Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

  • • Fantastisk hotell
  • • Thalasso-spa
  • • Unique – bestill rom med ekstraservice

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Elegante Lopesan Villa del Conde i Meloneras ligger ved strandpromenaden nær golfbanen. Arkitekturen på hotellet er inspirert av den lille byen Agüimes på Gran Canaria, og den pampete resepsjonen er en kopi av byens stolthet, en av Gran Canarias eldste kirker.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2–3 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuiter for 2-3 personer/2–4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter Unique for 2-3 personer/2–4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter Unique for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Bassengområdet. Et basseng var oppvarmet til +26 og d var krav om stillhet. Ingen bråkende unger
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso i Meloneras har et innbydende bassengområde med seks bassenger. Fire (inkl. barnebassenget) er oppvarmet mellom oktober og mars til minst 20 grader. Evighetsbassenget med saltvann er ikke oppvarmet. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Dag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uken. Bufférestaurant med temakvelder. À la carte-restaurant. Pent antrekk i alle restauranter.

Gratis WiFi på La Plaza ved buffétrestauranten. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Spa og thalassoterapi (aldersgrense 18 år). Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Tennisbane, instruktør. Biljard og bordtennis; noen aktiviteter mot avgift. Butikker og vaskeriservice. Frisør. Putting green. Gratis shuttlebuss til golfbanene Lopesan Meloneras Golf and Maspalomas Golf. Nivåforskjeller på hotellområdet; det er ikke heis til alle rom. Ca. 300 meter til grus-/steinstranden i Meloneras, avhengig av hvor på området man bor. Ca. 1 kilometer til den finkornede stranden i Maspalomas. Gangavstand til kasino og shoppingsenter i Meloneras. Lokaltrafikk.

Unique
Gjester som bestiller suite, juniorsuite, superiorrom eller dobbeltrom med eget basseng får ta del av hotellets konsept Unique. Dette innebærer: prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en reservert del i bufférestauranten, reservert del ved bassengområdet med mer luksuriøse solsenger samt tilgang til smakstilsatt vann og frukt, VIP-lounge med et bredt utvalg av snacks, drikke og gratis internett. Ved ankomst får Unique-gjester to små flasker med vin på rommet, tilgang til putemeny og et kit med duftlys, badesalt og badeolje på baderommet.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde