Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 26 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,5 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Flott bassengområdet, reint og fint. Hyggelig betjening. God mat.
-
Litt lite parasoller rundt bassenget. Ta bort håndduker som blir lagt på solsenger tidlig på morgenen, og ikke blir brukt på mange timer, dette til irritasjon for andre gjester.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
-
Hotellet må få noe som demper på møblene når de blir flyttet på, det bråker noe vanvittig.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


7 av 10

+
Det store bassenget
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

+
Hotell og bassengområdet er fantastisk. Man føler seg ivaretatt og man finner roen. Selv om hotellet var fullbooket føltes det ikke slik.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-29


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-29


10 av 10

+
-
Mer synlig Apollo operatør på hotelet

Bekreftet gjest: 2019-06-29


9 av 10

+
God standard og bassengene
-
Har vært på samme hotlllet, første gang for 5 år siden. Vi var heldige med rommet og det var ikke noe problem for oss, men det ser ut som endel palmer og tre begynner å blir for store. Det ser litt trist ut for de som hadde endel av de rommene i de lavere etasjene. Kunne med fordel ha mer/kraftigere lyskilder, spesielt over vasken på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-05-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

7809 vurderinger
Utmerket
 
5055
Veldig bra
 
1770
Bra
 
634
Mindre bra
 
182
Dårlig
 
168

Fem siste vurderinger

29.06.2020

Innlegg av Norskfamilie Ålesund, Norge

FANTASTISK hotell! Hit skal jeg absolutt tilbake <3

Dette hotellområdet er helt FANTASTISK!! Jeg var der på ferie sammen med ei venninne, neste gang skal jeg ha med mann og barn også, for dette hotellet er virkelig et fantastisk familiehotell. Bassengområdet har mange vakre soner, så her kan man oppleve forskjellige miljø. Arkitekturen er veldig spesiell og nydelig, her føler man et snev av Afrika. Servicen er strålende, og maten i restauranten er veldig bra! Vi hadde tenkt å spise på restauranter utenfor området, men det endte med at vi spiste alle måltid på hotellet. Toppscore tildeles dette hotellet <3

 
19.04.2020

Innlegg av mathilda123456 Norge

Stort vakkert resort uten sjel

Wowfaktior når du kommer, så daler det derfra..desverre. For det burde være mulig å gjøre dette stedet mye triveligere. Men de tar ikke mot innspill når noen gir velmente råd see det ut til. Det vil være lurt i tiden fremover. For eksempel er rommene veeelig lytt,du får vite alt om naboen og litt til. Ingen fasiliteter på rommet slik det er på (alle) andre hotell. Ingen vannkoker, kaffemaskin, strykejern eller annet som er kjekt å ha. Gørkjededelig mat,idustrilaget i stor grad,lett at det blir sånn selvfølgelig og dessverr. Høyt lydnivå og de som jobber de jobber virkelig på men har mye å gjøre. Men du må gå og gå og gå og stå i kø og vente på kald kaffe..går ikke å bestille til bordet. Positivt ee jo selvfølgelig selve bygget og bassengene, de er flotte, det er rent og pent. Men hvem passer det for? Hm;ikke parferie iallefall, småbarn;tja. Eldre;om du er god til beins og alle som ikke ønsker å snakke med noen hverken personal eller andre en hel ferie. Men du kan ta masse kule bilder til Instagram kontoen din mens du er der,bildene er kulere enn virkeligheten 🙂

 
12.02.2020

Innlegg av JeanetteB510 Oslo, Norge

Alt på et sted om du vil

Nydelig hotell. Skikkelig safarifølelse uten at det ble kleint. Masse aktiviteter for store og små. I januar var det kaldt i bassengene, men her drar jeg gjerne tilbake bnår det blir varmere i luften. Fine rom men veldig lytt. Dette er uansett ikke et hotell med høy partyfaktor, så vi ble ikke plaget av det. Gode senger. Deilg frokost. Imponerende show på kveldstid og betjeningen var nesten uten unntak meget opptatt av å gjøre oppholdet så bra som mulig for oss. Kort vei til butikker, restauranter og buss.

 
12.02.2020

Innlegg av trondb526 Ålesund, Norge

Fint hotell, men fortjener ikke 5 stjerner

Lopesan Baobab er klassifisert med 5 stjerner. Det må i tilfelle være ett annet klassifikasjonssystem en hva som er vanlig. Maks 4 stjerner bør dette hotellet ha. Beliggenheten er veldig fin, der samme kan sies om basseng områdene. Variert utvalg for de som bestiller hel eller halv pensjon. Hyggelig betjening. Det som trekker ned er at det begynner å bli slitt, både på rommene og fellesområdene. At de automatisk skrur av alle lys på balkongen ved midnatt trekker å ned. Alt i alt et fint kompleks. Men 5 stjerner er en for mye.

 
07.02.2020

Innlegg av Terje Bådin S Larvik, Norge

Fantastisk sted

Enda en gang ble ei uke tilbragt på det (etter min mening) beste hotellet på Gran Canaria. Gjennom rundt 30 år har jeg opplevd litt av hvert av hoteller der nede, men dette tilfredstiller 100 % for den kresne. Her er renhold satt i høysetet, og med et personale som virkelig fortjener ros. At fasilitetene er av ypperste klasse kan igjen bekreftes. For den som liker stille omgivelser er også dette det rette stedet. Ingen trengsel rundt de enorme bassengområdet, og denne gangen fikk jeg positivt overraskende utdelt et rom med eget basseng på terassen. store rom og plenty plass for en som er noe bevegelseshemmet. En "edens hage" innbyr til sen nattevandring og gir følelser og drømmer om sydlandske eventyrreiser i et miljø som ligger langt fra Norge. Eksotisk og tiltalende afrikansk stil og materiale. Frokosten og menyen er ett kapittel for seg selv. Her finnes alt man måtte begjære av gode saker med et servicevennlig smil fra personalet. Hit kommer man igjen og igjen. Og allerede nå etter denne fantastiske uken har man begynt å kjenne på forventningene til neste vinter. Mine varmeste anbefalinger. Dette hotellet fortjener sine fem stjerner+ med glans.