Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 360 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Ole ,
Notodden

+
Det beste er at alt er minst like bra som beskrevet. Maten var veldig bra til å være buffet.
-
Flere parasoller ved bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


10 av 10

Ann-Kristin,
Oslo

+
Underholdning,aktiviteter,bassenget,maten osv.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-28


8 av 10

,

+
Den beste på hotellet er rein og rolig sted
-
Jeg synes den som er dårlig et at vi hat betalt ti siste dagen også men di sa at til kl 12 på dagen vi fikk ikke lov spise elle svømmer det er veldig dårlig Vi hadde flg kl ca18 ‘30 Og di kjørte oss fra hotelle kl:15.50 men likevel vi bare hadde løv og sitter i resepsjonen De sa at vi må betaler ekstre hvis vi spise lunsj Det bi ikke fornøyd med fordi vi har betalt allerede hvorfor vi må betaler ekstre.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


7 av 10

Anne ,
Knapstad

+
-
Man må absolutt skaffe flere solparasoller. Noen var også ødelagt, uten at de ble fjernet. Noen små bord innimellom solsengene, hadde også vært lurt. Da hadde ikke vært så lett å sparke borti glassene, som blir satt på gulvet. Det gir et grisete inntrykk, når innholdet renner utover.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


4 av 10

,

+
-
Maten. Det var mye hermetisert mat. Maten på snack baren var helt forferdelig. Jeg brak meg av å smake på pølsen og burgeren. Mindre bruk av engangsplast i snackbaren. Større porsjoner med salat. Slik at man faktisk blir litt mett. Bedre utvalg for de som har intoleranse for melk eller gluten

Bekreftet gjest: 2019-06-29


7 av 10

Anita,
Oslo

+
Bassengene - at det var flere å velge mellom og at de lå spredt Fint hotellområde Fint med egen avdeling for barn i forhold til basseng
-
Familierommene lå slik at de var mest utsatt for støy på kvelden fra underholdningen

Bekreftet gjest: 2019-06-02


8 av 10

Torbjørn,
VENNESLA

+
Grei beliggenhet
-
Variere måltidene, påfyll av kaffi og toalettartikler på rommet hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


8 av 10

Harald,
Kristiansand

+
Beliggenhet sentralt men stille og fredelig.
-
Maten bør merkes med allergener. Tungvint å måtte mase på kokken ved hvert måltid for å få vite hva vi som har diverse allergier kan spise.

Bekreftet gjest: 2019-04-13


9 av 10

,

+
Reint,og ryddigt
-
☺️

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

Tore,
Stavanger

+
Sentralt, fredelig, nytt basseng
-
Flere parasoller og andre tv kanaler

Bekreftet gjest: 2019-03-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

977 vurderinger
Utmerket
 
502
Veldig bra
 
297
Bra
 
101
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

08.03.2019

Innlegg av 633marits Brønnøysund, Norge

Paradis for barn (og for voksne med eller uten barn)

Vi hadde en kjempefin uke på dette hotellet. Store fine rom, sofa kan gjøres om til ekstraseng uten at det blir trangt. Kjøleskap og vannkoker (te på rommet - vi savnet kaffe og drikkevann - men det finner du ellers på hotellet). God mat i restauranten (buffet) og godt utvalg av burger, pizza, løkringer, toast, nuggets, frukt og søtt mellom måltidene om det er ønskelig. Vin (rødt, hvitt, rose), sangria og øl på tapp for selvbetjening - i tillegg til brus, juice, slush, vann og kaffe - og selvfølgelig drinker i bassengbaren. Vi manglet ingen ting. Mange aktiviteter for store og små på dagtid - sjarmerende underholdning på kveldstid. Flinke «aktivitører/verter». Stort hotell men likevel koselig. God plass og nok med solsenger. Mange små terrasser rundt i området gjør at du slipper å ligge «på rekke» langs bassenget. Er nok lengre til stranda enn vi ble forespeilet, men gratis transport til og fra stranda hver time. Anbefales for alle.

 
27.11.2018

Innlegg av Mumiemamma Loen, Norge

Heldig overraskelse.

Kom uten forventninger og ble godt mottatt allerede i resepsjonen. Fikk et flott rom med veranda mot veien. Alt var ryddig og innbydende. All Inclusive var utvalg, kvalitet og flott presentert. Alle som arbeider på hotellet virket som de trives og jobba godt sammen. No er ikke vi av de som er mye på sydenhotellet, vi trives godt på stranden og i byen. Her kosa vi oss både ved bassenget og i lobbyen. Det var tegn på slitasje her og der, men såg stadig reperatører som arbeidet for å fikse. Kan anbefale Abora!

 
04.05.2018

Innlegg av siljee892 Lillestrøm, Norge

Kjempe fint hotell

Kjempe fint hotell. Store fine rom, fin utsikt mot havet. Maten var gpd og variert, msed både varm og kald mat til alle måltider. Is og bra snackbar fra 10-22. Gode hamburgere! Veldig god service av personaet. Hyggelige og blide folk! Egen buss til stranda. Absolutt verdt et besøk til! Lite støy og gode buss/ shopping muligheter i gangavstand. Tusen takk til alle på Abora Catharina!

 
28.03.2018

Innlegg av Reiseglad11112 Oslo, Norge

Fint allinclusive

Dette hotellet framstår med første øyekast som stort og innbydende. Det framstår slitt selv om det er nyoppusset. Det er nok kun et malingstrøk denne nyoppussinga har bestått av. Og malingen var allerede begynt å flasse av enkelte steder. Rengjøringa på rommet var ikke det beste. Det var bare å ta en titt under senga så skjønte man at der var det neppe blitt vasket siden nyoppussinga. Dusjen var en fare. Den skiftet på iskaldt og svært varmt vann. Maten på hotellet var greit. Jeg fikk tidlig en lett matforgiftning. Og var i etterkant svært forsiktig med hva jeg spiste. Uteområdet var pent og trivelig men bassenget kunne vært dypere og større. Men det var ingen problem å finne seg en solseng.

 
18.02.2018

Innlegg av Fredrikwo Drammen, Buskerud, Norway

Ikke som forventet

Booket en chartertur til dette hotellet med Apollo. Bildene og hotelbeskrivelsen var forlokkende med barnevennlige rom og oppvarmede bassenger. Sistnevnte var viktig da vi er en familie med barn på 1,5 og 4,5 og tross alt reiste i februar hvor været er uforutsigbart. Det er ikke oppvarmet basseng. Det eneste bilde fra familierommet som stemte var bildet av oppholdsrommene, køyesengen var ikke egnet for barn under 6 år, ingen sikring noen veier. Dette endte opp med at eldste mann måtte dele dobbeltsengen hver natt. Balkongen var utformet slik at minstemann kunne krabbe rett ut av balkongen. Dette gjorde at vi ikke turte å benytte denne på turen. Vi hadde rom 321. Badet var forferdelig. Knuste og sprekte fliser med skarpe kanter. Dusjen hadde ikke stabil temperatur og dusjing av minstemann ble utfordrende... Når det skal sies var renholdet godt, servicen i spisområdene var god. God mat og drikke. Hotellet holder i lobby og fellesarealer en 4 stjerner standard, rommene 2-3. Ikke egnet om du har mindre barn.