1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

IFA Buenaventura

  • • Fin beliggenhet
  • • God plass på rommet
  • • All Inclusive mot tillegg

På hyggelige IFA Buenaventura i Playa del Inglés kan du fylle dagene med deilige bad, tennistimer og restaurantbesøk. Aktivitetsteamet gjør sitt for at både store og små skal ha det bra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1-3 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Hotellet hadde absolutt alt som vi trengte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

IFA Buenaventura i Playa del Inglés har to flotte bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og avgift. Ved det ene bassengområdet finnes det et stort basseng med musikk og aktiviteter hele dagen.

Det andre bassengområdet er litt roligere og har ett barnebasseng (ikke oppvarmet) og to utendørsjacuzzier, samt ett basseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. 

Pool-/snackbaren Honolulu, Freddys Bar og Banana Bar, som alle er med i All Inclusive. Dessuten har hotellet en engelsk pub og Meeting Bar, som ikke er med i All Inclusive-tilbudet. Bufférestaurant La Guitarra og PicNic, med enkel matservering. Underholdning.

Gratis WiFi i Meeting bar. Lekeplass. Gratis sandvolleyball, aerobic og bordtennis. Massasje, biljard, tennis og tennistimer samt dykking, mot avgift. Gratis hotellbuss til stranden. Trafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Frokost.
Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg i dobbeltrommene. Kontakt våre selgere om du ønsker å legge til halvpensjon eller All Inclusive i julen. Da vil det tilkomme en ekstra kostnad for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokost kl. 8.00-11.00
- Snacks kl. 11.30-12.30
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
- Kaffe og kaker kl. 15.30-17.00
- Middagsbuffé kl. 18.30-21.30
- Sandwiches kl. 22.00-23.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, mineralvann og drinker kl. 11.00-23.00

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.