Rom/leiligheter

Deluxerom

Elegante deluxerom i de øvre etasjene. Mulighet for ekstraseng, men det blir noe trangt i rommet. TV og kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2-3

Deluxerom Unique

Elegante deluxerom i de øvre etasjene med flott havutsikt. Mulighet for ekstraseng, men det blir noe trangt i rommet når denne benyttes. TV og kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gjester i Deluxerom Unique har bl.a. prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis WiFi.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Elegante dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men det blir noe trangt i rommet. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget eller hagen. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Elegante rom med gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget eller hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 1

Familierom

Fine familierom med mulighet for 2 ekstrasenger. TV og kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, . Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite Unique

Romslige juniorsuiter Unique med ett soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. TV i begge rom. Kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekåper. Badekar, massasjedusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gjester i Juniorsuite Unique har bl.a. prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis WiFi.
Romstørrelse: Ca. 70 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Suite Unique

Suiter med ett soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. TV i begge rom. Kjøleskap/minibar mot avgift. Gratis luftkondisjonering og safe. WiFi mot avgift. Badekåper. Badekar, dusj med hydromassasje, og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gjester i Suiter Unique har bl.a. prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis WiFi.
Romstørrelse: Ca. 80 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn /