og øya kan vise frem en flora som er ganske unik. Gran Canaria har en rekke botaniske hager å vise frem, og nettopp den vakre floraen er hovedtemaet på en av ukens utflukter. Vi skal innom tre ulike hager og starter med et besøk inne i den grønne oasen i sentrum av Las Palmas. Den flotte hagen midt i storbyen fungerer som byens lunge med sine grønne palmer og vakre vannfall. Deretter setter vi kursen mot «Jardin Viera and Clavijo», den største botaniske hagen i hele Spania. Parken har et forskningssenter med hovedoppgave om å ivareta mange av de utrydningstruede artene man finner her. Deretter setter vi kursen mot den litt mer eksotiske hagen Marquesa Garden med over 500 tropiske planter. Vi har selvsagt også sørget for å inkludere en skikkelig tapaslunsj med vin underveis denne dagen.

Et annet høydepunkt denne uken er kveldsarrangementet på Garbos. Her serveres en 3-retters middag av de syngende kelnerne og artistene som leverer et forrykende kveldsshow med herlig stemning, god mat og feiende flott underholdning.

Siden vi er i Spania er jo et nærmere bekjentskap med den velkjente tapasen- og den gode spanske vinen på sin plass. Velger du å bo i Las Palmas kombinerer vi en byvandring i gamlebyen med en tapaskveld slik spanjolene selv nyter den, man går innom en av de små barene i sentrum og tradisjonen tro severes det en enkel tapasrett til drikken som bestilles i baren.

Bor du i sør tar vi turen opp til vindistriktene i fjellene og underveis passerer vi flere vingårder. Etter et fotostopp i «dalen med de tusen palmene» stopper vi på en typisk spansk bodega - Bodegas de Tirajanas, hvor vi får servert smakfulle retter og være med på en vinsmaking bestående av seks ulike sorter.

Ukeprogram for sørkysten

Dag 1 - lørdag Direktefly Norge – Gran Canaria. Innsjekking på hotellet og middag om kvelden.
Dag 2 - søndag Velkomstmøte med informasjon om ukens program. Om kvelden reiser vi til showrestauranten Garbos hvor vi får servert et smakelig måltid av syngende kelnere.
Dag 3 - mandag I dag passer vi på å slappe av på hotellet eller i nærområdet på egen hånd. Dagen i dag er derfor til egen disposisjon.
Dag 4 – tirsdag Formiddag til egen disposisjon. Om ettermiddagen/kvelden reiser vi opp til vinområdene i fjellene til en lokal bodega hvor skal vi spise tapas- og delta på en vinsmaking med kanariske viner på menyen.
Dag 5 - onsdag Dagen i dag er til egen disposisjon.
Dag 6 - torsdag Heldagsutflukt til flere av Gran Canarias største botaniske hager. Lunsj er inkludert.
Dag 7 - fredag Dagen i dag er til egen disposisjon.
Dag 8 - lørdag Gran Canaria – hjem til Norge.

Ukeprogram for Las Palmas

Dag 1 - lørdag Direktefly Norge – Gran Canaria. Innsjekking på hotellet og middag om kvelden.
Dag 2 - søndag Velkomstmøte med informasjon om ukens program. Om kvelden reiser vi til showrestauranten Garbos hvor vi får servert et smakelig måltid av syngende kelnere.
Dag 3 - mandag I dag passer vi på å slappe av på hotellet eller i nærområdet på egen hånd. Dagen er til egen diposisjon med middag på hotellet om kvelden.
Dag 4 – tirsdag Formiddag til egen disposisjon. Om ettermiddagen/kvelden skal vi delta på en rundvandring i sentrum av Las Palmas og spise tapas- på en lokal bodega i nærområdet.
Dag 5 - onsdag Dagen i dag er til egen disposisjon. Middag på hotellet.
Dag 6 - torsdag Heldagsutflukt til flere av Gran Canarias største botaniske hager. Lunsj er inkludert. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 7 - fredag Dagen i dag er til egen disposisjon. Middag på hotellet.
Dag 8 - lørdag Gran Canaria – hjem til Norge.