Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 235 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Cecilie Wettergreen,
Sandnes

+
Beliggenhet, rolig område, restaurant og treningsrom
-
Kommer ikke på noe

Bekreftet gjest: 2019-11-30


7 av 10

Kjell Bernhard,
Stavanger

+
Utsikt og plassering i området.
-
Utstyr. Burde ha vært en koke/stekemulighet. Litt servise og redskaper. Savnet stoler på balkong med mulighet til å regulere ryggen. Hva med en knagg til å henge yttertøy på. Forbauset over at vi ikke kunne ha en visitt av venner som gjerne ville se hvordan vi bodde.

Bekreftet gjest: 2019-11-30


8 av 10

Frode,
Saudasjøen

+
Rolig hotell , fin beliggenhet og lett tilgjengelighet til strand
-
Det er ikke en eneste tv kanal fra Norge eller skandinavia enda alle gjestene jeg hørte på hotellet var skandinaver... Kun Tysk,Østerrisk og spansnke kanaler.. Hadde bare heltene i filmene snakket orginalspråk istedenfor dubbet tysk og spansk.... James Bond blir ikke det samme...

Bekreftet gjest: 2019-11-30


7 av 10

Ole,
Hovden i setesdal

+
Beliggenheten, utsikt, sol/solnedgangen Fint basseng område og heis adkomst til Havet
-
Rivera Vista, Rremium Class, da burde det vært bedre fasiliter: Soverom OK, men noen av de hardeste senger vi har ligget i på et underlag som knirket. Bad OK Stue en liten sove sofa en "disignstol" hard og veldig slitt, et bord og en lampe ellers Lys som i en butikk. Kjøkken: Ingen kokemulig heter, selvom det var beskrevt hos dere som et godt utstyrt..... Kunn: 2 kopper, 2 små og 2 store tallerkner, 2kniver, 2gafler og 2 teskjer. 2 hvitvin, 2 rødvin og 2 "melkeglass, ingen ting for til oppvask. Jeg har fotografert det hele om dere ønsker å se det. Terassen liten men hyggelig, men kunn 2 stoler uten regulerings mulighet Dette skrives ikke som sur kritikk, men i beste mening. Vi har selv eid Hovden Høyfjellshotell i 30 år, og eier i dag 40 hytter/leiligheter som er i utleie/varmesenger Hører gjerne fra dere MVH Ole P. Bruun [email protected]

Bekreftet gjest: 2019-11-23


7 av 10

Reidun Johanne,
Tomrefjord

+
Beliggenheten og utsikten fra solseng og rom.
-
Altfor harde senger og dårlige/ tynne puter. Irriterende at noen gjorde solsengene pp øverste solplass til sine ved å flytte dei til si uteplass. Var bare 6 (12 totalt første dagene) solsenger der siste dagene fordi noen dei andre var flytta.

Bekreftet gjest: 2019-11-16


6 av 10

Bård Arne,
Kristiansand s

+
flott utsikt
-
Det vrimlet av små-dyr "lus" på kjøkkenbenken. Livredd for å få dem med hjem! (<1mm)

Bekreftet gjest: 2019-11-09


10 av 10

Randi Hennie,
Hønefoss

+
Lekker og fin leilighet. Gode senger. Manglet komfyr, men en Micro berget det meste. Flott med heis helt ned til stranden.
-
Burde ikke vært lov til å røyke på balkongene. Sjenerende for ikke-røykere. Litt kronglete å komme til bassenget og strandheisen fra de øverste/bakerste leilighetene.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


10 av 10

Mette Kristin,
Steinkjer

+
Trimrom og heis til stranda. Rolig og romslig.
-
Bedre solsenger er ønskelig. Hadde med madrass og det var bra.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


7 av 10

Hans Tore,
Os

+
Beliggenhet, stille og rolig.
-
Senger er en gjenganger. Disse er for harde etter vår smak. Vi ligger på oss vonde rygger. Om dette er for å få oss til å ta massasje så har de bommet. Prisene på disse tjenestene var alt for høye.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


8 av 10

Aase Kristin,
Smøla

+
Rom
-
Bedre solsenger Bli kvitt kakerlakker

Bekreftet gjest: 2019-10-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

339 vurderinger
Utmerket
 
138
Veldig bra
 
128
Bra
 
52
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

29.04.2019

Innlegg av Roan2014Ha Hamar, Norge

Vårferie

Hyggelig og rolig leilighetshotell i fredelige Playa del Cura. God frokost med variasjon i utvalget. Hyggelig betjening. Lite basseng for så stort anlegg, men kort vei , heis direkte ned på stranden fra hotellet, til lita sandstrand. Leilighetene ok, men sparsomt med kjøkkenutstyr.

 
15.12.2018

Innlegg av Mesi71

Fint hotell med kort vei til strand

Vi har bodd på hotellet 1 uke, midt i desember. Det var stille og rolig her da (lite gjester?). Fra hotellet går det heis som tar oss rett ned på stranden. Deilig! Store bølger og gøy å bade der. Rent og pent på stranden og i området! Hotellet er også rent og pent! Leilighetene har flott utsikt mot havet! Frokosten i restauranten er veldig fin. Det serveres enkel og grei mat i pool-baren, og flott mat i restauranten! Bassenget er helt greit, og har veldig fin beliggenhet. Gøy med massasjestolen i bassenget! Solstolene rundt på takterrassen burde vært skiftet ut. Trekkene har «strekt» seg, og du kjenner spilene i både rumpe og nakke.... - ikke bra! Da var stranda og sanden et bedre alternativ! TV-kanalene er bare tyske, franske og spanske (dubbet?). Her er mange skandinaver, så det burde vært ordnet opp i! Wifien fungerer godt, også rundt bassenget/ute! Vi har hatt en barnefamilie i etasjen over oss, og det er svært lytt! Når barnet springer over gulvet på morgenen og kvelden, så høres det veldig godt! Man hører også dusjing, skapdører og klakking fra sko, mm. Det har til tider vært forstyrrende! Playa del Cura er et lite område med begrenset tilbud. Du drar her hvis du ønsker å unngå kjøpepress og vil ha det rolig. Det går buss til Amadores og Puerto Rico om du ønsker å oppsøke flere muligheter. Det er også enkelt å spasere til Amadores. (2 km.) Vi likte oss, og kommer kanskje igjen!

 
24.11.2018

Innlegg av peri736

Ferie

Et fantastisk hyggelig hotell. Meget bra for mennesker som gjerne vil bade i havet. Servicen på hotellet er meget bra. Renholdet er aldeles ypperlig. Meget bra frokost. Beliggenheten på Playa del Cura er ypperlig. Stedet er meget rolig og vakkert, og har det du trenger av butikk og restauranter. Ønsker du bråk, er det enkelt og rimelig både med buss og taxi til f.eks Puerto Rico. Det eneste negative jeg kan finne om dette hotellet, er at solsengene bør bli skiftet ut, og at et hotell med så stor del skandinaviske gjester burde ha nordiske TV-kanaler.

 
01.11.2018

Innlegg av kristing977 Trondheim, Norge

Rolig og rent, med nydelig utsikt

Fint og rent hotell med Curas beste beliggenhet og utsikt. Hyggelig betjening og moderne interiør. Hotellet har spa med ulike behandlingstilbud som jeg ikke benyttet meg av. Treningsrommet er lite men helt ok. Bassengområdet er romslig og stort og har rikelig med solsenger og sittegrupper, samt poolbar og et lite basseng. Det er heis fra hotellet ned til ubetjent strand med svart sand. Jeg prøvde ikke frokosten, som kan kjøpes til.

 
25.04.2018

Innlegg av 875ragnhildw Norge

Fint og rent. Fine rom og fin utsikt.

Fine, lyse rom. Stille og rolig, våkna ikke av masse bråk med søppelbiler, trafikk o.l. slik man ofte gjør. Veldig rent, også uteområdet med solsenger. Noen av solsengene kunne vært skifta ut, velbrukt og slitte og vonde å ligge på. Lite basseng i forhold til antall solsenger.