Lopesan Baobab Resort – Sommer

Sommersesong til 12/10-2019 & 25/4-10/10-2020

  • • Halvpensjon er inkludert
  • • Mange fornøyde gjester

Velkommen til populære Lopesan Baobab som ligger ved Maspalomas mektige sanddyner. Hotellet har mange stamgjester som vet å sette pris på den spektakulære arkitekturen, de herlige bassengene, den gode maten i restaurantene og fine rom. Med Apollo er halvpensjon inkludert!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom med utgang til basseng for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Bassengområdene, hagene, arkitekturen, maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lopesan Baobab Resort er et lekkert hotell med spektakulær afrikanskinspirert arkitektur. Her er det ikke mindre enn syv basseng for voksne oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader på morgener, kvelder og ved dårlig vær. Ett av bassengene er et lazy river-basseng og to basseng er med kunstig strand. Gratis håndkleservice, solsenger og parasoller. Det er også to separate barnebasseng med tre små vannsklier og annen moro for barna.

Hotellet serverer variert, velsmakende og helseriktig komponerte matretter. Barna har en egen buffé der de kan plukke godbitene selv. Totalt er det fire restauranter, hvorav to bufférestauranter, en restaurant med afrikansk kjøkken samt en Middelhavs- og grillrestaurant. Måltidene inntas i bufférestaurantene, både ved halv- og helpensjon. Pen antrekk gjelder i restaurantene til middag (menn må ha langbukser). Det finnes fem barer på hotellet, hvorav to poolbarer.

Treningsrommet er stort og velutstyrt med både maskiner og plass til funksjonell trening, og helt gratis! Aldersgrensen for å benytte treningsrommet er 18 år. Gratis bordtennis og sandvolleyball.

Hotellgjestene kan benytte spaanleggene på søsterhotellene Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso og Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino til redusert pris.

Gratis WiFi i resepsjonen. Lekeplass ved barnebassenget/lekebassenget og barneklubben, som er i hotellets regi for barn 4-12 år md engelsktalende personale. Roomservice døgnet rundt. Gjennomfartstrafikk.

Unique
Gjester som bestiller juniorsuite med privat basseng eller deluxerom med utgang til basseng har hotellets konsept Unique inkludert.
Unique innebærer: prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en reservert del av bufférestauranten, reservert del i bassengområdet med solsenger samt tilgang til smakstilsatt vann og frukt, VIP-lounge med et bredt tilbud av snacks, drikke og gratis internett. Ved ankomst får Unique-gjester to (små) flasker vin på rommet, tilgang til putemeny og et kit med duftlys, badesalt og badeolje til baderommet.

Måltider

  • Halvpensjon er inkludert.
  • Helpensjon mot tillegg.

Sesongvariasjoner

Deluxerom med utgang til basseng, juniorsuiter og familierom med utgang til basseng kan bare bestilles for sommeren 2019.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene