Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

342 vurderinger
Utmerket
 
138
Veldig bra
 
129
Bra
 
53
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

29.04.2019

Innlegg av Roan2014Ha Hamar, Norge

Vårferie

Hyggelig og rolig leilighetshotell i fredelige Playa del Cura. God frokost med variasjon i utvalget. Hyggelig betjening. Lite basseng for så stort anlegg, men kort vei , heis direkte ned på stranden fra hotellet, til lita sandstrand. Leilighetene ok, men sparsomt med kjøkkenutstyr.

 
15.12.2018

Innlegg av Mesi71

Fint hotell med kort vei til strand

Vi har bodd på hotellet 1 uke, midt i desember. Det var stille og rolig her da (lite gjester?). Fra hotellet går det heis som tar oss rett ned på stranden. Deilig! Store bølger og gøy å bade der. Rent og pent på stranden og i området! Hotellet er også rent og pent! Leilighetene har flott utsikt mot havet! Frokosten i restauranten er veldig fin. Det serveres enkel og grei mat i pool-baren, og flott mat i restauranten! Bassenget er helt greit, og har veldig fin beliggenhet. Gøy med massasjestolen i bassenget! Solstolene rundt på takterrassen burde vært skiftet ut. Trekkene har «strekt» seg, og du kjenner spilene i både rumpe og nakke.... - ikke bra! Da var stranda og sanden et bedre alternativ! TV-kanalene er bare tyske, franske og spanske (dubbet?). Her er mange skandinaver, så det burde vært ordnet opp i! Wifien fungerer godt, også rundt bassenget/ute! Vi har hatt en barnefamilie i etasjen over oss, og det er svært lytt! Når barnet springer over gulvet på morgenen og kvelden, så høres det veldig godt! Man hører også dusjing, skapdører og klakking fra sko, mm. Det har til tider vært forstyrrende! Playa del Cura er et lite område med begrenset tilbud. Du drar her hvis du ønsker å unngå kjøpepress og vil ha det rolig. Det går buss til Amadores og Puerto Rico om du ønsker å oppsøke flere muligheter. Det er også enkelt å spasere til Amadores. (2 km.) Vi likte oss, og kommer kanskje igjen!

 
24.11.2018

Innlegg av peri736

Ferie

Et fantastisk hyggelig hotell. Meget bra for mennesker som gjerne vil bade i havet. Servicen på hotellet er meget bra. Renholdet er aldeles ypperlig. Meget bra frokost. Beliggenheten på Playa del Cura er ypperlig. Stedet er meget rolig og vakkert, og har det du trenger av butikk og restauranter. Ønsker du bråk, er det enkelt og rimelig både med buss og taxi til f.eks Puerto Rico. Det eneste negative jeg kan finne om dette hotellet, er at solsengene bør bli skiftet ut, og at et hotell med så stor del skandinaviske gjester burde ha nordiske TV-kanaler.

 
01.11.2018

Innlegg av kristing977 Trondheim, Norge

Rolig og rent, med nydelig utsikt

Fint og rent hotell med Curas beste beliggenhet og utsikt. Hyggelig betjening og moderne interiør. Hotellet har spa med ulike behandlingstilbud som jeg ikke benyttet meg av. Treningsrommet er lite men helt ok. Bassengområdet er romslig og stort og har rikelig med solsenger og sittegrupper, samt poolbar og et lite basseng. Det er heis fra hotellet ned til ubetjent strand med svart sand. Jeg prøvde ikke frokosten, som kan kjøpes til.

 
25.04.2018

Innlegg av 875ragnhildw Norge

Fint og rent. Fine rom og fin utsikt.

Fine, lyse rom. Stille og rolig, våkna ikke av masse bråk med søppelbiler, trafikk o.l. slik man ofte gjør. Veldig rent, også uteområdet med solsenger. Noen av solsengene kunne vært skifta ut, velbrukt og slitte og vonde å ligge på. Lite basseng i forhold til antall solsenger.