Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 684 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Gro Elisabeth,
Oslo

+
Rent og pent. Gode senger. Flott kveldsunderholdning.
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


9 av 10

Marit Melgård,
Steinkjer

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-23


9 av 10

Harry,
Eydehavn

+
Stile område
-
Mye støy i spisesalen (akustikk ) er ikke sikkert det kan forbedres da det er stort lokale og mye folk

Bekreftet gjest: 2019-11-02


7 av 10

Siri,
Ålesund

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-02


4 av 10

Anders Gulvik,
Kongsvinger

+
God mat, fine rom og bra rengjøring. Beliggenheten er også bra.
-
Veldig mye støy. Det ble spilt alt for høy musikk ved bassenget omtrent hele dagen. Bør være adskilt basseng for lekende barn og voksne som vil svømme.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


10 av 10

Steinar,
Stord

+
Store gode rom med godt bad. Kjapp reparasjon ved melding om feil. Fine uteområder med mulighet for å velga roligare basengområde med mindre leik og støy. Fantastisk utsikt fra 5.etg. Smidig handtering vedr romvalg ved ønske om nærhet til rom til andre i samme reiseselskap. Fantastisk aktivt opplegg for barna heile dagen.
-
Litt vanskelig å forstå kor ein finne stranda innanfor 400 meter fra resepsjonen. (Men det var behagelig gangavstand pluss gratis busstransport.). Volumet på musikkanlegg var til tider direkte helseskadelig for barneøyrer som ved deltagelse i fellesarrangement var samla ved/forran senen. Anbefaler foreldre å kjøpa øyrepluggar til barna, - og sjekka at dei brukar dei

Bekreftet gjest: 2019-10-26


8 av 10

June - Kathrin Kårstad,
Langevåg

+
-
Servere kaffe til lunsj og middag

Bekreftet gjest: 2019-10-26


3 av 10

Anna Sofia Karolina,
Ålesund

+
-
Dette var IKKE et 4 stjerners hotel.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


8 av 10

ATLE,
Haugesund

+
Supre bassengområder. Utrolig rent overalt, spesielt på rommene. Utrolig god kaffe til FROKOST
-
kaffen vi fikk servert til frokost burde vi også fått til lunch og middag. (hvorfor skulle vi ikke det?

Bekreftet gjest: 2019-10-26


6 av 10

Frode Helmik,
Stavanger

+
Rent rom
-

Bekreftet gjest: 2019-10-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1080 vurderinger
Utmerket
 
537
Veldig bra
 
331
Bra
 
118
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

14.10.2019

Innlegg av Arild P Stavanger, Norway

Velger dette neste gang også

Reiste med Apollo og valgte dette kort tid før høstferien startet. Dette var beste tilgjengelige alternativ når reisen ble bestilt bare to uker før avreise. Veldig bra hotell med alt inkludert av både drikke og mat. Frokostbuffeten var nok den som imponerte mest med egg og bacon, bønner, pannekaker, mange slags varmretter, varierte brødtyper hver dag, godt med pålegg, syltetøy etc. Lunsj og middag helt OK, ikke restaurantsmak men til å være All Inclusive var det veldig bra, hver dag var det varierte varianter av oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, kylling, kalkun, pizza og pasta med mye varierte salater og grønnsaker. Godt utvalg av desserter. Aktiviteter hele dagen rundt bassengområdet og opptredener om kvelden på egen scene. Egen lekeplass for småbarn som ble stengt for renovering når vi var her. Spillerom for barn og ungdom med bl.a. biljard og airhockey. Treningsrom med tredemøller, stepmaskin, spinning og vekter. Solen kom ikke over hotellet før kl 11:00 på langsiden men var der til ca 17-18 tiden. Er du tidlig oppe så er det bare å velge bassengområdet på nordsiden som hadde sol fra tidlig morgen. Det eneste minuset var at baderomsdøren var ødelagt pga fukt fra dusjen som nok har sprutet bort på døren i årenes løp. Samt at det var en del småmaur på solsengområdet og noen få på baderommet men ingenting som plaget oss noe nevneverdig da alt det andre dro veldig opp. Veldig bra valuta for pengene. Dette hotellet kommer jeg tilbake til også neste gang.

 
08.03.2019

Innlegg av 633marits Brønnøysund, Norge

Paradis for barn (og for voksne med eller uten barn)

Vi hadde en kjempefin uke på dette hotellet. Store fine rom, sofa kan gjøres om til ekstraseng uten at det blir trangt. Kjøleskap og vannkoker (te på rommet - vi savnet kaffe og drikkevann - men det finner du ellers på hotellet). God mat i restauranten (buffet) og godt utvalg av burger, pizza, løkringer, toast, nuggets, frukt og søtt mellom måltidene om det er ønskelig. Vin (rødt, hvitt, rose), sangria og øl på tapp for selvbetjening - i tillegg til brus, juice, slush, vann og kaffe - og selvfølgelig drinker i bassengbaren. Vi manglet ingen ting. Mange aktiviteter for store og små på dagtid - sjarmerende underholdning på kveldstid. Flinke «aktivitører/verter». Stort hotell men likevel koselig. God plass og nok med solsenger. Mange små terrasser rundt i området gjør at du slipper å ligge «på rekke» langs bassenget. Er nok lengre til stranda enn vi ble forespeilet, men gratis transport til og fra stranda hver time. Anbefales for alle.

 
27.11.2018

Innlegg av Mumiemamma Ålesund, Norge

Heldig overraskelse.

Kom uten forventninger og ble godt mottatt allerede i resepsjonen. Fikk et flott rom med veranda mot veien. Alt var ryddig og innbydende. All Inclusive var utvalg, kvalitet og flott presentert. Alle som arbeider på hotellet virket som de trives og jobba godt sammen. No er ikke vi av de som er mye på sydenhotellet, vi trives godt på stranden og i byen. Her kosa vi oss både ved bassenget og i lobbyen. Det var tegn på slitasje her og der, men såg stadig reperatører som arbeidet for å fikse. Kan anbefale Abora!

 
04.05.2018

Innlegg av siljee892 Lillestrøm, Norge

Kjempe fint hotell

Kjempe fint hotell. Store fine rom, fin utsikt mot havet. Maten var gpd og variert, msed både varm og kald mat til alle måltider. Is og bra snackbar fra 10-22. Gode hamburgere! Veldig god service av personaet. Hyggelige og blide folk! Egen buss til stranda. Absolutt verdt et besøk til! Lite støy og gode buss/ shopping muligheter i gangavstand. Tusen takk til alle på Abora Catharina!

 
28.03.2018

Innlegg av Reiseglad11112 Oslo, Norge

Fint allinclusive

Dette hotellet framstår med første øyekast som stort og innbydende. Det framstår slitt selv om det er nyoppusset. Det er nok kun et malingstrøk denne nyoppussinga har bestått av. Og malingen var allerede begynt å flasse av enkelte steder. Rengjøringa på rommet var ikke det beste. Det var bare å ta en titt under senga så skjønte man at der var det neppe blitt vasket siden nyoppussinga. Dusjen var en fare. Den skiftet på iskaldt og svært varmt vann. Maten på hotellet var greit. Jeg fikk tidlig en lett matforgiftning. Og var i etterkant svært forsiktig med hva jeg spiste. Uteområdet var pent og trivelig men bassenget kunne vært dypere og større. Men det var ingen problem å finne seg en solseng.