Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 347 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Siw,
Drøbak

+
Maten
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

Vigdis ,
Oslo

+
Veldig hyggelig personale. Artig og varierende underholdning for barn og voksne. Flott og varierende mat på bufeene.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

Ole ,
Notodden

+
Det beste er at alt er minst like bra som beskrevet. Maten var veldig bra til å være buffet.
-
Flere parasoller ved bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


10 av 10

Ann-Kristin,
Oslo

+
Underholdning,aktiviteter,bassenget,maten osv.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-28


8 av 10

,

+
Den beste på hotellet er rein og rolig sted
-
Jeg synes den som er dårlig et at vi hat betalt ti siste dagen også men di sa at til kl 12 på dagen vi fikk ikke lov spise elle svømmer det er veldig dårlig Vi hadde flg kl ca18 ‘30 Og di kjørte oss fra hotelle kl:15.50 men likevel vi bare hadde løv og sitter i resepsjonen De sa at vi må betaler ekstre hvis vi spise lunsj Det bi ikke fornøyd med fordi vi har betalt allerede hvorfor vi må betaler ekstre.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


7 av 10

Anne ,
Knapstad

+
-
Man må absolutt skaffe flere solparasoller. Noen var også ødelagt, uten at de ble fjernet. Noen små bord innimellom solsengene, hadde også vært lurt. Da hadde ikke vært så lett å sparke borti glassene, som blir satt på gulvet. Det gir et grisete inntrykk, når innholdet renner utover.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


4 av 10

,

+
-
Maten. Det var mye hermetisert mat. Maten på snack baren var helt forferdelig. Jeg brak meg av å smake på pølsen og burgeren. Mindre bruk av engangsplast i snackbaren. Større porsjoner med salat. Slik at man faktisk blir litt mett. Bedre utvalg for de som har intoleranse for melk eller gluten

Bekreftet gjest: 2019-06-29


7 av 10

Anita,
Oslo

+
Bassengene - at det var flere å velge mellom og at de lå spredt Fint hotellområde Fint med egen avdeling for barn i forhold til basseng
-
Familierommene lå slik at de var mest utsatt for støy på kvelden fra underholdningen

Bekreftet gjest: 2019-06-02


8 av 10

Torbjørn,
VENNESLA

+
Grei beliggenhet
-
Variere måltidene, påfyll av kaffi og toalettartikler på rommet hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


8 av 10

Harald,
Kristiansand

+
Beliggenhet sentralt men stille og fredelig.
-
Maten bør merkes med allergener. Tungvint å måtte mase på kokken ved hvert måltid for å få vite hva vi som har diverse allergier kan spise.

Bekreftet gjest: 2019-04-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1049 vurderinger
Utmerket
 
526
Veldig bra
 
324
Bra
 
111
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

14.10.2019

Innlegg av Arild P Stavanger, Norway

Velger dette neste gang også

Reiste med Apollo og valgte dette kort tid før høstferien startet. Dette var beste tilgjengelige alternativ når reisen ble bestilt bare to uker før avreise. Veldig bra hotell med alt inkludert av både drikke og mat. Frokostbuffeten var nok den som imponerte mest med egg og bacon, bønner, pannekaker, mange slags varmretter, varierte brødtyper hver dag, godt med pålegg, syltetøy etc. Lunsj og middag helt OK, ikke restaurantsmak men til å være All Inclusive var det veldig bra, hver dag var det varierte varianter av oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, kylling, kalkun, pizza og pasta med mye varierte salater og grønnsaker. Godt utvalg av desserter. Aktiviteter hele dagen rundt bassengområdet og opptredener om kvelden på egen scene. Egen lekeplass for småbarn som ble stengt for renovering når vi var her. Spillerom for barn og ungdom med bl.a. biljard og airhockey. Treningsrom med tredemøller, stepmaskin, spinning og vekter. Solen kom ikke over hotellet før kl 11:00 på langsiden men var der til ca 17-18 tiden. Er du tidlig oppe så er det bare å velge bassengområdet på nordsiden som hadde sol fra tidlig morgen. Det eneste minuset var at baderomsdøren var ødelagt pga fukt fra dusjen som nok har sprutet bort på døren i årenes løp. Samt at det var en del småmaur på solsengområdet og noen få på baderommet men ingenting som plaget oss noe nevneverdig da alt det andre dro veldig opp. Veldig bra valuta for pengene. Dette hotellet kommer jeg tilbake til også neste gang.

 
08.03.2019

Innlegg av 633marits Brønnøysund, Norge

Paradis for barn (og for voksne med eller uten barn)

Vi hadde en kjempefin uke på dette hotellet. Store fine rom, sofa kan gjøres om til ekstraseng uten at det blir trangt. Kjøleskap og vannkoker (te på rommet - vi savnet kaffe og drikkevann - men det finner du ellers på hotellet). God mat i restauranten (buffet) og godt utvalg av burger, pizza, løkringer, toast, nuggets, frukt og søtt mellom måltidene om det er ønskelig. Vin (rødt, hvitt, rose), sangria og øl på tapp for selvbetjening - i tillegg til brus, juice, slush, vann og kaffe - og selvfølgelig drinker i bassengbaren. Vi manglet ingen ting. Mange aktiviteter for store og små på dagtid - sjarmerende underholdning på kveldstid. Flinke «aktivitører/verter». Stort hotell men likevel koselig. God plass og nok med solsenger. Mange små terrasser rundt i området gjør at du slipper å ligge «på rekke» langs bassenget. Er nok lengre til stranda enn vi ble forespeilet, men gratis transport til og fra stranda hver time. Anbefales for alle.

 
27.11.2018

Innlegg av Mumiemamma Ålesund, Norge

Heldig overraskelse.

Kom uten forventninger og ble godt mottatt allerede i resepsjonen. Fikk et flott rom med veranda mot veien. Alt var ryddig og innbydende. All Inclusive var utvalg, kvalitet og flott presentert. Alle som arbeider på hotellet virket som de trives og jobba godt sammen. No er ikke vi av de som er mye på sydenhotellet, vi trives godt på stranden og i byen. Her kosa vi oss både ved bassenget og i lobbyen. Det var tegn på slitasje her og der, men såg stadig reperatører som arbeidet for å fikse. Kan anbefale Abora!

 
04.05.2018

Innlegg av siljee892 Lillestrøm, Norge

Kjempe fint hotell

Kjempe fint hotell. Store fine rom, fin utsikt mot havet. Maten var gpd og variert, msed både varm og kald mat til alle måltider. Is og bra snackbar fra 10-22. Gode hamburgere! Veldig god service av personaet. Hyggelige og blide folk! Egen buss til stranda. Absolutt verdt et besøk til! Lite støy og gode buss/ shopping muligheter i gangavstand. Tusen takk til alle på Abora Catharina!

 
28.03.2018

Innlegg av Reiseglad11112 Oslo, Norge

Fint allinclusive

Dette hotellet framstår med første øyekast som stort og innbydende. Det framstår slitt selv om det er nyoppusset. Det er nok kun et malingstrøk denne nyoppussinga har bestått av. Og malingen var allerede begynt å flasse av enkelte steder. Rengjøringa på rommet var ikke det beste. Det var bare å ta en titt under senga så skjønte man at der var det neppe blitt vasket siden nyoppussinga. Dusjen var en fare. Den skiftet på iskaldt og svært varmt vann. Maten på hotellet var greit. Jeg fikk tidlig en lett matforgiftning. Og var i etterkant svært forsiktig med hva jeg spiste. Uteområdet var pent og trivelig men bassenget kunne vært dypere og større. Men det var ingen problem å finne seg en solseng.