1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Deluxerom

Deluxerom med dobbeltseng og TV. Minibar, vannkoker og Nespressomaskin. Gratis luftkondisjonering. WiFi og safe mot avgift. Dusj og wc. Hårføner, badekåper og tøfler. Balkong, noen med begrenset havutsikt og utsikt mot fyret eller sanddynene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2

Enkeltrom

Enkeltrom er et deluxerom til bruk for 1 person med dobbeltseng og TV. Minibar, vannkoker og Nespressomaskin. Gratis luftkondisjonering. WiFi og safe mot avgift. Dusj og wc. Hårføner, badekåpe og tøfler. Balkong, noen med begrenset havutsikt og utsikt mot fyret eller sanddynene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 1

Juniorsuite

Romslige juniorsuiter i åpen løsning med en soveromsdel og oppholdsrom. Dobbeltseng og TV. Minibar, vannkoker og Nespressomaskin. Gratis luftkondisjonering. WiFi og safe mot avgift. Dusj og wc. Hårføner, badekåper og tøfler. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 65 m²
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med dobbeltseng og TV. Minibar, vannkoker og Nespressomaskin. Gratis luftkondisjonering. WiFi og safe mot avgift. Dusj og wc. Hårføner, badekåper og tøfler. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 33 m²
Antall personer: 2