Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 423 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Målfrid,
Løten

+
Alt var helt topp
-
Ingenting ut ifra mitt synspunkt. Må være et av de fineste hotell på Plata.

Bekreftet gjest: 2020-01-18


9 av 10

Åsmund Landa,
Hafrsfjord

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-18


9 av 10

Dagfinn,
Vennesla

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


10 av 10

Johan Gustav,
Trondheim

+
alt var supert
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


9 av 10

Roar,
Åsgårdstrand

+
Bungalows was great, good space and roof for sunbathing. Great breakfast (except juice and water)
-
Better quality on the TV-signals, better drinks for breakfast (juice was no good, water was not cold)

Bekreftet gjest: 2020-01-11


8 av 10

Ann-christin,
Strömstad

+
Välskött, fin anläggning totalt sett.
-
TV kanaler avbryts - ständiga omladdningar.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


8 av 10

Knut Terje,
Nærbø

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


8 av 10

Jan Gustav,
Garnes

+
Stort område, godt stelt uteområde, god service i resepsjon, animasjon, badevakter og rengjøring. Stor tv-skjerm. USB-kontakt og god wifi. Romslige bungalower både utvendig og innvendig. Bytte av badehåndklær. Hyggelig atmosfære. Sentralt.
-
Kaldt i Bungalowene, og kunne rengjøres litt bedre i kroker på bad/sov. Overmadrasser i sengene. Flere engelskspråklige tv-kanaler. Tv signal ofte dårlig. Flere blant restaurantpersonalet som viste utålmodighet og var dårlig seviceinnstilt. Virket som de hadde dårlig tid, og hadde fokus på flere større private arrangement. Mange nederlandske gjester, mye nederlandske kanaler og underholdning, spesielt på nyttårsaften.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


5 av 10

Jannicke,
Ulset

+
-
Første uken var veldig skuffende når vi endte i leiligheter innerst i svingen med null utsikt og målt 30 minutter sol for dagen på den ene terrassen og null sol på den andre. Leilighetene var triste og mørke. Disse leilighetene burde IKKE ha full pris. Etter myye mas hver dag i resepsjonen fikk vi flyttet til 3 etasje andre uken og da ble opplevelsen en helt annen.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


9 av 10

Guro Kristin Braaten,
Ålesund

+
Stille og trygt område, renholdet var meget bra, og imøtekommende og hyggelige ansatte!
-
Vi har kun positiv opplevelse, så ikke noe å bemerke:)

Bekreftet gjest: 2020-01-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

1331 vurderinger
Utmerket
 
803
Veldig bra
 
410
Bra
 
87
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

09.11.2019

Innlegg av Odyssey46766 Bergen, Norge

Sentralt beliggende

Trivelig hotel med store fine rom og terrasser. Best på "solsiden" Må ofte stå på venteliste på "skyggesiden" Bra renhold og hyggelig betjening. Safe på rommet, klimaanlegg. Store områder, fine bassenger.

 
20.01.2019

Innlegg av 942linnn Trondheim, Norge

Sentralt men gammelt

Ligger sentralt til midt i playa. Synes ikke det fortjener 4 stjernes. Skulle hatt 3 da det er veldig gammelt. Bildene av leiligheten lyver veldig så må innrømme at vi ble skuffet. Det er kun en side av hotellet som har sol så man bør virkelig havne på den siden med sol hvis man vil ha sol på ballkongen sin. Middags Buffen var bra Veldig koselig bassengområde da man har 3 plasser å velge i mellom. Hyggelig ansatte. Gode drinker Kommer gjerne tilbake igjen men da blir det å bo i Bungalow

 
27.08.2018

Innlegg av mortencola Tromsø, Norge

Flott uteområde

Sentralt beliggende hotell, kort vei til shopping, restauranter, bussholdeplass. Fint uteområde med mange parasoller og solsenger. Nok til alle. Obs på at vi besøkte hotellet i lavsesong! Uteområdet ble åpnet 09 00. La du da ut håndklær på solsengene - så hadde du 30 minutter på deg, til å komme deg ut selv. Etter 30 minutter, ble håndklær etc, som var lagt ut, men enda ikke benyttet, fjernet av hotellets personale. Ok hotellrom, relativt godt vedlikeholdt. Gode stoler på hotellrommet. Standard harde madrasser. Stort minus for at renholdspersonalet ikke banker/ringer på. De buser rett inn, selv om man faktisk er på toalettet. Det må i det minste være mulig å trekke seg tilbake, med et lite "oh - sorry". Men - neida. Så forvent at de plutselig står midt i rommet. Pluss for trivelige folk i resepsjonen.

 
19.07.2018

Innlegg av morten_hetland Hjelmelandsvågen, Norge

Flott hotell ved Playa del Inglés

Me er veldig fornøgde med både service, høg standard, reinslegheit, avslappa atmosfære og nydeleg frukost- og middagsbuffét. Ved innsjekk fekk me i tillegg tildelt eit premium rom, utan tillegg i prisen, sidan alle standard dobbeltrom var fullbooka. Ei hyggeleg overrasking, og ein god start på ei vekes opphald ved Playa del Inglés.

 
08.06.2018

Innlegg av marianne_ryssdal

Anbefaler bungalowane

Vi budde i bungalow i 3 veker med ein gut på 10 mnd. Det fungerte veldig bra. Kjøkken inneheld kun det mest «basic», vi supplerte sjølve med eit par småting då vi hadde tenkt å lage ein del mat. Her er ikkje so mykje skåler/bollar. Det er lite ein høyrer mellom bungalowane. Vi hadde ulike naboar ila. vekene våre her og sjølv med naboar som laga litt lyd, høyrde vi kun noko lyd frå det eine soverommet vårt. Her er høve til å vaske kle, samt gode moglegheit til tørking. No deltok ikkje vi på noko barneaktivitet, men for ungar i «leikealder» ser her ut til å vere ein del aktivitet. Her er fleire oppvarma basseng. Trening har for meg personleg vore veldig positivt. 1-2 gangar for dag 6 av 7 dagar i veka har her vore gruppetimar å delta på. Ikkje noko avansert, men deilig å trene også på ferie. Her er hyggelig betjening på alle avdelingar. Eksmpelvis vart vaskinga tilpassa i forhold til når minstemann sov. Vi ba vi om å få kutta ned nokre greiner med nydelige (men giftige) blomster som hang inn over terrassen vår. Med ein som putter alt i munnen, vart det enklare når dei var vekke. Hotellet ligg i sentrum, men dette merkar ein relativt lite til frå bungalowane. Takk for denne gang!