1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Deluxerom

Deluxerom i 4.-5. etasje. Vegg-til-vegg-teppe. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekåper. Badekar og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Praktiske rom med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Vegg-til-vegg-teppe. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Praktiske rom med vegg-til-vegg-teppe. TV og minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekåpe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1

Juniorsuite, Unique

Juniorsuiter med soverom og oppholdsrom. Vegg-til-vegg-teppe, TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Aviser på rommet og sen utsjekking. Kaffe- og tefasiliteter og fruktkurv. Badekåper. Badekar og dusj med hydromassasje. Wc, hårføner. Stor møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Du får ta del av hotellets konsept Unique med bl. a. VIP-lounge og mer luksuriøse solsenger i en reservert del av bassengområdet.
Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på IFA Hotel Faro Maspalomas, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Kampanjerom kan altså være andre romtyper enn de som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2-3

Superiorrom, Unique

Superiorrom i 1.-4. etasje. Vegg-til-vegg-teppe, TV og minibar. Gratis luftkondisjonering. Safe og WiFi mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Du får ta del av hotellets konsept Unique med bl. a. VIP-lounge og mer luksuriøse solsenger i en reservert del av bassengområdet.
Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2-3