1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

1007 vurderinger
Utmerket
 
636
Veldig bra
 
291
Bra
 
57
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

07.06.2018

Innlegg av Tore Ivar S

Et godt hotell med en fine og varierte tilbud rundt hotellet.

Et hotell som har en fin plassering. Da vi var der (april) blåste det en del. Vi hadde veranda mot sjøen. Det var ingen fordel. Vingene har også fin sjøutsikt, og er lunere. Da vi var der var vestvingen best Negativt at Wi-Fi ikke var gratis

 
03.02.2018

Innlegg av sveinlilleler Hommelvik, Norge

Flott hotell

En flott uke på IFA Faro, selv om været ikke innfridde, så gjorde hotellet det. Absolutt de beste sengene vi har hatt på disse breddegrader, ypperlig frokost....... svært sentral beliggenhet, nært alle bra restauranter og shoppingsentre.

 
07.03.2017

Innlegg av Sissel L Ålesund, Norge

Kan anbefales !

God mat, perfekt beliggenhet, bra gym, god service ! Rent og ryddig og beliggenhet rett ved stranden og ved gode shoppingmuligheter. Personalet er veldig hyggelig og imøtekommende, dette gjelder både på renhold, i resepsjonen og i restauranten. Frokosten var ypperlig. Vi vil gjerne tilbake hit!

 
03.01.2017

Innlegg av SveinS3 Vindafjord, Norge

Hotellet ved fyret

Meget greit hotell, plasseringen er super i forhold til stranda og shopping. Flott å gå rett ut porten fra bassenget og være på stranda. Vi har bodd på dette ved flere anledninger de siste åra og er å foretrekke i forhold til de mange store hotellene som ligger på Meloneras, er mer intimt og du slipper å stå i kø ved måltidene. Dersom man bruker noen kroner ekstra på havutsikt har men en fantastisk utsikt mot havet og fyret. Svein og Sissel

 
12.04.2016

Innlegg av C5326VUthomasl Sandefjord, Norge

Godt hotell, men unik beliggenhet

IFA Faro, har den beste beliggenheten, hvis man ønsker og være tett inntil Maspalomas ørkenen. Hotellet i seg selv, fremstår som meget bra, men til dels noe slitt også. Vi hadde junior suite, rom 1408, med havutsikt. Ikke spesielt imponert over rommet, men det var rent og ryddig. Utrolig bra frokost buffe, fantastisk middag buffer, som anbefales på et sterkeste. Totalt sett, ett bra sted og bo, men det må det også være, til den prisen man betaler.