Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
10 av 10 Basert på 1 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
10,0 / 10
Rengjøring
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
10,0 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
10,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Oddgeir,
Skatval

+
Har alltid brukt dette hotellet når jeg har vært i Playa Del Ingles, og det kommer jeg til å fortsette med. Hotellet var nå oppgradert til 4 stjerners, og ennå bedre enn tidligere.
-
Litt ensformig mat på kveldene, men maten er god. Frokosten er VELDIG god.

Bekreftet gjest: 2019-11-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

4044 vurderinger
Utmerket
 
1175
Veldig bra
 
1557
Bra
 
849
Mindre bra
 
273
Dårlig
 
190

Fem siste vurderinger

07.03.2018

Innlegg av Jan S

Ok

Vi har vært her en uke nå og har ikke så mye og utsette på vårt opphold her. Vi var litt skeptiske før vi kom ned etter og ha lest anmeldelsene etter at vi hadde bestilt turen. Hyggelig ansatte, forsåvidt enkelt og få hjelp hvis man trenger hjelp. Vi hadde ett koffert problem når vi kom ned hit, så fruen gikk i resepsjonen og vi fikk hjelp på døra etter ca 10min. Etter første natta så fant vi ut av trang en ekstra pute hver, og da var heller ikke noe problem. 10min tok det fra vi spurte til putene var på plass. Når det gjelder bassengområdet så er ikke det noe vi har brukt så veldig mye, da vi heller har valgt og gå de 10-15min det tar ned på stranda. Frokosten er kanskje ikke akkurat den beste, men man får dekt frokostbehovet sitt.

 
07.02.2018

Innlegg av 821geirs

Relaxation

Koser oss litt på rommet med Billy Joel. Telefonoppringning og klage med ei gang. Hotell for dem over 80! Elendig WiFi og alt må betales for. Anbefales: Ta med dyne, musikk, Shampo og håndklær. Nå nærmer det seg.... Ikke all inclusive, men frokost. Speilegg og grovt rundstykke..God tur!

 
25.01.2018

Innlegg av erikf65

Slitt, uvennlig og betal for alt!

Vi bodde her en uke og hadde fint vær med sol og bading. Hotellet er stort med flere badebasseng. Uheldigvis er det vanskelig å benytte seg av solsenger da flesteparten blir okkupert av pensjonistene før 08.00. Dersom du ikke har «all-inclusive» må du regne med å betale for det meste. Vann må du betale for under middagen. Minibaren er tatt bort fra skapet, men du kan låne dette for 55€ en uke. Gym på hotellet må også betales for! Rommet var stort men ganske slitt. Det var rart at det ikke fantes lys på terrassen. Så etter sola går den 18:30 sitter du i mørket. Personellet er også lite hyggelig dessverre og ser ut som de hater jobben samtlige. Noen hyggelige folk fant du i barområdet. Dette er et hotell som VIRKELIG IKKKE er innstilt på å gi gode opplevelser og service! Aldri mer, hold deg unna!

 
27.12.2017

Innlegg av Ole H

Bra hotell,mat og plassering i forhold til pris.

Bodde i 5 etasje med utsikt over basseng. Rommene var gode og store. Stod til forventningene med tanke på pris. Det som var negativt var at alle solsengene rundt bassenget var reservert med håndkle fra før kl.07.00 om morgenen. De stod tomme langt ut på dagen før de som hadde reservert sengene hadde spist frokost, hvert i byen og spist lunch. Vi måtte ligge vekke fra bassenget i skyggen bak noen palmer. Det er skilt om det ikke er lov å reservere solsenger, men dette blir ikke håndhevet.

 
15.12.2017

Innlegg av 155shahriarj Trondheim, Norge

Sliten dame

Det er et gammelt og stort anlegg med ca 724 rom og maskineriet går som det skal, med lite vennlighet. Alt annet utenom det man har bestilt på forhånd koster ekstra. Rommene er store og romslige med skivevindu til terrassen som ikke er vindtette. Vi hadde en ganske vindfull uke og rommet hørtes ut som et spøkelserhus. Veldig kaldt og ingen mulighet for å tilpasse temperaturen. Hotellet er slitt og utdatert. Jeg trodde bilderør TV var en utgående rase men der tok jeg feil, vi hadde en på rommet? Underholdningen på hotellet matchet hotell standarden. ca 75% av gjestene er pensjonister og resten barnefamilier. Anbefalles ikke