Faro Lopesan Collection Hotel

Faro Lopesan Collection Hotel er et nyrenovert og moderne hotell for voksne livsnytere! Lekker design med en perfekt beliggenhet ved fyret og strandpromenaden i Maspalomas. Her er det to herlige bassengområder, hvorav ett ligger på taket med utsikt over havet.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Faro Lopesan Collection er et nyrenovert hotell ved strandpromenaden i Maspalomas. Hotellet passer best for et voksent publikum men er ikke barnefritt.

På hotellet er det et hyggelig bassengområde med et basseng som er oppvarmet til minst 20 grader om vinteren. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Poolbar. Gratis bassenghåndklær, bytte mot avgift. På hotellets tak er det ytterligere to basseng og en poolbar.

Det er to restauranter på hotellet, en bufférestaurant og en á la carte-restaurant. Lobbybar og takbar.

Hotellet har et gratis lite treningsstudio, yoga og bordtennis. Biljard og minigolf mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen, som er døgnåpen. Room service på dagtid. Ingen trafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Ta kontakt med selgerne våre på 21 01 75 40 dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.